ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κασιδιάρης για τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής που επιδείχθηκαν χτες στη δίκη Λουκμάν

Screenshot_26Στη χτεσινή πέμπτη μέρα της δίκης των δολοφόνων του Λουκμάν, επιδείχθηκαν στο δικαστήριο τα 121 φυλλάδια της Χρυσής Αυγής (δύο διαφορετικών ειδών), μαζί με αυτοκόλλητα, που βρέθηκαν σε έρευνες στο σπίτι του ενός κατηγορουμένου (του Λιακόπουλου). Παραθέτουμε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πλέον υπόδικος εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ Κασιδιάρης για τα συγκεκριμένα φυλλάδια. Πρόκειται για διαφοροποίηση από την κλασική γραμμή περί δυνατότητας εύρεσης χρυσαυγίτικου υλικού “στην Ομόνοια”, όπως συνήθως απαντούν οι νεοναζί σε ανάλογα ευρήματα. Κι αυτό γιατί, όπως και να ‘χει, 121 φυλλάδια ενός κόμματος στο σπίτι ενός δράστη μιας άγριας δολοφονίας δεν είναι ένα “αμελητέο” εύρημα… 
Η δήλωση είχε ως εξής:

“Αυτοί που δολοφόνησαν τον Πακιστανό στα Πετράλωνα, μια πράξη που φυσικά και καταδικάζουμε, δεν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε δεν βρέθηκαν καν φυλλάδια στα σπίτια τουςΑυτό ήταν ένα ψέμα το οποίο κατασκεύασε η αστυνομία και περιμένουμε και λεπτομέρειες της δικογραφίας για να αποδειχθεί ότι είναι ψέμα. Είναι μια ιστορία που κατασκεύασε η αστυνομία για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη. Επίτηδες διέρρευσε αυτή η πληροφορία από συγκεκριμένα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν μέσα στην ελληνική αστυνομία, από συγκεκριμένους αξιωματικούς οι οποίοι είναι επίορκοι” (Συνέντευξη στοsportdog.gr).
Παρομοίως στην ιστοσελίδα της ΧΑ, η οργάνωση είχε αρνηθεί την ύπαρξη των φυλλαδίων:
“Δεν ξεχνάμε φυσικά και την υπόθεση δολοφονίας πακιστανού στα Πετράλωνα, όπου την υπεράσπιση των κατηγορουμένων ανέλαβε πρώην βουλευτής της ΝΔ, η ΕΛ.ΑΣ. όμως διέρρεε και πάλι ότι… ανακάλυψε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στην οικία ενός δράστη. Τα “φυλλάδια” αυτά τελικά δεν τα είδε ποτέ κανείς! Ντροπή και αίσχος που κάποιοι επίορκοι προσπαθούν με αυτές τις άθλιες μεθόδους να στοχοποιήσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.”

πηγή:jailgoldendawn.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: