ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Έχουν “προστασία” οι “οπλάδες” και σε κύκλους της Δικαιοσύνης; Γίνεται μάχη

310813162831_1280
Η “μάχη των δικαστών”. Μη γελιόμαστε και παραμυθιαζόμαστε ότι και μέσα στη δικαιοσύνη δεν υπάρχουν “πλοκάμια” της διαφθοράς και της διαπλοκής με διάφορους χώρους.

Συνεπώς και με τους εξοπλισμούς. Οι … “μασονίες” πάνε σύννεφο και είναι θαύμα -βοήθησαν και οι συγκυρίες- που οι νεότεροι δικαστικοί που ανέλαβαν να ερευνήσουν το βούρκο των όπλων έχουν φθάσει μέχρι εδώ.
Η πορεία τους όχι μόνο δεν ήταν εύκολη αλλά αντιμετώπισαν πάρα πολλές δυσκολίες και εμπόδια. Το χειρότερο; Κάθε φορά που έβλεπαν φως στο τούνελ περιέργως τους έπαιρναν την υπόθεση που ερευνούσαν την έδιναν σε άλλον κι έτσι το…φως έσβηνε. Η ιστορία επαναλήφθηκε πολλές φορές και προκάλεσε εντάσεις. Η συγκυρία που λέγαμε βοήθησε αφού το “σύστημα προστασίας” των οπλάδων αλλά και των πολιτικών τους συνεργατών δεν μπορούσε να ρισκάρει πια και πολύ.
Τώρα βέβαια βρισκόμαστε σε πάρα πολύ κρίσιμο σημείο. Ποιο στρατόπεδο θα επικρατήσει; Οι “καμικάζι” δικαστές που θέλουν να φορέσουν ριγέ στολή σε πολιτικούς και επιχειρηματίες ή οι άλλοι που θέλουν να “πνίξουν το κουνέλι”; 
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: