ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Απεβίωσε η 20χρονη Π. Κελεμπεσιώτη που είχε χτυπηθεί από περιπολικό στον Κορυδαλλό



Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της 20χρονης Πωλίνας Κελεμπεσιώτη από τον Κορυδαλλό, που χτυπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από περιπολικό καθώς ήταν πεζή. Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.
Η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο και άτομα του περιβάλλοντός της κοινοποίησαν το γεγονός προσπαθώντας να βρεθεί κάποιος μάρτυρας.
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε 20χρονη κοπέλα, που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής
 
Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούσαν μάρτυρες του ατυχήματος, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το “κόκκινο” και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.
Μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια και οι φίλοι μιας 20χρονης κοπέλας από τον Κορυδαλλό αναζητούσαν αυτόπτες μάρτυρες ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη.

ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ!!!

Είναι αυτές ενδείξεις ότι βγαίνουμε από την κρίση;


Μπορεί οι εικόνες που έχουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό να είναι αυτές των απεργιών στα λιμάνια, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και των αγροτικών κινητοποιήσεων στις εθνικές οδούς.
Οι εικόνες κατοχής στο κέντρο της Αθήνας, με εκατοντάδες συμπολίτες μας να στέκονται στην ουρά για να πάρουν δωρεάν δυο πατάτες, ένα λάχανο και δυο αγγούρια.
Εικόνες γκρίνιας, απελπισίας και απόγνωσης από τους φόρους που συνέχεια αυξάνονται, από τα εισοδήματά μας που συνεχώς μειώνονται και από τα ρεκόρ της ανεργίας που πλησιάζει το 1,5 εκατομμύριο!
Ωστόσο, κάτι φαίνεται να κινείται. Η οικονομία μετά τη δόση-μαμούθ δίνει την εντύπωση ότι σταθεροποιείται. Οι μισθοί έκαναν πιο ελκυστικές τις επενδύσεις για τους ξένους, ενώ κάποιοι άρχισαν να αγοράζουν και ελληνική γη (Κασσιόπη) για να την αξιοποιήσουν τουριστικά.

Yπάνθρωπος κρέμασε αδέσποτο σκυλί γιατί του ενοχλούσε τα πρόβατα...



Το περιστατικό, όπως καταγγέλλει αναγνώστης   συνέβη στις 06/02/2013 στις 13:00μμ κοντά στο δρόμο Ζαμπετέικα – Πετροχώρι. Ένας βοσκός  από το χωριό Πετροχώρι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, κρέμασε ένα αδέσποτο σκυλάκι, με σύρμα από μια ελιά…με αποτέλεσμα αυτο να απαγχονιστεί.  Αιτία ήταν ότι το σκυλί,  του «πρόγκαγε» τα πρόβατα, από την περιοχή, που μόνος του και αυθαίρετα (χωρίς την συναίνεση των ιδιοκτητών) θεωρεί βοσκοτόπι του!..
Το θέμα ερευνά η ασφάλεια Πάτρας μετά από ανώνυμη καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα...

Το ρολόι που προδίδει;

το ρολόι που προδίδει

[...] Απ’ την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
Η σύλληψη έλαβε χώρα περί την 12:50 ώρα περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας.
Οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00-13:05 ώρα.
Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα.

Το Τ.Α. Βέροιας προσπάθησε ανεπιτυχώς αρχικά να αποστείλει τις φωτογραφίες στην Δ.Α.Ε.Ε.Β.  (ctu@hellenicpolice.gr) την 13:30 ώρα μέσω του υπηρεσιακού e-mail.

Δήλωση του Νίκου Ρωμανού: Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών.

Όταν τα "πιτσιρίκια" διδάσκουν ήθος, αγωνιστικότητα, αξιοπρέπεια (ακόμα κι αν κάποιος διαφωνεί με μέρος των πρακτικών τους)...
Ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός, γιός γνωστής συγγραφέως, δια μέσου του δικηγόρου του Φραγκίσκου Ραγκούση, έκανε την παρακάτω δήλωση :


Φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία
η πραγματικότητα

Εξαθλιώνουν το λαό - επιδοτούν τρομοκράτες!



Η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Γενάρη ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, είναι η χώρα που διαθέτει το υψηλότερο - μετά τις ΗΠΑ - ποσοστό του ΑΕΠ της υπέρ στρατιωτικών δαπανών για το ΝΑΤΟ.
Το ποσοστό αυτό την τελευταία διετία διαμορφώθηκε στο 2,1% του ΑΕΠ της χώρας.
Με άλλα λόγια, μόνο την τελευταία διετία, η Ελλάδα έχει πληρώσει στο ΝΑΤΟ τουλάχιστον 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Το ποσό αυτό, που σε συνθήκες κρίσης και αφαίμαξης του ελληνικού λαού πήγε για στρατιωτικές δαπάνες υπέρ ΝΑΤΟ
(σ.σ.: ΝΑΤΟ, θυμίζουμε, είναι αυτός ο φιλοπόλεμος, ιμπεριαλιστικός, τρομοκρατικός οργανισμός που βομβαρδίζει, εισβάλλει, κατέχει χώρες και δε γνωρίζει αν τα Ιμια είναι ελληνικά)
θα ήταν αρκετό, ώστε:

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τα παιδιά...Κοινοτικοί Εταίροι;

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

* Απτές αποδείξεις της συμπλοκής στο Βελβεντό Κοζάνης *

Στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από τον αυτόπτη μάρτυρα κ. Αντώμπη Φωτοσόπογλου, που αποδεικνύουν την συμπλοκή μεταξύ των τρομοκρατών και της αντιτρομοκρατικής στο Βελβεντό Κοζάνης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣΣ. τονίζοντας ότι αυτή τη φόρα δεν χρησιμοποιήθηκε φώτοσοπ εφόσον σκοπός της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών δεν είναι η αναγνώριση των προσώπων, αλλά η ανάδειξη των τραυματισμών που έγιναν κατά την σύλληψη λόγω της αντίστασης που προέβαλαν οι συλληφθέντες.

Να xαίρεστε τους γιούς σας!


Να xαιρεστε τον γιο σας τον Κορκονεα που δολοφονησε τον Αλεξη Γρηγοροπουλο
Να χαιρεστε τα παιδια σας στο Βολο που πουλουσανε Ηρωινη
Να χαιρεστε τον αξιωματικο στην Κερκυρα που ηταν στο κυκλωμα τοκογλυφιας
Να χαιρεστε τους γιους σας που το βραδυ δουλευουν μπραβοι για μεγαλομαφιοζους, οπως τον Λαυρεντιαδη
Να χαιρεστε τα παιδια σας στα Ματ που ψεκαζουνε την νεολαια μας με ληγμενα καρκινογονα χημικα που ακομα και σε περιοδο πολεμου απαγορευεται η χρηση τους.
Να χαιρεστε τον γιο σας Νικο, του ΑΤ Βεροιας, που οταν τον φωναξε ο συναδελφος βασανιστης ‘
ηρθε η σειρα σου Νικο’, ανταποκριθηκε αμεσως στο καθηκον.
Συγχαρητηρια για τα παιδια σας, να σας ζησουν!

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕEE...

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ


QuitJob_Feature
Μάλλον δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Θα μπορούσα να παίζω πασιέντζα όλη την μέρα στο γραφείο με την πόρτα κλειδωμένη και τα ακουστικά στα αυτιά μου. Το αφεντικό θα χτυπούσε την πόρτα και επειδή θα είχα δυνατά την μουσική δεν θα τον άκουγα. Όταν με τα πολλά θα άνοιγα, θα με ρωτούσε “που ήσουν χθες;“, για να πάρει απάντηση του στυλ “ήταν η γιορτή του Αγίου Βικέντιου“. Το πιθανότερο να μου έλεγε έντονα “καλά…ειδοποίησέ μας την επόμενη φορά“.
Μάλλον θα με νιώθεις. Είμαι ένας σκλάβος που προσπαθώ να δραπετεύσω, αλλά δεν ξέρω το πως. Ξεκίνησα μια δουλειά από πραγματική όρεξη και διάθεση να δημιουργήσω και που κατέληξα; Στο να καίω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα παίζοντας παιχνίδια στο pc. Δεν μπορείς όμως να βγάλεις λεφτά αν δεν πουλήσεις κάτι πραγματικό.

H γαλανόλευκη στο φέρετρο του Κίμωνα και το «κίνημα » υπό μάλης


Η κηδεία του Κίμωνα έγινε στο Περιστέρι. Εκατοντάδες σύντροφοι, φίλοι και συγγενείς παρακολούθησαν την επικήδεια τελετή. Η οποία περιελάμβανε ελληνική σημαία στο φέρετρο, στρατιωτικό άγημα, όπλα υπό μάλης και πυροβολισμούς πάνω από τον τάφο. Μα καλά! Δεν βρέθηκαν σύντροφοι του Κίμωνα να διαολοστείλουν όλον αυτό τον ένστολο συρφετό που είχε το θράσος να «αποτίσει και τιμές» σε έναν άνθρωπο αφού τον δολοφόνησε;
Υπάρχουν οι περιπτώσεις που συγγενείς καταστρατηγούν τη βούληση του θανόντα για πολιτική κηδεία και στήνουν μια θρησκευτική τελετή καθυβρίζοντας ως «ανάξιο, δούλο του Θεού» έναν ανυπότακτο αγωνιστή ή ψάλλουν «μάταια τα ανθρώπινα»  πάνω από έναν άνθρωπο που πίστευε μόνον στα ανθρώπινα και πουθενά αλλού. Όσο κι αν υπάρχει μια ριζική διαφωνία υπάρχει ένα «ζήτημα τρόπων» στην επικοινωνία μεταξύ συγγενών και συντρόφων όταν τα δύο αυτά υποκείμενα δεν συσχετίζονται.

Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν

Αν η "συμπεριφορά" του ΔΝΤ προς το ελληνικό πρόβλημα χρέους, εμπεριέχει λάθη "πολλαπλασιαστών", σύμφωνα πάντα με τις διαπιστώσεις των ίδιων των στελεχών του, στην προσπάθειά τους να αμβλύνουν τις αναμενόμενες κοινωνικές αντιδράσεις, οι παραδοχές αυτών των "λαθών" δεν μπορούν να καμουφλάρουν τους "πολλαπλασιαστές" των αυτοκτονιών, της εξαθλίωσης και της αναξιοπρεπούς επιβίωσης του του Ελληνικού Λαού. Ιδίως του τμήματος εκείνου που δεν είχε προνομιακή σχέση με τους μηχανισμούς διασπάθισης του δημόσιου χρήματος και δεν ήταν συνδαιτημόνας του Πάγκαλου.


Του Μπαγασάκου

ΒΟΛΟΣ- ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2, ΩΡΑ 6:00ΜΜ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ «Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ»


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/2, ΩΡΑ 6:00ΜΜ
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΟΡΔΑΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΠΑΡΑΛΙΑ)
                                                 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
«Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ»

Μαριόγλου Κώστας, αντιπρόεδρος εργαζομένων ΕΥΑΘ(Θεσσαλονίκη)
Καννελοπούλου Μαρία, οργάνωση «Σώστε το νερό» (Αθήνα)

Πρόκειται για μια εκδήλωση με θέμα την ιδιωτικοποίηση του νερού και στόχο την ενημέρωση των πολιτών της πόλης και του χωριού σχετικά με:
  • τις καταστροφικές συνέπειες σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο με την εφαρμογή ακόμη πιο οδυνηρών τιμολογίων στο πόσιμο νερό και στο νερό της άρδευσης
  • το ξεπούλημα  των πηγών και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος του Πηλίου
  • το δικαίωμα των Βολιωτών να πίνουν πεντακάθαρο νερό κατευθείαν από τις πηγές του Πηλίου
  • την οργάνωση της αντίστασής μας απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο από κοινού με παρόμοιες Κινήσεις πολιτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
                
ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ


Δείτε επίσης: Οι Έμποροι Των Νερών

Η τραγωδία της Θύρας 7


Η τραγωδία της Θύρας 7

Αποφράδα ημέρα για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο η 8η Φεβρουαρίου, καθώς το 1981 συνέβη η τραγωδία της Θύρας7.
Η τραγωδία εκτυλίσσεται ένα ηλιόλουστο κυριακάτικο απόγευμα στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός των Σαργκάνη, Γαλάκου, Αναστόπουλου και Νικολούδη, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ των Αρδίζογλου, Μπάγεβιτς και Μαύρου στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι είναι καταιγιστικοί... Συντρίβουν 6-0 τους μεγάλους αντιπάλους τους με 3 γκολ του Γαλάκου και από ένα των Κουσουλάκη, Ορφανού και Βαμβακούλα.

Ωχρα σπειροχαιτη - Δημοσθενους λεξις

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Οι Ευρωπαίοι- Τραγούδι "πρόταση" φίλου για συμμετοχή στη eurovision!!!

ΠΟΥ `ΣΑΙ Μαράκι...έχεις δουλειά!!!

Συνωστισμένοι στην Πλατεία Βάθης


Βίλα Αμαλίας: το “χτίσιμο”


Villa Amalias x

Σφράγισαν τη βίλα Αμαλίας

Συρματοπλέγματα, τούβλα και αστυνομική συνοδεία επιστρατεύτηκαν για σφραγιστεί επίσημα, από το δήμο Αθηναίων, η βίλα Αμαλίας, για την οποία ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης είχε δεσμευτεί, στις αρχές του χρόνου,  ότι θα γινόταν σχολείο.
Τη μετατροπή του κτιρίου σε «φρούριο» καταγγέλουν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέσω του Indymedia.
Σε κείμενο με τίτλο  «Η αξιοποίηση της Βίλας Αμαλία» οι αντιεξουσιαστές  αναφέρουν:
«Η κυβέρνηση και ο δήμαρχος  άρχισαν κιόλας να αξιοποιούν τη Βίλα Αμαλίας! Με κλούβα στο δρόμο και πάνοπλους αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο, τούβλα στα παράθυρα, σιδεριές στις πόρτες και συρματοπλέγματα στους τοίχους, τη μετατρέπουν σε ιδιότυπο πολιτιστικό κέντρο, σφραγισμένο κι απροσπέλαστο!».
Δείτε τις φωτογραφίες:

Χρυσαυγιτοποίηση του ελληνικού καπιταλισμού – Η μόνη διέξοδος για τις ελίτ


72965_140171339480562_1741462857_nΤο τελευταίο διάστημα το ελληνικό κράτος επισημοποιεί την πολιτική στροφή του σε αυτό στη φασίζουσα δεξιά. Η στροφή αυτή συνοδεύεται από κλιμάκωση του αυταρχισμού, διεύρυνση της κρατικής καταστολής και σκλήρυνση του τρόπου αντιμετώπισης εργατικών διεκδικήσεων. Η στρατηγική στροφή των εγχώριων κυρίαρχων οικονομικών και πολιτικών ελίτ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Αποτελούσε εκτίμηση πολλών χώρων ότι μέτρα γενικευμένης εξαθλίωσης και φτωχοποίησης του πληθυσμού με πολιτικές διεύρυνσης της ανεργίας στο 30% και βίαιης αναίρεσης ή υφαρπαγής όλων των εργατικών,κοινωνικών κεκτημένων θα μπορούσαν να σταθούν μονάχα με πολιτικές στρατιωτικού τύπου πυγμής και προσπάθεια πειθάρχησης της κοινωνίας.

"Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ" για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων από τη νίκη του Κόκκινου Στρατού στη Μάχη του Στάλινγκραντ, η NEW STAR οργανώνει αφιέρωμα  αποκλειστικά για 1 εβδομάδα, των δύο ιστορικών δραμάτων που γυρίστηκαν στη Σοβιετική Ένωση το 1949 και διατηρούν την αυθεντικότητά τους σε σχέση με τα ιστορικά γεγονότα της εποχής.


Η ταινία παρουσιάζεται για 1η φορά στην Ελλάδα και είναι μοναδική ευκαιρία τόσο για τους σινεφίλ, όσο και για τους λάτρεις της ιστορίας, να την παρακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη.

«Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ»
THE BATTLE OF STALINGRANT

Ναι ρε… χούντα έχουμε!


Ήταν οικονομική. Μετά την επέμβαση των χακί ΜΑΤ στο λιμάνι του Πειραιά έγινε επισήμως και στρατιωτική. Δεν έγινε επίταξη υπαλλήλων του Δημοσίου. Επιτάχθηκαν εργαζόμενοι που παράγουν πλούτο για εφοπλιστές. Επιτάχθηκαν εργαζόμενοι που απεργούσαν επειδή είναι απλήρωτοι, επειδή πετιούνται στο δρόμο, επειδή τους στερούν κάθε εργασιακό δικαίωμα.
Έχουμε Χούντα. Η ειρωνεία κατάμουτρα. Την ίδια μέρα που η χουντική κυβέρνηση στέλνει τα χακί ΜΑΤ να επιβάλουν τον Νόμο και την Τάξη σπάζοντας την απεργία απλήρωτων εργαζόμενων, η Αllied Shipbroking ανακοινώνει ότι
«Σημαντικά αύξησαν τις αγορές πλοίων οι Έλληνες εφοπλιστές τον πρώτο μήνα του 2013». Ανακοινώνει ότι «τον Ιανουάριο αγόρασαν 30 πλοία από 13 το αντίστοιχο διάστημα του 2012». Ανακοινώνει ότι το κόστος ήταν «357,110 εκατ. δολάρια».

Ξεκίνησε η αξιοποίηση της Βίλας Αμαλίας


(Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, το μεσημέρι)

Η κυβέρνηση και ο δήμαρχος  άρχισαν κιόλας να αξιοποιούν τη Βίλα Αμαλίας!
Με κλούβα στο δρόμο και πάνοπλους αστυνομικούς στο πεζοδρόμιο, τούβλα στα...παράθυρα, σιδεριές στις πόρτες και συρματοπλέγματα στους τοίχους, τη μετατρέπουν σε ιδιότυπο πολιτιστικό κέντρο, σφραγισμένο κι απροσπέλαστο!

* Συνομωσία των Ταμήλων της Βλαχιάς *

Αν αυτά τα χέρια είχαν πετάξει πέτρες..σήμερα δεν θα ζητιάνευαν τομάτες....


Αν αυτά τα χέρια είχαν πετάξει πέτρες..σήμερα δεν θα ζητιάνευαν τομάτες.... Κάθε "λαός" έχει το "κίνημα" που του αξίζει ...Τελικά "ο λαός χρεοκόπησε και όχι το κεφάλαιο" ...

manier-manier

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ



Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ!

Στην ζωή πάντα επιλέγεις με ποιον θα πας και ποιον θα αφήσεις, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, σε ποιον θα σταθείς δίπλα και ποιον θα αντιμετωπίσεις ως εχθρό σου.
Και απαντήσεις σε αυτά τα διλήμματα δίνουν καθημερινά τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Διαδίδοντας την κυρίαρχη προπαγάνδα, κατακρίνοντας κάθε κοινωνικό αγώνα και επαινώντας την κατασταλτική κυβερνητική πολιτική, συγκαλύπτοντας τη δολοφονική δράση των φασιστών.
Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το γιαούρτωμα του ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Σε αυτή την περίπτωση θα σταθούμε στο πως αντιμετώπισαν τις δύο αυτοκτονίες μέσα σε (5) μέρες, που σημειώθηκαν στον ελληνικό στρατό στον Έβρο, συγκεκριμένα εθνικιστικά και μιλιταριστικά σάιτ. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι είναι ένα θέμα που δε μπορεί να ασχοληθούνMEGA-ANTENNA-SKAI-NET-STAR, ο Πρετεντέρης και η Χούκλη, η Στάη και ο Ευαγγελάτος. Αυτοί έχουν να επιστρατεύσουν τους ναυτεργάτες, να μαντρώσουν τους αγρότες.

* Νέο βιβλίο από τον βασανιστή *

Φωνές ελευθερίας. "Κερδισμένος όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα"



Μήνυμα των 4 συλληφθέντων στο Βελβεντό Κοζάνης προς τους αλληλέγγυους
Χαιρετιζουμε τους Αλληλεγγυους συντροφους που παρασταθηκανε στα δικαστηρια της Κοζανης. 
Τα συνθηματα τους ζεσταναν τις καρδιες μας. 
Εστω και νοητα υψωνουμε τις γροθιες μας διπλα τους. 

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ 

Οι Αναρχικοι 

Νικος Ρωμανος 


Ανδρεας-Δημητρης Μπουρζουκος 


Γιαννης Μιχαηλιδης 


Δημητρης Πολιτης   


Ανακοίνωση που είχε προγηθεί:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ…»



Γράμμα φαντάρων από το 616 Μ/K ΤΠ
Είμαστε οι συνάδελφοι του άτυχου παλικαριού που αυτοκτόνησε στο 616 Μ/Κ ΤΠ. Αν και δεν έχουμε συνέλθει ακόμη από το σοκ, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί ακούγονται πολλές ανακρίβειες και ψέματα. Ψέματα για τη συγκάλυψη ευθυνών και συνθηκών - ψέματα που σπιλώνουν ανθρώπους και μνήμες.

Όλα έγιναν στη χθεσινή σκοπιά, που τυπικά θεωρείται διπλοσκοπιά. Αυτό ανέφερε, εξάλλου, και η ανακοίνωση του ΓΕΣ. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο σκοποί καλύπτουν μεγάλη απόσταση και δεν βρίσκονται σχεδόν ποτέ μαζί. Αλήθεια, η επίσημη δικαιολόγηση αυτού του μέτρου (διπλοσκοπιές), που αυξάνει κατακόρυφα τις υπηρεσίες και μειώνει τις εξόδους, από το ΓΕΣ, δεν ήταν ότι «με δύο στρατιώτες, προσέχει ο ένας τον άλλο»;

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος "Σχολείο για την μάθηση της ελευθερίας​"

Η Εκκλησία Α.Ε καταφεύγει για ακόμα μια φορά στα δικαστήρια για την υπόθεση του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Σχολείο. Σε μια προσπάθεια να εξατομικεύσει τις ευθύνες στοχοποιεί μεμονωμένα πρόσωπα, απλά και μόνο για την επίσκεψη τους στον χώρο. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο οργανωμένο σχέδιο, που δηλώνεται πια ρητά από την κυριαρχία για καταστολή και εξόντωση όλων των εγχειρημάτων που δρουν αυτόνομα, δηλαδή έξω από το πλαίσιο του δικού τους συστήματος. Η ποινικοποίηση των ελεύθερων χώρων και η αναγωγή σε έγκλημα ακόμη και μιας επίσκεψης σε αυτούς, ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή ενός νέου τύπου εσωτερικού εχθρού. Αυτός δεν είναι άλλος από όλα εκείνα τα κοινωνικά κομμάτια που αμφισβητούν την "δημοκρατία" τους, αντιστέκονται στην γενικευμένη διαφθορά, πολεμάνε το φασισμό και ταυτόχρονα αγωνίζονται καθημερινά για την οικοδόμηση ενός κόσμου αλληλεγγύης, ισότητας και διαλόγου.

Τριήμερο Δράσεων

http://sxoleio12.wordpress.com/
ελεύθερος κοινωνικός χώρος ΣΧΟΛΕΙΟ για τη μάθηση της ελευθερίας

βασ. Γεωργίου (προέκταση βασ. Όλγας) και Μπιζανίου γωνία

Συνωμοσία των Πυρήνων της Πουστιάς!

Και λίγες τους έριξαν;


Πέτρος Κατσάκος
Εδώ και ένα 24ωρο μια φωτογραφία στοιχειώνει στο μυαλό μου και ταλαιπωρεί τη σκέψη μου. Όχι δεν με βασανίζει η εικόνα με τα πρησμένα μάτια και τα μελανιασμένα χείλη τεσσάρων συλληφθέντων.
Με βασανίζει η εικόνα του Άντερς Μπρέιβικ καθώς τον θυμάμαι χαμογελαστό πίσω από το τζάμι του περιπολικού να «βγάζει τη γλώσσα» σε μια ολόκληρη χώρα έχοντας αφήσει πίσω του 84 πτώματα. Τον θυμάμαι να οδηγείται σαν κύριος στην δικαιοσύνη λες και δεν είχε μακελέψει μια ολόκληρη χώρα, σα να μην είχε στραφεί ενάντια σε μια ολόκληρη κοινωνία, λες και δεν ήταν εχθρός της δημοκρατίας των ψυχρών Νορβηγών.
Άλλα ήθη, άλλα έθιμα θα πει κανείς. Άλλη δημοκρατία θα πω εγώ και άλλη αστυνομία θα πω εγώ και ας παρεξηγηθώ. Προφανώς το κράτος των Νορβηγών υπολείπεται αντανακλαστικών και οι νορβηγοί αστυνομικοί βλέπουν διαφορετικά το επάγγελμά τους από τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Ελλάδα, 2013 μετά Χριστού: Η χώρα που μπερδεύει τον Καζαντζίδη με τον Καζαντζάκη

 Μουστάκα- Βρεττού

Ελλάδα, 2013 μετά Χριστού. Ελλάδα, 39 μετά Χούντας

Πληθυσμός: 10.815.197
Νόμισμα: Ευρώ (με ροπή τεχνηέντως στη δραχμή)
Κλίμα: Εύκρατης Τρομολαγνείας
Θρήσκευμα: Ανορθόδοξος Καπιταλισμός
Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Ασυλία
Οδηγούν και οδηγούνται από: Δεξιά

Η Ελλάδα ή Ελλάς είναι χώρα που βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ευρώπη, στο νοτιότερο άκρο της Βαλκανικής χερσονήσου, στην Ανατολική Μεσόγειο,ωστόσο δεν έχει προκαθοριστεί εάν ανήκει στην Ανατολή ή τη Δύση. Πρωτεύουσα της Ελλάδος και μεγαλύτερη πόλη είναι η Αθήνα.

Αθήνα, 1η Δευτέρα Φλεβάρη τρέχοντος έτους.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Μουσουρούλη τι λές, πάμε μια βόλτα;



Η εποχή του θερισμού


Τώρα που οι 16χρονοι του 2008, έχουν γίνει 20χρονοι, τώρα θα θερίσετε ότι σπείρατε εκείνον τον Δεκέμβρη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Όλοι εσείς που καταδικάζατε την βία από όπου κι αν προέρχεται. Τώρα που οι 16χρονοι έχουν περάσει στα πανεπιστήμια, πήγαν στα πρώτα party στρατολόγησης των κομμάτων, για να έχουν πρόσβαση στις σημειώσεις, μπας και περάσουν εύκολα το μάθημα για ένα πτυχίο χωρίς αντίκρισμα.

Ιστορίες πίσω απ` τα κάγκελα...

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπουρζούκος στον πατέρα του- «Mη στεναχωριέστε. Νομίζουν ότι κάτι μου έκαναν. Δεν μου έκαναν τίποτα. Αυτό που έχω μέσα μου δεν μπορούν να το πειράξουν».

Μιλώντας στο zougla.gr ο πατέρας του 24χρονου Δημήτρη Μπουρζούκου αποκαλύπτει πως η βάναυση κακοποίηση των 4 συλληφθέντων δεν έγινε στα πλαίσια της ανάκρισης (όχι πως και έτσι θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η εγκληματική συμπεριφορά τους) αλλά αποσκοπούσαν καθαρά στον βασανισμό των κατηγορουμένων.
To ηχητικό ντοκουμέντο θα το βρείτε εδώ.
«Τον μετέφεραν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια. Τον ρωτούσαν μόνο: “Πώς σε λένε; Από πού είσαι;”. Αυτός δεν μίλαγε, δεν τους έλεγε τίποτα, και τον γρονθοκοπούσαν στο κεφάλι επί ώρες. Κανονικό βασανιστήριο. Δεν έχει σχέση με την ανάκριση.
Ο αστυνομικός που τον χτύπαγε, αυτός ο μάγκας, δεν τον ρώταγε τίποτα. Του έλεγε: “Ήρθατε εσείς οι μάγκες από την Αθήνα στους επαρχιώτες τους αστυνομικούς να κάνετε ληστεία; Τώρα θα σου δείξω!”»
«Ακόμα και τώρα, που πήγαμε να τον δούμε, το ένα του χέρι ήταν δεμένο με χειροπέδες. Μιλάμε για ένα παιδί 24 χρονών. Ζαλίζεται εδώ και τρεις ημέρες και δεν τον πάνε στο νοσοκομείο. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αστυνομικούς να δικάζουν και να συμπεριφέρονται έτσι; Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα μάθω ποιος το έκανε και θα είναι λίγες οι μέρες του. Υπόθεση Κορκονέα δεν θα επιτρέψω. Θα τον δικάσω, θα τον εκτελέσω μόνος μου».
Σημειώνει, τέλος, ότι στη συζήτηση που είχε με τον γιο του, εκείνος προσπάθησε να τον καθησυχάσει λέγοντάς του: «Mη στεναχωριέστε. Νομίζουν ότι κάτι μου έκαναν. Δεν μου έκαναν τίποτα. Αυτό που έχω μέσα μου δεν μπορούν να το πειράξουν».

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ, ΒΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί πια η αποκάλυψη του φιλοχουντικού, μεγαλοιδεατιστή, φιλοναζιστή Νότη Σφακιανάκη.Σημασία, δεν έχει πια τι λέει αυτός ο άνθρωπος, αλλά τι υπερασπίζεται και με ποιον έχει ταχθεί.

Κόψε μούρη...Αυτός είναι που του χαλάνε την αισθητική οι Πακιστανοί
Οικοδομώντας ένα φιλολαικό και δήθεν εναλλακτικό προφίλ στέκεται πλέον ανοικτά στο πλευρό της ναζιστικής συμμορίας και υπερθερματίζει του ταγματασφαλίτικου και χουντικού παρελθόντος, του δολοφονικού και τραμπούκικου παρόντος, αλλά και του φασιστικού-ολοκληρωτικού μέλλοντος που σχεδιάζουν και για το οποίο συστηματικά δουλεύουν για να κάνουν πράξη.

Η «αντιπλουτοκρατική και αντισυστιμική» αντίληψη του Νότη τον ωθεί να καταγγέλνει τους πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να υπεραμύνεται της Χούντας των Συνταγματαρχών. Της ελεεινής παρέας των Παπαδόπουλου-Πατακού-Ιωαννίδη-Ντερτιλή κλπ., έμμισθων πρακτόρων της CIA, πιόνια των Ωνάση-Τομ Πάπας-Νιάρχου και λοιπών, που τα έπαιρναν χοντρά από όλους, βάζοντας τον κόσμο της εργασίας «σε γύψο».

ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ,ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ...ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ


Ο Μελισσανίδης διεκδικεί τον ΟΠΑΠ. 
Ο Κρανιδιώτης είναι δικηγόρος του Μελισσανίδη. Ο Κρανιδιώτης είναι σύμβουλος του Σαμαρά. Ο Σαμαράς πουλάει τον ΟΠΑΠ. Αμάν πια! Κάθε φορά που βλέπεις μία δεμένη παρέα να πάει ο νους σου στο κακό! http://www.left.gr/article.php?id=23305

Χαροπαλεύει η 20χρονη που παρέσυρε και εγκατέλειψε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. που παραβίασε το κόκκινο!


Mετά τον βαρύ τραυματισμό των νεαρών μοτοσικλετιστών στη Κρήτη ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών-ο αστυνομικός φέρεται να κλώτσησε τη μηχανή-και τα βασανιστήρια της Κοζάνης, ένα νέο περιστατικό με πρωταγωνιστές αστυνομικούς έρχεται να προστεθεί στη λίστα της εκτός νόμου συμπεριφοράς των οργάνων. Αυτή τη φορά περιπολικό παρέσυρε και εγκατέλειψε 20χρονο κορίτσι στην περιχή του Κορυδαλλού!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 616Μ/Κ ΤΠ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦONOYNTAI-AYTOKTONOYN KAI KATAΠIEZONTAΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ


ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΟ 616 Μ/Κ ΤΠ, ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ

ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ

 
Με μια ακόμη στημένη ανακοίνωση - από αυτές που αποτελούν μνημεία απανθρωπιάς και κοροϊδίας (με τα βαριεστημένα… συλλυπητήρια για να κοροϊδέψουν τους «ιθαγενείς») - το ΓΕΣ ανακοίνωσε μία ακόμα αυτοκτονία-δολοφονία φαντάρου: Τη δεύτερη, μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, μετά την αυτοκτονία-δολοφονία του ΕΠΟΠ, για την οποία έστειλε και γράμμα συνάδελφός του.
ανακοίνωση του ΓΕΣ

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ στον Έβρο, η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ στον Έβρο, η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα

Και δεύτερη αυτοκτονία στον Έβρο ,μέσα σε λίγα 24ωρα. 

Νεαρός στρατιώτης αυτοκτόνησε στο 616 ΤΠΖ στον Έβρο στις 3.00 το πρωί. 

Ο στρατιώτης που εκτελούσε καθήκοντα σκοπού ,αυτοπυροβολήθηκε.

Το ΓΕΣ έχει διατάξει έρευνα για το συμβάν, αλλά πλέον θα πρέπει να υπάρξει ευρύτερος προβληματισμός για το ζήτημα.

* Νέα σύλληψη μεγαλοτρομοκράτη *

Μα πού είναι ο γραφίστας στης αστειοινομίας όταν τον χρειάζεσαι;..

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- «Ανώνυμη» καταγγελία διερευνά η αστυνομία


Το πρωί της Πέμπτης 31 Γενάρη, τρεις άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εισήλθαν στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου, ώρα διανομής ρούχων σε άπορους συμπολίτες της γειτονιάς μας, προκειμένου να διερευνήσουν «ανώνυμη» καταγγελία εναντίον της συνέλευσής μας, αναζητώντας υπεύθυνους για να δώσουν κατάθεση.

Η συκοφαντική και κατάπτυστη «ανώνυμη» αναφορά, που χρησιμοποιεί τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Γιατροί, Φαρμακοποιοί, Νοσηλευτές Μαγνησίας», με δηλωμένη μια ανύπαρκτη διεύθυνση, μας καταγγέλλει για σχεδόν εγκληματικές ενέργειες και ζητά την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα Βόλου.

ΔΗΜ(Ι)ΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ...(ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ) ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ




Γειά σου ρε Βερύκιε. Δήμο σε λένε, σωστά;
Μαλακία όνομα σού έδωσαν αδερφέ, μπέσα στο λέω.
Αν θες τη γνώμη μου, Δήμιο έπρεπε να σε βαφτίσουν.
Μη με παρεξηγείς, έχω τους λόγους μου που το λέω αυτό.
Θα καταλάβεις παρακάτω.

Καταρχήν οφείλω να σού εξομολογηθώ κάτι φίλτατε Δήμ(ι)ο.
Πλησίασε λίγο, δεν θέλω να μας ακούσουν τα αναρχοκομμούνια…
Δήμ(ι)ο, είσαι παλικάρι, πραγματικά.
Φιλαράκι, δε σε ειρωνεύομαι. Είσαι ο ξεχωριστός των ξεχωριστών.