ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Θα μπορούσε να ήταν το δικό μας παιδί .. Θα μπορούσε να έχει και ο αλήτης ένα παιδί στην ηλικία του... Το αίμα του θα τους πνίξει.. Το οφείλω στα παιδιά μου.. ποτέ ελεγκτής δεν θα πάρει στοιχεία σε παιδιά που δεν ακύρωσαν εισιτήριο σε μέσο που θα συνταξιδεύω. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

Αρνούμαστε να πληρώσουμε εισιτήριο στα ΜΜΜ: ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ

Εάν ελεγκτής μας ζητήσει το εισιτήριο ή τα στοιχεία μας:
1. Αρνούμαστε να δώσουμε τα στοιχεία μας στον ελεγκτή. Στοιχεία δίνουμε μόνο αν μας τα ζητήσει οποιοσδήποτε αστυνομικός (ακόμα και εκτός υπηρεσίας), πταισματοδίκης ή ειρηνοδίκης, που θα βρίσκεται ή θα έλθει στο λεωφορείο/τρένο.
2. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τον ελεγκτή οπουδήποτε. Ούτε βέβαια οποιονδήποτε security. Αν μας εξαναγκάσει να τον ακολουθήσουμε με τη βία, του κάνουμε μήνυση για παράνομη βία, εκβίαση και παράνομη κατακράτηση. Καλούμε τότε εμείς την αστυνομία και απαιτούμε τη σύλληψή του. Συγκρατούμε σε κάθε περίπτωση τα διακριτικά του (αριθμός στο καρτελάκι του). Αν βιαζόμαστε να φύγουμε, συγκρατούμε τα διακριτικά του και του κάνουμε μήνυση αργότερα.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Λαγός προτείνει να διώξουν τους μετανάστες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να χώσουν μέσα έλληνες. Καμία έκπληξη.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Κρατικό σκηνικό τρόμου στο ελεύθερο κάμπινγκ

Υπό διωγμόν και το ελεύθερο κάμπινγκ και όσοι τολμούν μπορεί να βρεθούν να χρωστούν στην Εφορία. Ο νέος εχθρός της Πολιτείας γι' αυτό το καλοκαίρι είναι οι ελεύθεροι κατασκηνωτές.

Επαναφέροντας τα στερεότυπα της δεκαετίας του '70 περί «αλητοτουριστών», η κυβέρνηση κυνηγά ανελέητα τους ελεύθερους κατασκηνωτές, επιβάλλει πρόστιμα που μετακυλίονται στην Εφορία (!) και εξοργίζει δημάρχους περιοχών που ζουν από τον τουρισμό
Απόλυτα προσηλωμένη στα συντηρητικά στερεότυπα της δεκαετίας του '70, που αντιμετώπιζαν τους ελεύθερους κατασκηνωτές ως «αλητοτουρίστες», οι αστυνομικές αρχές επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο και καταδιώκουν με συστηματικές επιχειρήσεις-σκούπα τους πολίτες που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο διακοπών.
Από τις Κυκλάδες μέχρι την Κρήτη, τη Χαλκιδική και την Εύβοια, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες συλλήψεις. Οι επιχειρήσεις σιγοντάρονται από μία σημαντική αλλαγή. Το διοικητικό πρόστιμο των 174 ευρώ, με διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τον τουρισμό, διπλασιάστηκε!!! (300 ευρώ) και πέρασε στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ο Τάσος Μητρόπουλος σε βοηθάει στη κρίση...

Αγοράζει τα χρυσαφικά σου με κρατική άδεια. Η δουλειά λέει ο λαός μας δεν είναι ντροπή. Αυτό θα σκέφθηκε και ο Τάσος Μητρόπουλος.«Αγαπητοί φίλοι σας καλωσορίζουμε στο MITROPOULOS GOLD, στο νέο χώρο αγοράς χρυσού ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, που καλύπτει τις ανάγκες ολόκληρης της Μεσσηνίας με ασυναγώνιστες τιμές και απόλυτη εχεμύθεια.» αυτό είναι το μήνυμα προς τους χτυπημένους από την κρίση συμπολίτες μας από τον Τάσο Μητρόπουλο. Δε χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα… Τα σχόλια δικά σας…

"Θέλεις να σου κόψω το λαιμό;" Επίθεση φασίστα "Ελληναρά" σε μετανάστη (βίντεο)

Άλλος ένας "Ελληναράς" ξεδίπλωσε χυδαία το ρατσιστικό του μίσος απειλώντας έναν μετανάστη πλανώδιο πωλητή. στην παραλία Αλεποχωρίου Μεγάρων ότι θα του κόψει το λαιμό και ότι θα τον χαρακώσει.
"Εμείς θα τα ξαναπούμε" του λέει στο τέλος ενώ λίγο  πριν επιτίθεται σε κάποιες γυναίκες που υπερασπίζονται τον πλανώδιο πωλητή




alfavita