ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Για να μη ξεχνιόμαστε...

+ΟΡΘΟΛΟΞΟC MALAKIAN+

Μια χώρα χωράφι...Εκχερσώνουν το Βελανιδοδάσος και φυτεύουν Ελιές!


Τo Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου είναι το ανεκτίμητο δώρο της φύσης για την περιοχή μας, το μοναδικό στο κόσμο και ένα σπάνιο οικοσύστημα, πηγή ομορφιάς για το τόπο μας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι καταπατητές στα χωριά Στρογγυλοβούνι, Πηγάδια, κ.α. εκχερσώνουν τις αιωνόβιες βελανιδιές και ξαφνικά ξεφυτρώνουν από το πουθενά μέσα στο Βελανιδοδάσος ελαιώνεςκαι ιδιοκτησίες, πολλές από τις οποίες μέσα σε μια νύχτα μεγαλώνουν κατά...
δεκάδες στρέμματα.

Δείτε ποιο αφεντικό πολυεθνικής δεν θεωρεί το νερό ανθρώπινο δικαίωμα


Κάποτε στη Βολιβία η ιδιωτική εταιρία ύδρευσης χρέωνε ακόμα και το νερό. Φαίνεται πως από την ίδια απάνθρωπη φιλοσοφία διακατέχεται κι ο πρόεδρος της Nestle, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «We Feed the World», πως το νερό δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και πως αυτή η ιδέα προέρχεται από εξτρεμιστικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Σημειώνεται πως όλως…μη τυχαίως η Nestle είναι ο μεγαλύτερος εμφιαλωτής νερού παγκοσμίως.

Η σφαγή του Λαντλόου και ο Λούις Τίκας. Ο Κρητικός που ύψωσε το ανάστημα του στους Ροκφέλερ.

Ενώ η σφαγή της Νέας Μανωλάδας είναι ακόμα νωπή, σαν σήμερα μια άλλη σφαγή έλαβε χώρα, πριν από 99 χρόνια. Η σφαγή του Λαντλόου (Ludlow Massacre) στις ΗΠΑ στις 20 Απριλίου του 1914 με θύματα απεργούς ανθρακωρύχους διαφόρων εθνοτήτων, ανάμεσα τους και Έλληνες, που δούλευαν στα ορυχεία χαλκού των Ροκφέλερ. Έκτοτε, η 20η Απριλίου  αποτελεί ακόμη και σήμερα ημέρα μνήμης για τα αμερικάνικα συνδικάτα.



Ο ηγέτης των απεργών ήταν ένας Κρητικός από τα Λουτρά Ρεθύμνου, ονόματι Ηλίας Σπαντιδάκης, που στην ιστορία θα περάσει με το όνομα Louis Tika.

Αιτίες για τη δικτατορία της 21ης Απρίλη 1967


21/4/1967  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Δεν πήγαν χαμένες οι επενδύσεις των Αμερικανών στα στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων (ΕΔ) μεταπολεμικά. Αποδείχθηκε πως σύντομα θα ανταποδίδονταν από μια μικρή έστω μερίδα τους. Από τις αρχές ήδη της δεκαετίας του 1960 είχε φανεί πως τα πράγματα δεν πήγαιναν στην Ελλάδα όπως θα ήθελαν οι υπερατλαντικοί σύμμαχοί μας οπότε και σχεδίασαν την εξόφληση.


Η κάλυψη τμήματος του ιδεολογικο- πολιτικού χώρου της αριστεράς από αντίστοιχο της Ενώσεως Κέντρου υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου (με ανάλογη φρασεολογία και ικανότητα συνέγερσης), προκάλεσε τον πανικό της άρχουσας τάξης στην Ελλάδα. Οι επεμβάσεις του βασιλιά Κωνσταντίνου και ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, δεν αποσόβησαν τον ΄΄κίνδυνο΄΄ η ριζοσπαστικοποίηση μεγάλου τμήματος του λαού να εκφραστεί ανάλογα και στις εκλογές.
Δεν ήταν πάντως η μόνη αιτία της επιβολής δικτατορίας. Εξίσου ως ΄΄κίνδυνο΄΄ θεωρούσαν την απώλεια του μονοπωλίου της εξουσίας από τη Δεξιά. Ρεαλιστική όμως είναι και η άποψη, σύμφωνα με την οποία διαφαινόταν και ΄΄κίνδυνος΄΄ της αναβάθμισης του ρόλου της Βουλής. Πιο κάτω θα δούμε και πρόσθετες αιτίες, πάντως ως κυρίαρχο λόγο πρόβαλαν από την πρώτη στιγμή τον κίνδυνο του κομμουνισμού.

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος για Jumbo-Στανίση: Όταν η νεοελληνική ασχήμια μετατρέπεται σε διαφημιστικό όνειρο του Αλμοντοβάρ!

Όταν πρωτοείδα τη διαφήμιση των Jumbo με την Κατερίνα Στανίση ντυμένη κόκκινη τούρτα – λαμπατέρ πίστας, φρίκαρα.

Δεν πίστευα στα μάτια μου. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να με υποψιάσει για την
 ιδιοφυία των δημιουργών της αλλά
εγώ παρέμενα κολλημένος στην πρώτη ανάγνωση.

Μια κουβέντα με ένα φίλο (για να μη στο παίζω και ιδιοφυής) μου άνοιξε
αμέσως τα μάτια.

Απέναντι στην πιο τίμια καταγραφή της πραγματικότητας μιας χώρας. Πάσχα τσίκνα, παχύσαρκα παιδιά, κοιλαράδες γονείς, πλαστική καρέκλα, σκυλάδικα, χύμα φτηνό κρασί σε πλαστικά μπουκάλια και μαλλί κομμωτηρίου μαζί με φόρεμα τσαντίρι – Μπάκιγχαμ. Κι ένα τελευταίο πλάνο με ένα παλουκωμένο καμένο αρνί πάνω στο οποίο οι διαφημιστές μας εύχονται «Καλό Πάσχα». Είναι genius. Tίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ- ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ SUPER MARKETS ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ


Συμφωνα με πληροφοριες,super markets που εχουν αγορασει φραουλες απο τη Μανωλαδα και εχουν στοκ στις αποθηκες τους,οπως επισης και εμποροι στις λαϊκες αγορες,υπο τον φοβο πως δεν θα τις πουλησουν λογω του "μποϊκοταζ" που γινεται,εξαιτιας των αθλιων συνθηκων εργασιας των μεταναστων στα φραουλοχωραφα της περιοχης και της προσφατης δολοφονικης επιθεσης σε μεταναστες απο υπευθυνους εταιρειας, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ στα ραφια των super markets και στους παγκους των λαϊκων αγορων και τις βαφτιζουν Αγρινιου κτλ.

Οποτε, ας μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας.


Το θεμα ειναι, εκτος απο το μποϊκοταζ,να υπαρξουν μετρα για τις συνθηκες δουλείας που επικρατουν στα χωραφια τις Μανωλαδας και μεριμνα γι'αυτους τους ανθρωπους που ουσιαστικα αποτελουν τους συγχρονους δουλους.


Επισης...

Όμορφη που ήταν η Αθήνα...μόνο με τα απαραίτητα!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Schwarzfahrer (λαθρεπιβάτης) μια ταινία μικρού μήκους με θέμα τον ρατσισμό



Το Schwarzfahrer (λαθρεπιβάτης) του σκηνοθέτη Pepe Danquart είναι μια ταινία μικρού μήκους και έχει κερδίσει το όσκαρ ταινίας μικρού μήκους το 1994.Θέμα της, η καταδίκη του καθημερινού ρατσισμού μέσα από μια ιστορία σε ένα τραμ:


 

Παντελής Καζάκος: Ο δράστης του πιο μαζικού ρατσιστικού εγκλήματος, πριν τη Μανωλάδα


Ο Παντελής Καζάκος στα 23 του δολοφόνησε 2 μετανάστες και τραυμάτισε άλλους εφτά και έκανε το πιο μαζικό ρατσιστικό έγκλημα στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα.
 Τον Οκτώβρη του ’99 ο 23χρονος Παντελής Καζάκος, υπάλληλος της ΕΡΤ, είχε βγει το βράδυ και πυροβολούσε όποιον μετανάστη τύχαινε να βρει μπροστά του. Το αποτέλεσμα ήταν 2 νεκροί και 7 τραυματίες  μερικοί εκ των οποίων έχουν μόνιμα προβλήματα υγείας εξαιτίας των πυροβολισμών. Καταδικάστηκε σε δις ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη.
Mεταξουργείο, Bάθης, Ψυρρή, Eξάρχεια, Ομόνοια ήταν οι περιοχές που βγήκε παγανιά ο 23χρονος Παντελής Kαζάκος. Σκότωνε από τις 9 το βράδυ ώς τις 4 το πρωί όποιον ξένο έβρισκε μπροστά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τα ονόματα των τριών επιστατών με τα "κουμπούρια" που δούλευαν στο τσιφλίκι της Μανωλάδας


Διαβάστε τα ονόματα των τριών επιστατών, που συνελήφθησαν πριν λίγη ώρα στην Αμαλιάδα, οι οποίοι κατηγορούνται ότι άνοιξαν πυρ αδιακρίτως κατά των 200 αλλοπαδών εργατών, από το Μπαγκλαντές, τραυματίζοντας 28 εξ αυτών, επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα 6 μηνών!....


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, πρώτος συνελήφθη ο 21χρονος Κωνσταντίνος Χαλούλος, στον δρόμο της Αμαλιάδας, από άνδρες της ΟΠΚΕ, που έκαναν ελέγχους.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους χρυσαυγίτες και τους άλλους νοσταλγούς της χούντας...



που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι απριλιανοί δικτάτορες "δεν ήταν συνεργάτες των αμερικανών"....!!!

-Αν έχουμε μια ελπίδα την χρωστάμε σε αυτούς που δεν έχουν καμιά!

Τρεῖς φωτογραφίες… Τρία διαφορετικὰ σχόλια, τριῶν διαφορετικῶν ἀνθρώπων…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ .


 Τρεῖς φωτογραφίες…
Τρία διαφορετικὰ σχόλια, τριῶν διαφορετικῶν ἀνθρώπων…
Μία πραγματικότης ποὺ σιχαίνομαι κι ὀφείλουμε μὲ κάθε δύναμι νὰ τὴν παύσουμε!
Ἀρκεῖ ἡ Ὕβρις!
Περίσσεψε!!!
Ἀρκεῖ!
Φιλονόη.
Σημείωσις. Λυπᾶμαι πολὺ ποὺ... παρουσιάζω αὐτὲς τὶς φωτογραφίες. Ἀλλὰ δὲν χορταίνουν. Καὶ πρέπει ἐπὶ τέλους νὰ συνειδητοποιήσουμε καὶ νὰ σταματήσει. Ἀπὸ ἐμᾶς θὰ σταματήσει!

Αυτήν την εικόνα πρέπει να την δει όλος ο κόσμος


Αυτήν την εικόνα πρέπει να την δει όλος ο κόσμος
Ενώ περιοδικά και τηλεόραση μας ενημερώνουν για τηο βίο και τους έρωτες ηθοποιών, ποδοσφαιριστών και άλλων διασημοτήτων, ο Αρχηγός της φυλής Kayapo ακούει τα χειρότερα νέα της ζωής του:

Η κα Dilma, η πρόεδρος της Βραζιλίας, έχει μόλις δώσει την έγκρισή της για την κατασκευή ενός τεράστιου υδροηλεκτρικού φράγματος (του τρίτου μεγαλύτερου στον κόσμο).

Αυτό είναι η θανατική ποινή για όλες τις φυλές που ζούν στις όχθες του ποταμού διότι το φράγμα θα κατακλύσει όχι λιγότερο από 988.421 στρέμματα του δάσους. Περισσότεροι από 40.000 ντόπιοι θα πρέπει να βρουν άλλο τόπο στον οποίο θα είναι σε θέση να επιβιώσουν. Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, η αποψίλωση των δασών και η εξαφάνιση πολλών ειδών φυτών και ζώων θα είναι ένα τετελεσμένο γεγονός.

Γνωρίζουμε ότι μια απλή εικόνα είναι το ισοδύναμο χιλίων λέξεων, δείχνει το τίμημα που πρέπει να καταβληθεί για την «ποιότητα ζωής» των λεγόμενων «σύγχρονων ανέσεών» μας. Δεν υπάρχει χώρος στον κόσμο πια για εκείνους που ζουν διαφορετικά. Τα πάντα πρέπει να ισοπεδωθούν, ο καθένας, στο όνομα της παγκοσμιοποίησης πρέπει να χάσει και την ταυτότητα και τον τρόπο ζωής του.

* PLEASE SHARE - BOYCOTT strawberries from Manolada, Greece. Vangelatos S.A. depends on migrants to harvest its crops, pays them no wages and shoots at them when they demand their agreed pay. - PLEASE SHARE - Help Greece not to become a neonazi country.

Αν χρειαστεί ,θα πιουν και το δικό σου αίμα.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ


7Σήμερα κατά τις 8 μ.μ., επί της Πέτρου Ράλλη, 300 μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, 10/μελής συμμορία φουσκωτών της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκε κατά 6 μελών της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” και του ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζαν φυλλάδια και κολλούσαν αφίσες για την κινητοποίηση της 21ης Απρίλη, που θα γίνει την Κυριακή, στο Πάρκο Ελευθερίας. Οι αφίσες και τα φυλλάδια έχουν κεντρικά συνθήματα “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ” και “ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”. Αυτό ενόχλησε μια “κυρία” της περιοχής, που πέρασε μπροστά από το συνεργείο και φώναξε στους συντρόφους “τώρα ειδοποιώ τη Χρυσή Αυγή και θα δείτε”.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Απελαύνουν μετανάστες για να εκλείψουν οι μάρτυρες της απόπειρας μαζικής δολοφονίας εναντίον τους (Βίντεο)


Δεν είχαμε υιοθετήσει την καταγγελία που μας έκαναν μέλη της Κίνησης για τα δικαιώματα των Προσφύγων και μεταναστών Μεταναστριών ο,τι η αστυνομία σπεύδει στο νοσοκομείο του Ρίου για να προσαγάγει τους τραυματισμένους μετανάστες του τσιφλικά της Μανωλάδας, για να εξαφανίσει τους αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού που προκάλεσαν μπράβοι του τσιφλικά.


«Αν όντως συμβαίνει αυτό το πράγμα και ο Καίσαρας Δένδιας διέταξε τους πραίτορες του καθεστώτος του να πράξουν αυτή την αναίσχυντη ενέργεια, με το πρόσχημα ότι κάποιοι απ’ τους τραυματισμένους μετανάστες βρίσκονται «παράνομα» στην χώρα μας τότε αδυνατούμε να σχολιάσουμε την ενέργεια του χωρίς να κινδυνεύουμε την ποινική μας δίωξη».

Γκρεμίζεται ως και ο ποδοσφαιρικός κόσμος που ξέραμε.



Εχουμε ισχυρή την εντύπωση πως όσα συνέβησαν την Κυριακή στα γήπεδα που αγωνίζονταν η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και τα οποία επισφράγισαν τη φετινή πορεία του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αφορούν μόνο τους οπαδούς των δημοφιλέστερων ομάδων της χώρας μας. Εχουμε επίσης την άποψη ότι η συμπεριφορά των οπαδών δεν εκπορεύεται μόνο από ποδοσφαιρικά κίνητρα. Γνωρίζουμε πόσο βρώμικα επιχειρηματικά συμφέροντα, συχνότατα ακόμη και εκτός των ορίων της νομιμότητας, υπηρετούνται μέσω του ποδοσφαίρου. Εχουμε πλήρη επίγνωση του πόσο αποτελεσματική πίεση επί της πολιτικής ηγεσίας μπορούν να ασκήσουν οι ιδιόρρυθμοι «ιδιωτικοί στρατοί» των οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων, με τη δράση τους να τυγχάνει της πλήρους και ευρύτατης υποστήριξης από δεκάδες χιλιάδες ή και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες φίλους των ομάδων.

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Επ’ ευκαιρία της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης εναντίον μεταναστών εργατών, οι χρυσαυγίτες κραυγάζουν ξανά «Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!».

Να περιμένουμε λοιπόν, όταν βιασθεί κάποια μετανάστρια, οι χρυσαυγίτες να ζητήσουν την άμεση απέλαση όλων των γυναικών μεταναστριών, για να λυθεί το πρόβλημα! Έτσι κι αλλιώς, κατά τους χρυσαυγίτες «δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες».

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι χρυσαυγίτες καταδικάζουν τους «πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών» [ με λεπτούς χαρακτήρες ] και «όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες» [ με παχείς χαρακτήρες ] . Μήπως άραγε βρίσκουν χειρότερο το να δίνεις δουλειά στους μετανάστες από το να τους πυροβολείς;

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι οι χρυσαυγίτες δράττονται της ευκαιρίας για να κατηγορήσουν τους πάντες.... εκτός από τους εαυτούς τους! Το ότι όταν συστηματικά καθυβρίζεις τους μετανάστες ως «λαθροζώα» και «υπανθρώπους» και τους κατασυκοφαντείς ως συλλήβδην «επικίνδυνους» και «κακοποιούς», οπλίζεις κι εσύ το χέρι του υποψήφιου δολοφόνου τους, δεν το βλέπουν. Ή μάλλον δεν θέλουν να το δουν!


To κεφάλαιο πήρε τα όπλα κι εμείς περιμένουμε απο το χουντικό καθεστώς απονομή δικαιοσύνης




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Πλήθος αντιφασιστικών εκδηλώσεων με αφορμή την 21η Απριλίου


Πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν σε μια σειρά πόλεις ενόψει της 21ης Απριλίου.
Στην Αθήνα, συλλογικότητες και φορείς, μεταξύ των οποίων και το Αντιφασιστικό Μέτωπο Παιδείας, καλούν σε συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ) την Κυριακή 21/4, στις 5μμ. Θα ακολουθήσει συναυλία και πορεία προς τη Βουλή.
athina21april
Η Αντιφασιστική συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών, καλεί σε 3ήμερο εκδηλώσεων από τις 17/4 ως τις 22/4

Η Βαγγελάτος Α.Ε. προμηθεύει τα παρακάτω σούπερ μάρκετ και μαγαζιά με τις ματωμένες φράουλες......



Ο Πύργος της Βαβέλ καταρρέει


Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας, έτσι λέει η είδηση.
Καμιά φορά τα χημικά λιπάσματα, με τα οποία ποτίζουν τη γη οι πολυεθνικές της ανάπτυξης, της ίδιας ανάπτυξης που μας πλασάρουν κι εδώ ως σωτηρία, σκοτώνουν και ακαριαία
Αυτό γίνεται μια φορά στο τόσο βέβαια. Όλον τον υπόλοιπο καιρό σκοτώνουν αργά και βασανιστικά...

Όλους μας αφορά η είδηση της έκρηξης των χημικών λιπασμάτων στο Τέξας.
Όλους όσους, με όραμα την ανάπτυξη, την πρόοδο, την εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό, το βόλεμα, τον άκοπο βίο, την “πολιτισμένη” διαβίωση αφήσαμε τον βασικότερο παράγοντα της ύπαρξής μας στα χέρια ανήθικων και κερδοσκοπικών πολυεθνικών.

Αντιφασιστικό κάλεσμα στο Βόλο… 26 Απρίλη 2013

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Το να δολοφονήσες δρομείς χρησιμοποιώντας βόμβες σε ένα αθλητικό γεγονός είναι τρομοκρατία. Το να δολοφονήσεις 175 παιδιά με τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών είναι πολιτική των ΗΠΑ.


Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ομπάμα, ο θάνατος πολιτών από τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκάφων αυξήθηκε σε σχέση με τη διακυβέρνηση του Μπους
Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Ομπάμα, ο θάνατος πολιτών από τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκάφων αυξήθηκε σε σχέση με τη διακυβέρνηση του Μπους

O Mαραθώνιος της Βοστώνης κι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί των αμερικάνων



Το να δολοφονήσες δρομείς χρησιμοποιώντας  βόμβες σε ένα αθλητικό γεγονός είναι τρομοκρατία.
Το να δολοφονήσεις  175 παιδιά με τη χρήση μη
επανδρωμένων αεροσκαφών είναι πολιτική των ΗΠΑ.
Δεν αποδεχόμαστε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θα πρέπει να καταπολεμήσουμε και τα δύο.
Κατάλογος των παιδιών που σκοτώθηκαν από τις αμερικανικές επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν και την Υεμένη:

Πακιστάν

Μια φυλακισμένη οροθετική λιγότερη


Έναν τέτοιο τίτλο ίσως θα έβαζε ο Μπρεχτ αν ήθελε να ενημερώσει και να καταγγείλει την αυτοκτονία μιας οροθετικής κρατούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα.
Η Μαρία Θεοδωράκη, πάνω από 30 ετών (δεν γνωρίζουμε ακριβώς) κρεμάστηκε με το σεντόνι της στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο επειδή, όπως έλεγε η ίδια, είχε κλέψει ένα παντελόνι.
Την Μαρία είχαμε γνωρίσει κατά τις επισκέψεις της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στις διωκόμενες οροθετικές» στις φυλακές, ήταν μια λεπτή και μικροκαμωμένη κοπέλα που δεν ανήκε στην ομάδα των διαπομπευμένων γυναικών. Κρατείτο όμως στην ίδια πτέρυγα που επιφυλάσσεται για όλες τις οροθετικές. Κόλλησε τον ιό του HIV όταν δάγκωσε μια άλλη γυναίκα, σε έναν καυγά, όχι στις φυλακές, απ’ όσο ξέρουμε.
Την περασμένη εβδομάδα, μας είχαν ενημερώσει ότι χαρακώθηκε στο λαιμό πρόσφατα με ξυράφι (απόπειρα αυτοκτονίας), μπροστά στη μητέρα της που την είχε επισκεφθεί, με το αίμα να εκτοξεύεται μακριά και να δημιουργεί ένα εφιαλτικό σκηνικό.

Ο πολιτισμός της πρέζας

«Πρέζες υπάρχουν πολλές, απλώς η ηρωίνη σκοτώνει»

Ο φιλόσοφος-ποιητής-τραγουδοποιός Παύλος Σιδηρόπουλος [ένας απ'τους σημαντικότερους ανθρώπους του πνεύματος που έτυχε να ζήσουν σάυτή τη λωρίδα γής] είχε προειδοποιήσει εγκαίρως: «Πρέζες υπάρχουν πολλές, απλώς η ηρωίνη σκοτώνει» Σήμερα, ολόκληρη η χώρα ζεί περιμένοντας να πάρει τη δόση της, εκβιαζόμενη από τους πρεζέμπορους ''φίλους'' οι οποίοι τη δανείζουν για να της πουλήσουν τη δόση της κι εγώ που γράφω τώρα αυτά τα λόγια κρατάω ένα τσιγάρο στο χέρι και το καπνίζω, με μια αίσθηση ειρωνείας να ποτίζει το μυαλό μου.

Δήλωση αναρχικών: Στη προσεχή εξέγερση (των νοικοκυραίων), εμείς δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε!!


421826_320293901406793_2094760201_n


Έντονες φήμες κυκλοφορούν πως ετοιμάζονται να κουρέψουν τις καταθέσεις και στην Ελλάδα μετά από την Κύπρο. Το όλο γεγονός μας αφήνει παγερά αδιάφορους καθώς ανήκουμε σε αυτούς που δεν διαθέτουν καταθέσεις, ούτε καν χρήματα για τον άμεσο βιοπορισμό μας. Αλλά ούτε αυτό μας απασχολεί καθώς διαθέτουμε όλη μας την ενεργητικότητα στο μοναδικό όραμα μας. Την αταξική κοινωνία της Αναρχίας. Πολλοί τρόποι υπάρχουν για να επιτευχθεί αλλά είναι απαραίτητη η καταστροφή του καπιταλιστικού και κάθε άλλου εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού συστήματος, που όπως φαίνεται θα επέλθει από το εσωτερικό του.

Kεν Λόουτς: Πώς να την τιμήσουμε, όπως της αξίζει; Να ιδιωτικοποιήσουμε την κηδεία της. Να την βγάλουμε σε δημοπρασία και να την αναθέσουμε στη φθηνότερο μειοδότη. Αυτό θα ήθελε και η ίδια».

Kεν Λόουτς: Πώς να την τιμήσουμε, όπως της αξίζει; Να ιδιωτικοποιήσουμε την κηδεία της. Να την βγάλουμε σε δημοπρασία και να την αναθέσουμε στη φθηνότερο μειοδότη. Αυτό θα ήθελε και η ίδια».
 
«Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν η πιο διχαστική και καταστροφική πρωθυπουργός της σύγχρονης εποχής. Μαζική ανεργία, κλεισμένα εργοστάσια, κατεστραμμένες κοινότητες, αυτή είναι η κληρονομία της. Ήταν μια μαχήτρια και ο εχθρός της ήταν η βρετανική εργατική τάξη.
 
Στις νίκες της αυτές την βοήθησαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ηγέτες του Εργατικού Κόμματος και πολλών Συνδικάτων. Η σημερινή άθλια κατάσταση οφείλεται στις πολιτικές που αυτή άρχισε. Το βηματισμό της τον ακολούθησαν κι άλλοι πρωθυπουργοί, με πρώτο τον Τόνι Μπλερ. Εκείνη ήταν ο οργανοπαίχτης κι αυτός ήταν η μαϊμού που χόρευε.
 
Θυμηθείτε τότε που αποκαλούσε τον Μαντέλα τρομοκράτη κι έπινε το τσάι της με τον βασανιστή και δολοφόνο Πινοτσέτ. 

infowar.gr
Kεν Λόουτς: Πώς να την τιμήσουμε, όπως της αξίζει; Να ιδιωτικοποιήσουμε την κηδεία της. Να την βγάλουμε σε δημοπρασία και να την αναθέσουμε στη φθηνότερο μειοδότη. Αυτό θα ήθελε και η ίδια».

«Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν η πιο διχαστική και καταστροφική πρωθυπουργός της σύγχρονης εποχής. Μαζική ανεργία, κλεισμένα εργοστάσια, κατεστραμμένες κοινότητες, αυτή είναι η κληρονομία της. Ήταν μια μαχήτρια και ο εχθρός της ήταν η βρετανική εργατική τάξη.

Στις νίκες της αυτές την βοήθησαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί ηγέτες του Εργατικού Κόμματος και πολλών Συνδικάτων. Η σημερινή άθλια κατάσταση οφείλεται στις πολιτικές που αυτή άρχισε. Το βηματισμό της τον ακολούθησαν κι άλλοι πρωθυπουργοί, με πρώτο τον Τόνι Μπλερ. Εκείνη ήταν ο οργανοπαίχτης κι αυτός ήταν η μαϊμού που χόρευε.

Θυμηθείτε τότε που αποκαλούσε τον Μαντέλα τρομοκράτη κι έπινε το τσάι της με τον βασανιστή και δολοφόνο Πινοτσέτ. 

infowar.gr

Γι’ αυτή την τρομοκρατία δεν μίλησαν τα ΜΜΕ… δεν την γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι


ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ 32 ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ AΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ... ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

Αν οι Σκουριές ήταν στο Πήλιο, θα σώπαινες; Μη σωπαίνεις, έρχεται η σειρά σου!

Αχ ρε Νικόλα, 2 χρόνια πάνε.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ - Αυτο το βιντεο πρεπει να το δει ολος ο κοσμος!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! Νομιζω αξιζει 4 λεπτα του χρονου σας.


Το βιντεο δειχνει ενα νησι μεσα στον ωκεανο, 2000 χμ μακρια απο στερια.
Στο νησι αυτο δεν ζει κανεις και τιποτα, μονο πουλια. Δεν θα πιστεψετε τι θα δειτε στο βιντεο.


Γι άλλους ειναι απίστευτο αυτό που θα δούν, γι αυτούς που γνωρίζουν οχι.
 Δες τι συνεπειες εχουν τα σκουπιδια στις θαλασσες!!!
Αυτό το βίντεο πρέπει να το δούνε όλοι, και ίσως κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν!!!



* Τα νεφελίμ το έκαναν! * Τα ΄λεγαν οι γεροντάδες!

Οι σκατόψυχοι των ΕΚΑΜ χρησιμοποίησαν taser σε κρατούμενους στα Γρεβενά


Σε επίδειξη δύναμης με έκδηλη βαρβαρότητα, που εκθέτει για άλλη μια φορά την πολιτική και φυσική ηγεσία των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου δυνάμεις των ΕΚΑΜ, που με πρόσχημα την άσκηση ελέγχου στα κελιά των κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών υπερέβησαν κάθε έννοια νομιμότητας. Οι έρευνες των ΕΚΑΜ διεξήχθησαν σε τέσσερις ακτίνες των φυλακών. Οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας εισέβαλαν στο σωφρονιστικό κατάστημα και, αφού έδεσαν τους κρατουμένους, ενέργεια εντελώς παράνομη, προέβησαν στους ελέγχους, αλλά – ως φαίνεται – η σοδειά που απεκόμισαν – μόνο δύο κινητά τηλέφωνα – δεν ικανοποίησε τα άγρια ένστικτά τους.

Αχαΐα:Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει ο ΧΥΤΑ Παπανικολού - Διμοιρίες των ΜΑΤ και πυροσβεστικά έχουν αποκλείσει τους δρόμους(φωτό-βίντεο)

Μηχανήματα του εργολάβου ξηλώνουν ελιές και αμπέλια(Συνεχής ενημέρωση)

Νεότερη ανάρτηση 11.00'
Στα Ευρωπαικά Δικαστήρια έχουν πλέον εναποθέσει τις ελπίδες τους οι κάτοικοι του Ερινεού, των Καμαρών και των άλλων περιοχών της Αιγιάλειας Αχαίας, που βρίσκονται γυρω από τον χώρο που θα κατασκευαστεί ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην θέση Παπανικολού.

ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ


Καθυστερεί το ΕΣΡ στην υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος παρουσιάστηκε περίπου ως τρομοκράτης από ιδιωτικούς σταθμούς και την ΕΡΤ, οι οποίοι μετέδωσαν χωρίς έλεγχο το μονταρισμένο βίντεο της Truth team της ΝΔ. Πέρασαν δύο μήνες με το ΕΣΡ να προσπαθεί να ελέγξει τα δελτία ειδήσεων και να καλέσει σε απολογία τους σταθμούς που ακολούθησαν την κυβερνητική γραμμή.Στην αρχή το ΕΣΡ δήλωνε πως δεν είχε πλήρη εικόνα για το ποιοι σταθμοί ενεπλάκησαν, ενώ τώρα μαθαίνουμε πως υπάρχουν απαλλακτικές εισηγήσεις για ορισμένους εξ αυτών ώστε να μην φτάσουν στην Ολομ... περισσότερα »

Το Αγιο Ορος θα κάνει το αυτονόητο, μπαίνει… στη μάχη της Ιερισσού


Εκπρόσωπος της Ιεράς Επιστασίας στη συνέλευση των συντονιστικών επιτροπών χθες στην Ιερισσό. Εστειλε μήνυμα κατά της επένδυσης στις Σκουριές
Του ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
Το Αγιον Ορος «μπαίνει» στον αγώνα των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης του χρυσού. Το μήνυμα κόμισε χθες στην Ιερισσό και στη συνέλευση των συντονιστικών επιτροπών, με κάθε επισημότητα, ο πατέρας Νικόδημος, ο οποίος εμφανίστηκε και μίλησε ως εκπρόσωπος της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Ορους.

20 Απρίλη Συναυλία αλληλεγγύης του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Βελεστίνο


Συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου
Στο Βελεστίνο θα βρίσκεται στις 20 Απριλίου, ημέρα Σάββατο, ώρα 21:00, ο δημοφιλής μουσικός Θανάσης Παπακωνσταντίνου, που θα παίξει μουσική και θα ερμηνεύσει πολύ γνωστά τραγούδια.
Η μουσική εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Ρήγα Φεραίου στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας των νέων, αλλά και των ενηλίκων καθώς και της στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς οι προσερχόμενοι αντί για εισιτήριο θα καλούνται να φέρουν τρόφιμα.

Σαμαράς, ένας πολιτικά απένταρος πρωθυπουργός κάνει διάγγελμα!!!!


Διάγγελμα έδωσε ο Σαμαράς και ψάχνουμε να δούμε όλοι μας σε ποιόν λαό απευθύνθηκε! Πολιτικά απένταρος ένιωσε την ανάγκη του δημόσιου  βήματος μιας και στην ελληνική Βουλή έχει να …πατήσει. Νομίζει ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς ότι στις δημοκρατίες έχεις θεσμικό βήμα από τα ελεγχόμενα μικρόφωνα των ΜΜΕ.  Η Ελλάδα στην χειρότερη εποχή της σύγχρονης ιστορίας της δυστυχώς τη διαχειρίζονται προσωπικότητες σαν τον Σαμαρά..

Στο διάγγελμα που του έγραψαν και αυτός ανάγνωσε μας αποστόμωσε  , ότι οι χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων που αποφάσισε το ΔΝΤ και ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι ναιναίκοι Σαμαράς-Βενιζέλο-Κουβέλης και η αστυνομία/δικαστές , θα γίνουν για την ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου τομέα. Η κοινωνική σφαγή και των απολυθέντων αλλά και συνολικά της κοινωνίας που θα ακρωτηριασθεί κανονικότατα είναι για τον πολιτικά απένταρο και τους συνοδοιπόρους χαρακτηριστικό ποιοτικής αναβάθμισης του δημόσιου τομέα.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

* BREAKING: Το υπουργείο εξωτερικών των Η.Π.Α. εξέδωσε αυστηρή οδηγία με την οποία συμβουλεύει τους τουρίστες να μην επισκέπτονται τις Η.Π.Α. λόγω συχνών εκρήξεων σε πολυσύχναστους δρόμους μεγαλουπόλεων ανά την επικράτεια. *

Στέκι Αυτόνομο: Από τα Εξάρχεια ίσαμε το Πέραμα

Στις εργατικές γειτονιές του Περάματος πολλές κατσαρόλες άδειασαν, πολλές κουζίνες έπαψαν να σκορπίζουν τις μυρωδιές του καθημερινού φαγητού στο δρόμο. Η πείνα έχει βγει παγανιά και ανοίγει το δρόμο στους φασίστες και στους κατ’ επάγγελμα «φιλάνθρωπους» για να πουλήσουν την ελεημοσύνη τους, να αποπροσανατολίσουν συνειδήσεις, να αποκρύψουν εν τέλει το πραγματικό τους πρόσωπο: είναι μια παρέα μ’ αυτούς που επέβαλαν τη φτώχεια, που πλουτίζουν απ’ την κρίση, που βυθίζουν τις ζωές μας μέσα στη βαρβαρότητα.

Ο καλός μπάτσος, ο κακός μπάτσος και οι απολύσεις στο δημόσιο! Του Καρτέσιου

Ο καλός μπάτσος, ο κακός μπάτσος και οι απολύσεις στο δημόσιο! Του Καρτέσιου


Τελικά δε φαίνεται να κουράζεται ο κόσμος από το θέμα των απολύσεων ή «απολύσεων» δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο σέρνεται εδώ και 3 χρόνια.

Στη συνέχεια θα δούμε ποιοι δεν θέλουν πραγματικά να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Για την ώρα, ας σταθούμε στο παιχνίδι του καλού μπάτσου και του κακού μπάτσου που παίζουν ο Σαμαράς με τον Κουβέλη.


Ο δημιουργός της απίθανης «Υπεύθυνης Αριστεράς» δέχτηκε τελικά με πόνο ψυχής να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, αν και πάλι κάτι ψελλίζει περί…αξιολόγησης και άλλα θλιβερά.

Προφανώς ο κ. Κουβέλης έχει καταλάβει ότι δε θα περάσει το κατώφλι της επόμενης Βουλής όποτε κι αν γίνουν εκλογές, οπότε σαν κουρασμένος καλός μπάτσος πλησίον της συνταξιοδότησης, βάζει τις υποθέσεις στο αρχείο.

Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ


Consume_by_bigoldtoe
Θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο, πόσο εντύπωση μου έκανε τότε ως έφηβο, παιδιά της ηλικίας μου που φορούσαν μπλουζάκια με τον Τσε και γενικά ακολουθούσαν ένα διαφορετικό τρόπο ντυσίματος. Διαφορετικό, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, για εκείνη την εποχή. 
Σήμερα δεν το θεωρούμε και πολύ ιδιαίτερο το να φοράει κανείς μπλουζάκι με τον Τσε, αφού έχουν ξεπηδήσει νέες μόδες, όπως το σήμα της αναρχίας, το πρόσωπο του “V” και υποτίθεται παρακμιακά σήματα, όπως νεκροκεφαλές κτλ. Όλα για να υποστηρίξουν το προφίλ του “διαφορετικού”.
Και βέβαια, το merchandising της…επανάστασης δεν περιορίζεται σε μπλουζάκια, αλλά έχει επεκταθεί σε αξεσουάρ που σε παλιότερες περιόδους τα συναντούσες σε υποκουλτούρες, όπως αυτή του punk, του gothic, των μηχανόβιων κτλ. Να αναφέρω πρόχειρα, τις ζώνες με τα καρφιά, τα All-Star (σε περασμένες δεκαετίες τα φορούσαν οι greasers και οι rockers), οι κονκάρδες, το piercing, τα σκισμένα jeans (λέγε με grunge), τα φαρδιά παντελόνια (rap), τα μεγάλα κοσμήματα και σταυρούς, τα καρό πουκάμισα και άλλα πολλά.  Επίσης το παλαιστινιακό φουλάρι για κάποιον λόγο θεωρείται απαραίτητο “εναλλακτικό” αξεσουάρ, όπως επίσης και τα κοκάλινα γυαλιά με τους πολύχρωμους σκελετούς.

ΤΩΡΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟ indymedia


#
02.41 Αυτή τη στιγμή διεκόπη η παροχή ίντερνετ στο Πολυτεχνείο κατά τη διάρκεια κατάληψης από φοιτητές και  αλληλέγγυους στα μέσα αντιπληροφόρησης που βρίσκονται υπό καταστολή από την Πέμπτη 11/4. Οι αλληλέγγυοι προσπαθούσαν να εκπέμψουν από το χώρο της πρυτανείας και ενώ ο 98fm ήταν στον αέρα πριν προλάβει να "ανέβει" το indymedia διεκόπη η παροχή ίντερνετ από τον ΟΤΕ.
Ο Σ. Σιμόπουλους πρύτανης του Πολυτεχνείου δήλωσε ασθένεια και η αντιπρύτανης αρνείται να διαχειριστεί το όλο θέμα.

Κίνηση Κατοίκων Πηλίου και Βόλου για το Νερό: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ



Την Τετάρτη 17/4 στις  7:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, θα γίνει εκδήλωση-συζήτηση για το νερό , την επιχειρούμενη ιδιωτικοποίηση, την πολιτική της ΔΕΥΑΜΒ στην πόλη και τα χωριά του Πηλίου, την ποιότητα του πόσιμου νερού που τρέχει στις βρύσες των σπιτιών του πολεοδομικού συγκροτήματος και τις λύσεις που προτείνει η Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για να πίνουν οι κάτοικοι της πόλης νερό άριστης ποιότητας κατευθείαν από τις πηγές του βουνού όλο τον χρόνο.

Αν δεν υπήρχε το INDYMEDIA...

Ενός λεπτού σιγή για το παρ’ ολίγον πυρηνικό εργοστάσιο.

Πανελλήνια οργή για τις φυλακίσεις των αγωνιστών της Χαλκιδικής. Δίκασαν σαν δημοσιογράφοι του MEGA.


Πανελλήνια οργή για την απαράδεκτη προφυλάκιση κατοίκων της Ιερισσού που αγωνίζονταν εναντία στα μεταλλεία του Θανάτου της καναδικής Eldorado Gold  και του Μπόμπολα.  Η διαδικασία που  εκτυλίχθητε στα κάτεργα της αστυνομίας αντί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης , είχε όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει το ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα τα χρόνια του Μνημονίου. Με μάρτυρες αστυνομικούς και υπαλλήλους της εταιρείας που ικανοποίησαν τους δικαστές και τους  MEGAλίσιους επιχειρηματίες προχώρησαν στην φυλάκιση των δύο αγωνιστών..

Τα συνθήματα των δεκάδων συγκεντρωμένων, την  πανελλήνια οργή και το δίκαιο του αγώνα  των κατοίκων εναντίων του Μπόμπολα και της δεν μπόρεσαν να τα φυλακίσουν..

Όλα συνεχίζονται…

dakrygono-a

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μπουμπούνα μπουμπούκο, άκουσα ότι χάρηκες, για το ότι κατέστειλαν το Indymedia. "Ανακοίνωση της διαχειριστικής συνέλευσης athens.indymedia.org"


Μπουμπούνα μπουμπούκο, άκουσα ότι χάρηκες, για το ότι κατέστειλαν το Indymedia. Όπως χαίρονται οι καρχαρίες, όταν μυρίζουν αίμα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση θα μείνεις με τη χαρά. Διάβασε αυτό. Είναι μια ανακοίνωση του Indymedia μετά τα γεγονότα. Ναι μπουμπούκι μου, Υπάρχει κι Αντιστέκεται. 
Το πιο όμορφο είναι, ότι αυτή η ανακοίνωση βρίσκεται ανηρτημένη και σε άλλα site, όχι μόνο σ’ αυτό που προσπαθήσατε ανεπιτυχώς (ευτυχώς), να κλείσετε. Έτσι είναι:
Μπορείς τώρα να κλάψεις: Αντί να το κλείσετε το πολλαπλασιάσατε... τόσο «νεοδημοκράτες» είστε. Χα, χα.

Η λογοκρισία στην εποχή της χούντας των μνημονίων και του καπιταλισμού… 
Δεν θα καταφέρει να καταστείλει την αντιπληροφόρηση!

Η ιστορία είναι παλιά… Οι προσπάθειες λογοκρισίας και καταστολής επίσης…
Αρχίζοντας από επερωτήσεις φασιστοειδών στη βρώμα του Κοινοβουλίου, περνώντας σε απειλές και εξώδικα του ΟΤΕ… άλλοτε εξόφθαλμα κατασταλτικά και άλλοτε υποχθόνια και υπόγεια με διακοπές ρεύματος τα Σαββατοκύριακα και πριν από σημαντικές κινητοποιήσεις… Τόσα χρόνια από το 2008 μέχρι σήμερα, δεν κατάφεραν ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ να κλείσουν το athens.indymedia.

«Είμαστε Γαλάτες, είμαστε τρελοί τον Μπόμπολα θα διώξουμε απ' τη Χαλκιδική»! (video) -Η απάντηση των κατοίκων της Χαλκιδικής στον Δένδια.

Κίνηση Ενάντια στην Αστυνομική Αυθαιρεσία και τα Βασανιστήρια


Νεοσύστατη Κίνηση με σύνθημα «Σταματήστε τα βασανιστήρια»

….

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση έκανε την Τρίτη 9 Απριλίου, η νεοσύστατη Κίνηση Ενάντια στην Αστυνομική Αυθαιρεσία και τα Βασανιστήρια με συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο κτίριο όπου στη διάρκεια της χούντας βρίσκονταν οι χώροι βασανιστηρίων του ΕΑΤ-ΕΣΑ.
Στην Κίνηση συμμετέχουν οργανώσεις όπως η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα κ.ά. Διακηρυγμένος σκοπός της Κίνησης είναι «να αποτελέσει αξιόπιστη αναφορά για ενημέρωση ενάντια στην αποσιώπηση καθώς και η επιτόπου παρέμβαση συνεπικουρούμενη από ομάδες γιατρών και δικηγόρων».
Αφορμή για τη δημιουργία της Κίνησης αυτής στάθηκε το περιστατικό των βασανισμών των συλληφθέντων στον Βελβεντό της Κοζάνης από την Αστυνομία τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με στελέχη της Κίνησης το συγκεκριμένο περιστατικό «μολονότι καθόλου μεμονωμένο, έχει ένα διαφοροποιητικό στοιχείο. Μέχρι τότε η Αστυνομία αρνιόταν την ύπαρξη τέτοιων περιστατικών, σε σημείο μάλιστα που ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας να απειλεί τη βρετανική εφημερίδα “Guardian” με μήνυση όταν δημοσιοποίησε βασανιστήρια αντιφασιστών διαδηλωτών από την Αστυνομία (απειλή που προφανώς δεν πραγματοποίησε.

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Απο strangejournal





Μπορεί να έχουμε κουραστεί να μιλάμε για “κρίση” εντός κι εκτός εισαγωγικών, αλλά αν εξετάσουμε την κοινωνία όπως έναν ασθενή, μπορούμε να κάνουμε διάγνωση για τους λόγους που η ασθένειά του μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε θάνατο! Κι αυτό γιατί τα συμπτώματα ήταν χρόνια, αλλά κανείς δεν έδινε σημασία.


1. Απαξίωση της πολιτικής.

ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ...