ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τι; Τι γίνεται στην Γαλλία. Τίποτα, τίποτα...




Η φωτογραφία δεν είναι από το Κίεβο της Ουκρανίας. Όπου σύσσωμη η πολιτισμένη δύση μιλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα των διαδηλωτών και βρίσκουν "λογικές αντιδράσεις" τις συγκρούσεις / σπασίματα / καψίματα.

Η φωτογραφία δεν είναι από την ΠΓΔΜ και το Μαυροβούνιο που μαζικές διαδηλώσεις θέλουν να περπατήσουν τα βήματα των Βοσνίων. Αυτές τις διαδηλώσεις δεν θα τις δεις στις ειδήσεις και πολύ. Λογικό. Δηλώνουν αλληλεγγύη στους Βόσνιους που με ταξικά χαρακτηριστικά βάλαν φωτιά στα πατζάκια των μεγάλων. Γι'αυτό και η ΕΕ μελέτησε αποστολή στρατιωτικής δύναμης για να τους καταστείλει στη Βοσνία Τι; Ούτε αυτό το είχες ακούσει ε;... Τέλος πάντων.

Η φωτογραφία δεν είναι από Βενεζουέλα όπου μια παγκόσμια μονταζιέρα σαν του εδώ καθεστώτος (αντιστροφα από εδώ, όχι υπέρ του κράτους) προσπαθεί να δείξει ότι η συγκρούσεις μαίνονται και ότι ο κακός Μαδούρο (τσαβισμός κτλ) καταστέλλουν βίαια τους "απλούς" διαδηλωτές. Στην προσπάθεια αυτή έχουν οι αμερικανοκίνητοι δημοσιεύσει φωτογραφίες από σκηνικά σε Βουλγαρία, Ελλάδα, Ουκρανία, Λιβύη και αλλού ως τωρινές από Βενεζουέλα.

Η φωτογραφία είναι από την Νάντ της Γαλλίας. Σημερινή.



Τι; Τι γίνεται στην Γαλλία. Τίποτα, τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: