ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Υπέρ ενός συμβιβασμού της αριστεράς με τη δεξιά, εμφανίζεται μερίδα των Ελλήνων ψηφοφόρων, στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το «Έθνος της Κυριακής». Σχεδόν έξι στους δέκα ερωτηθέντες δήλωσαν υπέρ του συμβιβασμού Αριστεράς και Δεξιάς προκειμένου να συγκυβερνήσουν.


Υπέρ του μεγάλου κυβερνητικού συμβιβασμού είναι το 58% των πολιτών, ενώ το 39% διαφωνεί, ενώ η συγκεκριμένη τάση διαπερνά όλο το κομματικό φάσμα. Συγκεκριμένα, με αυτό το ενδεχόμενο συμφωνεί το 65% των ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά και το 45% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, θετικά απαντά το 79% της ΔΗΜΑΡ, το 64% του ΠΑΣΟΚ, το 59% των Ανεξάρτητων Ελλήνων το 45% της Χυσής Αυγής και το 34% του ΚΚΕ.



Σύμφωνα την έρευνα, η πλειοψηφία των πολιτών (61%) τάσσεται υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, ενώ το 36% υπέρ των αυτοδύναμων κυβερνήσεων. Η ίδια δημοσκόπηση της Metron Analysis έχει ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, καθώς το 56% των ερωτηθέντων θεωρεί χρήσιμη τη δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως ο συμβιβασμός είναι συνώνυμο της λέξης ανέχεια και δεν γνωρίζουμε εάν πραγματικά υπάρχει άλλος χώρος για αυτή.Τέλος τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις στους καιρούς που ζούμε,ας τις βλέπουμε με περισσότερη κριτική σκέψη...για τους σκοπούς που εξυπηρετούν. 
   ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: