ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ένας σαλτάροντας πάνω από τα έδρανα προς το μέρος του του έκοψε το δρόμο και ένας άλλος του έριξε μία γερή σφαλιάρα. Επίθεση των μελών της ΣΠΦ στον μάρτυρα-εισαγγελέα Β. Φούκα

Στην 36η συνεδρία της δίκης για τις επιθέσεις της ΣΠΦ, ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας ήταν ο Βασίλης Φούκας. Ο Βασίλης Φούκας ήταν ένα από τα βασικά στελέχη (αξιωματούχος) της δικαστικής μαφίας. Ο ίδιος διετέλεσε αναπληρωτής πρόεδρος στο εφετείο της 17Ν και ανακριτής στις υποθέσεις : 17Ν, ΕΛΑ, 1η Μάη, στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Πρέκα και στη συμπλοκή στο Γκύζη με νεκρούς το Χρήστο Τσουτσουβή και τρεις μπάτσους.
Ο Φούκας εμφανίστηκε ιδιαίτερα άνετος στο δικαστήριο καθώς του ήταν οικείο το περιβάλλον. Οι σύντροφοι της ΣΠΦ κατηγορούνται για τον εμπρησμό του σπιτιού του το 2009. Αφού στη διάρκεια της εξέτασής του από τους δικαστές κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε από τη φωτιά και ότι εάν δεν ήταν ο ίδιος η γυναίκα του θα είχε πεθάνει, ήταν η σειρά των συντρόφων της Συνωμοσίας να του απευθύνουν ερωτήσεις. 

Τότε ήταν που “ξύπνησε” μέσα του η παλιά του ανακριτική ιδιότητα… Ενώ οι ερωτήσεις αποδείκνυαν την κατάχρηση της δικαστικής του εξουσίας (με πρόσβαση στις μαρτυρικές καταθέσεις κ. α.), ο ίδιος φανερά ενοχλημένος από την εξέλιξη άρχισε να γίνεται εριστικός με τις απαντήσεις του. Μάλιστα κάποια στιγμή όταν ένοιωσε ότι “στριμώχνεται” διέκοψε τη κατάθεσή του και πήγε να φύγει πριν ολοκληρωθούν οι ερωτήσεις. Τότε οι σύντροφοι της Συνωμοσίας του επιτέθηκαν.
Ένας σαλτάροντας πάνω από τα έδρανα προς το μέρος του του έκοψε το δρόμο και ένας άλλος του έριξε μία γερή σφαλιάρα. Πριν ορμήσουν και οι υπόλοιποι σύντροφοι πρόλαβαν οι αστυνομικοί και τον φυγάδευσαν. Είχε προηγηθεί η φράση του πρώην εισαγγελέα “Εγώ δεν έχω να απαντήσω σε τίποτα!” για να εισπράξει από έναν σύντροφο την απάντηση “Μαλάκα σου κάψαμε το σπίτι, τώρα θα σου βάλουμε και βόμβα…”. Το δικαστήριο διέκοψε και αποφάσισε στην επόμενη συνεδρία να ξανακαλεστεί ο μάρτυρας για να ολοκληρωθούν οι ερωτήσεις.
Αναδημοσίευση από : interarma.info

Δεν υπάρχουν σχόλια: