ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο φωτογράφος από την Κρήτη που στέλνει μήνυμα κατά της καταστροφής των χημικών με μια εικόνα! (φωτο+βιντεο)

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, σήμερα 11 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί η καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, εν πλω, στο αμερικάνικο πλοίο Cape Ray το οποίο θα βρίσκεται, όπως λένε, κάπου στην Κεντρική Μεσόγειο.
manioros“Με μεγάλη ανακούφιση η διεθνής κοινότητα χαιρέτισε τη συμφωνία για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Εξελίσσεται όμως με πλήρη αδιαφάνεια η επιχείρηση καταστροφής του κάπου στην κεντρική Μεσόγειο, με τρόπο που κανείς δεν έχει ξαναδοκιμάσει ποτέ». Αυτά είναι τα λόγια του ίδιου του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας.
Η Μεσόγειος είναι το σπίτι μας. Είναι η θάλασσά μας, είναι η ζωή και η διατροφή μας. Είναι το περιβάλλον μας και το περιβάλλον των παιδιών μας. Όλοι μαζί και καθένας χωριστά οφείλουμε να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε, να μην δεχθούμε τους καθησυχασμούς και τις επιβεβαιώσεις για κάτι που «δεν έχει ξαναδοκιμαστεί ποτέ».
Μέσα από τη δική μου ματιά, αυτή η φωτογραφία είναι ο δικός μας τρόπος αντίδρασης. Η δική μας φωνή. Ας φωνάξουμε όλοι μαζί. Θα ακουστούμε δυνατότερα.
Δημήτρης Μανιώρος
Φωτογράφος
Ηράκλειο, Κρήτης



ΥΓ Ο ίδιος ο φωτογράφος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook αναφέρει:
Για αυτήν τη φώτο ο όλος πανικός που προκάλεσα, ελπίζω να σταματήσει (ΥΠΕΡαισιόδοξος) το κακό που έρχεται, ελπίζω επίσης να ξεσηκώσει όσους από εσάς ακόμα δεν καταλάβατε τι πάει να γίνει… ευχαριστώ κ πάλι όσους βοήθησαν κ πόζαραν σχεδόν γυμνοί στο κρύο.
Save-Skouries

Δεν υπάρχουν σχόλια: