ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κοιτάχτε, ηλίθιοι ανιστόρητοι, γελοίοι που κυβερνάτε αυτή τη χώρα.

Κοιτάχτε, ηλίθιοι ανιστόρητοι, γελοίοι που κυβερνάτε αυτή τη χώρα.

Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μέσα στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση, στο φίμωμα, στον καθημερινό θάνατο.
Οι Αρχαίοι Έλληνες το γνώριζαν και εφηύραν την Ρητορική και το Θέατρο.
Οι Ρωμαίοι το Κολοσσαίο και τον Άρτον και Θεάματα.
Οι Χριστιανοί την Άλλη Ζωή.
Οι Βυζαντινοί το Ιπποδρόμιο.
Οι μεσαιωνικοί φεουδάρχες επέτρεπαν τις παγανιστικές γιορτές.
Οι Καπιταλιστές την Κατανάλωση.

Εικόνες απο τη χθεσινή δολοφόνία του μετανάστη Chiekh Ndiaye στο Θησείο

Immigrant dies during police operation in Athens

H άνοιξη οργίαζε στο Βερολίνο και τα Ες Ες συνέχιζαν να κρεμάνε «λιποτάκτες», H ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤ

H ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ
Του Νίκου Χειλά

Οι τελευταίες ώρες του Χίτλερ

H 20ή Απριλίου ήταν μια ωραία ανοιξιάτικη ημέρα στo Στράουσμπεργκ. Ο ήλιος έλαμπε, τα πουλάκια κελαηδούσαν, τα δέντρα άνθιζαν. Στα κλαδιά τους όμως κρέμονταν όχι μόνο άνθη, αλλά και άνθρωποι. Γερμανοί στρατιώτες, που είχαν κρεμαστεί, προς παραδειγματισμόν, από τους τελευταίους πιστούς του Χίτλερ, επειδή αρνούνταν να προβάλουν άσκοπη αντίσταση στην προέλαση των σοβιετικών στρατευμάτων. Το «μονοπάτι με τις κερασιές», το σήμα κατατεθέν της ειδυλλιακής αυτής κοινότητας30 χιλιόμετρα δυτικά του Βερολίνου, είχε γεμίσει σώματα απαγχονισμένων.
Αλλού, στην ύπαιθρο, οι αγχόνες ήταν μηλιές, στη γερμανική πρωτεύουσα οι στύλοι του ηλεκτρικού - στη λεωφόρο Φράνκφούρτερ Αλέ, κάθε δεύτερος. Στον λαιμό ενός απαγχονισμένου είχε τοποθετηθεί η επιγραφή: «Εγώ, ο υπαξιωματικός Χάινριχ Λέμαν, ήμουν πολύ δειλός για να υπερασπιστώ γυναίκες και παιδιά. Γι' αυτό κρέμομαι εδώ».

Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών

Οι σφαίρες βρήκαν το στόχο τους
Πανος Μουχτερος 

 Τις προάλλες κοντοστάθηκα έξω από ένα νεκροταφείο. Μου ‘κανε εντύπωση γιατί είχε μαζευτεί κόσμος πολύς, άντρες κυρίως, που είχανε σχεδόν όλοι τους μουστάκια σέρτικα, επιβλητικά, πλάι σε δόντια χρυσαφένια. Και σε κοιτούσαν με βλέμματα περίεργα, θολά, λες και το ένα τους το μάτι ήτανε κανονικό και τ’ άλλο γυάλινο. Κι ήταν η ατμόσφαιρα φορτισμένη αλλά, για έναν περίεργο λόγο, δεν ένιωθες πένθος....
να μπαίνει στα πνευμόνια σου, όχι, δεν ήταν πόνος από θάνατο τούτος ο αέρας που ανέμιζε τις δεκάδες παρατεταγμένες σημαίες. Θα’ λεγες ότι στα δάκρυα διέκρινες κάμποσες σταγόνες υπερηφάνειας να κυλάνε πάνω στα ροζιασμένα μάγουλα των τεθλιμμένων. Δεν είχα ξαναπετύχει ποτές μου τέτοια περίεργη κηδεία. Έβλεπες παντού χρώματα γαλανόλευκα, απλωμένα ανάμεσα σε κεριά κι ανθρώπους, μηνύματα με κεφαλαία, αρχαιοπρεπή γράμματα, που σχημάτιζαν λέξεις εμφατικές. ΗΡΩΑΣ και ΑΘΑΝΑΤΟΣ και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ. Και αντί για μνήμη αιώνια του αξιομακάριστου, άκουγες στα ψιθυριστά κατάρες και αναθέματα για την πεθαμένη Ελλάδα. Ήτανε, στ’ αλήθεια, σα να μη θάβανε άνθρωπο εκείνη την ημέρα. Ήταν σαν να θάβανε Δημοκρατία ολόκληρη.

Συνθήματα υπέρ των «Ες Ες» φωνάζουν οι Χρυσαυγίτες!- {βίντεο}


 - ΕΣ ΕΣ ανθρωπιστές». Το φωνάζουν και ακούγεται πεντακάθαρα.
Παρακολουθήστε τους Χρυσαυγίτες στην Καλαμάτα σε συγκέντρωσή τους την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη, να αποθεώνουν χαιρετώντας ναζιστικά τους βασανιστές και δολοφόνους του λαού στην κατοχή! Τα πλάνα προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού BEST της Μεσσηνίας.
Επιβεβαιώνουν ότι είναι απόγονοι των κουκουλοφόρων - συνεργατών των χιτλερικών, που έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα, Έλληνες αγωνιστές. 
Δεν είναι απλά συστημικοί .
Είναι ό,τι πιο σάπιο έχει να επιδείξει το αστικό πολιτικό σύστημα...
Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα...
Γι' αυτό ο λαός πρέπει να τούς απομονώνει όπου κι αν τούς βρίσκει...

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες κάθομαι οκλαδόν μπροστά στην τηλεόραση και περιμένω να βγουν ο...


 Κεδίκογλου, η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜ.ΑΡ., το Μega, ο ΑΝΤ1, ο Σκάι και να ζητήσουν από τη Χρυσή Αυγή να καταπιεί τους ύμνους που ανέπεμψε στον Ντερτιλή. Στον χουνταίο που πέθανε προχθές στη φυλακή, στον δολοφόνο που είχε πυροβολήσει εν ψυχρώ στο κεφάλι τον εικοσάχρονο Μυρογιάννη έξω από το Πολυτεχνείο. Κάθομαι οκλαδόν και περιμένω να γίνει τουλάχιστον όση φασαρία έγινε με τις δηλώσεις του Κουράκη για τη μισθοδοσία των ιερέων. Περιμένω επίσης από την Ομάδα Αλήθειας της Ν.Δ. να μου απαντήσει στο εξής: Το ρουφιανομηχάνημα που έχετε εκεί στα υπόγεια της Συγγρού θεωρεί άξιες σήμανσης συναγερμού τις λέξεις «Ντερτιλής», «χούντα», «21η Απριλίου» ή περιορίζεται σε λέξεις όπως “Mall”, «μπύρα» και «Δημητρόφ»;

ΑΡΚΕΤΑ! - Κρατική δολοφονία του 39χρονου Μπαμπακάρ Ντιάε στον ΗΣΑΠ




Από ΚΕΕΡΦΑ


Δολοφονήθηκε ο Μπαμπακάρ Ντιάε  στη  καταδίωξη δημοτικών αστυνομικών στο Θησείο


Η  καταδίωξη ομάδας αστυνομικών του Δήμου Αθήνας στο Θησείο κατέληξε στη δολοφονία του Μπαμπακάρ Ντιάε, 39 ετών από τη Σενεγάλη. Η λυσσασμένη επίθεση των δημοτικών αστυνομικών δεν σταμάτησε ούτε όταν ο μικροπωλητής έφτασε στο αδιέξοδο πάνω από τη γέφυρα του τρένου του ΗΣΑΠ όπου ένας δημοτικός αστυνομικός τον καταδίωκε μέχρι που έπεσε στο κενό με το κεφάλι πάνω στις γραμμές. Εκεί άφησε τη τελευταία του πνοή. Ακολούθησε ένα όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και τρομοκρατικής χυδαίας παρουσία των ένστολων νεοναζί του Δένδια. Κατέφθασαν βρίζοντας χυδαία, ψέκασαν με χημικά και επιτέθηκαν με ρόπαλα στους συγκεντρωμένους μετανάστες και τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που βρεθήκαμε εκεί αμέσως. 

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΣΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Συννεφιασμένε ουρανέ - Ψαραντώνης

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πως να φτιάξεις πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης (βιοκαύσιμο) - Φτιάξτε πετρέλαιο για το αυτοκίνητό σας.

Από χρησιμοποιημένο φυτικό τηγανόλαδο!
Η απλή μέθοδος για τους θερμούς μήνες.




Κι όμως μπορούμε να κινούμε τα οχήματά μας με καύσιμο που παρασκευάζουμε οι ίδιοι, από τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα μας, πάμφθηνα και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε και την ατμόσφαιρα...δηλαδή οικολογικά!!

Το “σπιτικό” πετρέλαιο (biodiesel B100) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πετρελαιοκίνητα οχήματα χωρίς καμία μετατροπή, καθώς δεν διαφέρει σε τίποτε από το συμβατικό ντίζελ, παρά μόνο στην τιμή: 1,51 ευρώ το λίτρο στο βενζινάδικο, 0,20 ευρώ στο σπίτι! Το βιοντίζελ που παράγεται δεν είναι τοξικό, δεν αναφλέγεται εύκολα (στους 125 βαθμούς Κελσίου έναντι 50 βαθμών για το συμβατικό) και άρα είναι ασφαλέστερο. Παράγει δε εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές αερίων!

Νέα νομοθεσία για Σπόρους & Τοπικές Ποικιλίες: Υπέρ της βιοποικιλότητας και των αγροτών ή για τις εταιρείες;


Βασίλης Γκισάκης
Εντός του 2013 αναμένεται η αναθεώρηση τoυ Ευρωπαϊκού κανονισμού για την εμπορία σπόρων και το νομικό πλαίσιο για τις τοπικές ποικιλίες. Καθώς τους τελευταίους μήνες η δημοσιοποίηση προσχεδίων έχει δώσει μια πρώτη γεύση των γραμμών που θα διέπουν την νομοθεσία, οι οργανώσεις και τα δίκτυα διατήρησης σπόρων επισημαίνουν τον εμφανή κίνδυνο για τη Βιοποικιλότητα και Διατροφική Ασφάλεια, μέσω των περιορισμών που θα εντείνονται από γραφειοκρατικές και οικονομικές αγκυλώσεις, ως προσαρμογή στις απαιτήσεις της βιομηχανίας σπόρων. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η θέση της Ελληνικής πλευράς για την διαμόρφωση των Ευρωπαϊκών αποφάσεων. 
Από τους ελεύθερους σπόρους στους εξαρτημένους αγρότες
Η αναμενόμενη νέα νομοθεσία της Ε.Ε. για τους σπόρους έρχεται να προσγειωθεί σε μια αγορά η οποία έχει μεταβληθεί ραγδαία τις τελευταίες δεκαετίες. Η εμπορία φυτογενετικού υλικού, από μια υπόθεση μικρών εταιριών και δημόσιων προγραμμάτων που ήταν, έχει μεταλλαχθεί σε ένα βιομηχανοποιημένο κλάδο που κυριαρχείται από πολυεθνικές. Σήμερα 10 μόνο εταιρείες ελέγχουν σχεδόν τα 2/3 παγκόσμιας αγοράς, με ονόματα όπως η Monsanto, Syngenta και Dupont να κυριαρχούν.
 Οι περισσότερες από αυτές, προέρχονται από τον τομέα παραγωγής φυτοφαρμάκων ενώ έχουν πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη των γενετικά τροποποιημένων (γ.τ.) καλλιεργειών, που υποστηρίζουν την εντατική, βιομηχανικού τύπου γεωργίας και ευνοούν τον έλεγχο των φυτογενετικών πόρων μέσω της προώθησης των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των πατεντών.

Άντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου


Aπό το "Πολύφημος"
Είναι μερικές φορές που η πραγματικότητα σε κολλάει στον τοίχο. Ξέρεις ότι θέλεις να γράψεις πολλά, να πεις ακόμη περισσότερα, αλλά γνωρίζεις πως όλα αυτά κάπου τα έχεις ξαναπεί, κάποτε τα είχες ξαναγράψει.
Όλοι έχουν ακούσει το ανέκδοτο με τον τύπο που παθαίνει λάστιχο και μετά από πολύ ώρα σκέψεων για το πώς θα...
κάνει τον γείτονα να του δώσει το γρύλο του για να βάλει τη ρεζέρβα, καταλήγει να τον μπινελικώνει με το που τού ανοίγει την πόρτα του σπιτιού.

Μια χωρα γεματη χρυσαφι | Μια συνειρμικη προσεγγιση της κρισης


 Αυτά δεν τα δείχνουν στα δελτία των 8. Εκεί λένε μόνο αλήθειες: τις αλήθειες του Μπόμπολα, του ΔΟΛ, του Ψυχαρη, του Λάτση, του Κυριακού, του Αλαφούζου... 

Ένας λαός που μεγάλωσε με χρυσά κατορθώματα ντοπαρισμένων ολυμπιονικών, χρυσές νίκες σε θλιβερά πανηγύρια που τον έκαναν να ξεχυθεί στους δρόμους, χρύσες σελίδες που γράφονταν κάθε τόσο και τον γέμιζαν εθνική υπερηφάνεια, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπος με την κρίση.

Μέσα σ'αυτήν, οι Έλληνες συνεχίζουν να αναζητούν το χρυσάφι, μόνο που τώρα το πουλούν και το αγοράζουν στα ενεχυροδανειστήρια της γειτονιάς τους. Μπερδεμένοι κι οργισμένοι με όσα κατά καιρούς είχαν πιστέψει, κάποιοι ψάχνουν να βρουν άσυλο σε χρυσές αυγές και χαμένα όνειρα.

Πηγή


tro-mpa-xtiko

ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΝΗΣΟ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ;;;;


"Ανάστατη είναι η κοινωνία της Αλοννήσου από μια ανάρτηση ενός βίντεο στο youtube, στην οποία φαίνεται άντρας του Λιμενικού Σώματος να πυροβολεί από την πλώρη του λιμενικού σκάφους κατσίκια, σε βραχονησίδα του θαλάσσιου πάρκου Αλοννήσου.
http://efimerida-skopelos.blogspot.gr/
ΠΡΕΖΑ TV

ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ... ΝΤΕΡΤΙΛΗΔΕΣ;



31/01/2013  κηδεύτηκε ο περιβόητος Απριλιανός "επαναστάτης" Ντερτιλής και ο (Γαμω)Παναγιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων Και Αιγιαλείας Αμβρόσιος χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία.
Είναι αυτός που έχει αναρτήσει στο προσωπικό του ιστολόγιο
(http://mkka.blogspot.gr/2013/01/blog-post_21.html) τα εξής Εθνοενωτικά:
"Συνέρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη το πολυδιαφημισμένο Συνέδριο, στο οποίον θα παρακαθίσουν στο ίδιο τραπέζι παράγοντες της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αριστερού ιδεολογικού χώρου, θα προσπαθήσουν δε να εύρουν κοινά σημεία ιδεολογικής προσεγγίσεως! Από τήν πρώτη στιγμή, κατά τήν οποία ανακοινώθηκε το Συνέδριο αυτό, νοιώσαμε ένα μεγάλο πόνο στην ψυχή μας. Ένα πόνο ψυχής μόνο καί μόνο, διότι η Εκκλησία, άθελά της ίσως, σε μια κρίσιμη ώρα για την πορεία του Έθνους, έρχεται να προσφέρει πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης στο χώρο της Αριστερής Κουλτούρας…"

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το «Χωριό του Όλοι Μαζί» στη Μυτιλήνη: ένα συγκλονιστικό παράδειγμα αλληλεγγύης!


«Το Χωριό του Όλοι Μαζί» αποτελεί ένα φωτεινό και συγκλονιστικό παράδειγμα αλληλεγγύης: πρόκειται για ένα δίκτυο 27 εθελοντικών οργανώσεων, που διαχειρίζεται τις πρώην παιδικές κατασκηνώσεις τού ΠΙΚΠΑ στη Μυτιλήνη για να δημιουργήσει έναν αυτοοργανωμένο ανοιχτό χώρο φιλοξενείας για οικογένειες μεταναστών.


Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα καλοδουλεμένο βιβλιαράκι 14 σελίδων με μαρτυρίες Ελλήνων και προσφύγων από το χωριό του όλοι μαζί. Ολόκληρο το βιβλιαράκι μπορείτε να το δείτε εδώ.

Αναδημοσιεύουμε πρόσφατο άρθρο από την Εφημερίδα των Συντακτών για το θέμα, με τίτλο “Στο «Χωριό τού Ολοι μαζί» περιμένοντας την κλούβα της Αστυνομίας!”.

Το παραμύθι της «επιστροφής των καταθέσεων»


Εκνευριστική έχει καταντήσει πλέον αυτή η ιστορία με τους αλλεπάλληλους ανά μήνα κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για τη διαβόητη «επιστροφή των καταθέσεων» στις ελληνικές τράπεζες. Αντιλαμβανόμαστε την πολιτική σκοπιμότητα της καλλιέργειας τεχνητού κλίματος αισιοδοξίας μήπως… στραβωθεί κανένας αφελής και καταθέσει τα λεφτά του στην τράπεζα, αλλά δεν είναι ανάγκη να χειρίζεται τόσο προκλητικά το θέμα η κυβέρνηση σαν να απευθύνεται σε ηλιθίους. Κανένας λόγος αλαλαγμών δεν υπάρχει.

* Πολιτική πυγμή πυγμαίων πολιτικών *

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ


Μας λένε ψέματα. Σιγά το νέο. Καμία ανάκαμψη δεν πρόκειται να έρθει. Αυτοί που το πιστεύουν είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι οι Ινδιάνοι χόρευαν το χορό της βροχής κι ύστερα έβρεχε. Ελπίδες στα σκουπίδια του Στουρνάρα ψάχνουμε. Από κάπου να κρατηθούμε ψάχνουμε.

Μιλάνε για «εσωτερική υποτίμηση» και δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτά που έχουν υποτιμηθεί είναι οι ζωές μας, η αλήθεια και η δημοκρατία. Παλιότερα, οι κυβερνήσεις απλώς μας έλεγαν ψέματα. Οι τρεις τελευταίες κυβερνήσεις δε μας δίνουν καν λογαριασμό για το τι κάνουν. Δε μας εξηγούν. Δεν μας ενημερώνουν. Διότι απλώς δεν υπάρχει στόχος. Αυτό που κάνουν είναι να κρατάνε καθυστέρηση μέχρι τις γερμανικές εκλογές κι ύστερα ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Όμως και ποιος να μας πει την αλήθεια; Η κυβέρνηση είναι με τη Μέρκελ και η αξιωματική αντιπολίτευση με τη Λαγκάρντ. Το πράγμα ξεκαθαρίζει όλο και περισσότερο. Με την Ελλάδα, ως αυτόνομη ύπαρξη δεν είναι κανείς. Και δεν είναι, γιατί όποιος αποφασίσει να πει την πικρή αλήθεια δε θα δει όχι κυβέρνηση, αλλά ούτε ψηφοδέλτιό του στις επόμενες εκλογές.

Ο ΣΚΑΪ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ


Γενικά είμαι επιφυλακτικός με τους ποικίλους διεθνείς οργανισμούς που κάνουν διάφορες μετρήσεις αλλά με αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και όχι μόνο αρχίζω να πιστεύω την έκθεση της διεθνούς οργάνωσης "Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στην οποία η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από χώρες όπως Αϊτή, Παπούα Νέα Γουινέα, Ζάμπια, Κένυα και άλλες πολλές σχετικά με την ελευθερία του τύπου.

Παραδοχή ΣΟK! Με πίεζαν να λέω υπέρ του ΔΝΤ!

Η «ΑΦΕΛΕΙΑ» ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ


ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ   

Αγαπητοί κυρ – Παντελήδες μου, μέχρι τώρα διαμαρτύρονταν κάτι «ακριβοπληρωμένοι» ιδιωτικοί υπάλληλοι που δεν ένιωθαν τον αγώνα του αφεντικού, κάτι κωλόπαιδα στο Δημόσιο, κάτι «ρεμάλια αριστεροί» και «άπλυτοι αναρχικοί». «Συντεχνίες» και «συνάφια» όλοι τους. Χαιρόσασταν, κυρ- Παντελήδες μου, που οι πρώτοι απολύθηκαν, που οι δεύτεροι έχασαν το 50% του μισθού τους, που οι τρίτοι βρίζονται και συκοφαντούνται όλη μέρα από εκείνους που σου «εξασφάλιζαν» την ηρεμία του ευρώ....

Όλοι εσείς, έντιμοι κυρ-Παντελήδες, εσείς που ποτέ δεν κρύψατε εισοδήματα – όπως ορκίζεστε – που ποτέ δεν κάνατε τράμπα ψήφους με βουλευτές για να σας «τακτοποιήσουν» εκείνη την υποθεσούλα – όπως ορκίζεστε – που ποτέ δεν κλέψατε στο ζύγι – όπως ορκίζεστε- κοιμόσασταν ήσυχοι.

Ευχή για τον σύντροφο Βαγγέλη…

Σύντροφε ζεις . . .
Είσαι Σύντροφος,  γιατί
Αγωνίστηκες στη πρώτη γραμμή ενάντια στο Κράτος που καταστέλλει, δολοφονεί, εξαθλιώνει, ενάντια στη Τρόικα και το ΔΝΤ που επιβάλλουν γενοκτονία στο λαό και μειώνουν κάθε χρόνο το προσδόκιμο ζωής του, ενάντια στους ντόπιους Υποστηρικτές τους, είτε αυτοί λέγονται πολιτικά κόμματα, είτε λέγονται μαυραγορίτες, πραιτοριανοί του καθεστώτος, ρουφιάνοι, γενίτσαροι του νεοφιλελευθερισμού,  είτε λέγονται αντικοινωνικοί μηδενιστές, είτε λέγονται ιδιοτελείς αριστεριστές που προσπάθησαν να μετατρέψουν τις λαϊκές συνελεύσεις σε μαγαζάκια επιρροής τους και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα χωρίς πολιτικό στόχο, ενώ ταυτόχρονα ήταν οργανωμένοι σε κόμματα που συμμετέχουν στο κοινοβούλιο ή προσπαθούν να εισέλθουν σε αυτό.
Σε λέω σύντροφο χωρίς να σε ξέρω προσωπικά,
Σε κρίνω από τις πράξεις σου:
Χωρίς παρωπίδες συνδέθηκες με τον απλό κόσμο και ένωσες την ιδεολογία σου με άλλες ιδεολογίες, στη λαϊκή συνέλευση της γειτονιάς σου.
Δεν έμεινες μόνο στα λόγια πουλώντας επαναστατική κουλτούρα, αλλά πολέμησες στην πρώτη γραμμή στο σύνταγμα, πλάι στις εκατοντάδες χιλιάδες λαού.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θέμος Αναστασιάδης: πιο «ανεξάρτητος», κινδυνεύεις να… συλληφθείς!


01
Αν είσαι από εκείνους τους γνωστούς «θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς» ή κανένας θιασώτης της «πολυπολιτισμικότητας των λαών» (ως «υπαλληλάκι του Σόρος» φυσικά), θα μπορούσες να προσάψεις στον Θέμο Αναστασιάδη, χαρακτηρισμούς όπως αυτούς της «δημοσιογραφικής λέρας» ή του «επαγγελματία σκατόψυχου», καθώς και του παρουσιαστή μιας εκπομπής-ξέπλυμα της «ένοχης» δραστηριότητάς του μέσα από την κολυμπήθρα του φθηνού και σεξιστικού life-style.
Αν είσαι, όμως, από εκείνους τους αγνούς τηλεθεατές-αναγνώστες, τους νεοελληνικά απολαμβάνοντες μπάλα, τσόντα, πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια, με ολίγη από… «αντισυστημική σάτιρα», τότε δεν μπορείς παρά να οικειοποιηθείς κι εσύ την εικόνα του Θ. Αναστασιάδη που προβάλλεται διαχρονικά από τη μεσημεριανάδικη τηλεοπτική ζώνη, ως του «δικού μας Θέμου!». …

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

* Ο ΣΑχλαΜΑΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ *

ΑραΒΙΑ στην ΑραΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Υπεύθυνος ο Μαρκογιαννάκης για ο,τι μου συμβεί



"Έκρηξη" Κωνσταντοπούλου μετά από δημοσίευμα ότι βουλευτές θέλουν να τη δείρουν. Επίθεση σε Πρετεντέρη, Μητρόπουλο, Κασιμάτη και ΜΜΕ. "Το ξέρω ότι ενοχλώ", αναφέρει η βουλευτής
Η βουλευτής κάνει λόγο για "αγανακτούντες", που αντί να επικεντρώνονται στην ουσία, υπερπληροφορούν για δήθεν "άγριους καυγάδες"
και σημειώνει ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι,
 ήταν δημοσίευμα ιστοσελίδας για τα όσα υποτίθεται ότι συμβαίνουν στην προανακριτική.
Το δημοσίευμα ανέφερε ότι υπάρχουν βουλευτές 
που θα ήθελαν να χτυπήσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κα Κωνσταντοπούλου, ζητά παρέμβαση της Δικαιοσύνης,
και θέτει προ των ευθυνών τους τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη
και τους βουλευτές της Κυβέρνησης που συμμετέχουν σε αυτήν,
για τις απειλές προς το πρόσωπό της.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΩΘΗΚΑΤΕ, ΜΑΛΑΚΕΣ…


Αν οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου μήνα δεν είναι μαϊμού, το συμπέρασμα είναι ΕΝΑ:
Πιο μαλάκας λαός από τον Έλληνικό δε μπορεί να υπάρξει!
Πέντε νταβατζήδες, μια δράκα ρουφιανοδημοσιογράφοι, και μια ξευτιλοκυβέρνηση δωσίλογων, ότι χοντρoπαπαροπαραμύθι του πετάξουν το καταπίνει αμάσητο! 

Απίστευτοι


Δηλαδή, οι τύποι ήταν απίστευτοι!
Κάποιοι από δαύτους γίνονταν υπουργοί άμυνας
& δεν είχαν υπηρετήσει ούτε καν τη στρατιωτική τους θητεία!!!
Ή είχαν “υπηρετήσει” σε κάνα γραφείο στο Κολωνάκι ή 
άντε στο Πεντάγωνο (πιο ζόρι, σχετικό τρέξιμο).
Και πήγαιναν με “πυγμή” και “κούναγαν το δάχτυλο”
σα “μεγάλοι δάσκαλοι” στους φαντάρους. 
Μιλάμε για θράσος!!!
Κι εγώ κι εσύ, για να βγάλουμε ένα Ι5
μας έβγαινε η γλώσσα ανάποδα.
Κι αυτοί το ΄παιρναν έτσι, για την πλάκα τους.
Μια ρουτίνα ήταν κι αυτό.
Κατάλαβες φίλε μου;
Γελοιογραφία του Κώστα Μητρόπουλου που πετύχαμε σε αφιέρωμα σε ιστολόγιο του Νίκου Σαραντάκου 

Αυτοκτονία ή μια ακόμα πολιτική δολοφονία;


Τρίτη 29 Γενάρη 2013 ξημερώματα. Ο σύντροφος Βαγγέλης Σταμούλιας, 33 χρόνων, «έφυγε» από κοντά μας. Η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε αποδιοργανώνει τις ζωές μας, τα συναισθήματά μας, την καθημερινότητά μας. Αυτό το πλαίσιο ζωής οδήγησε σήμερα το δικό μας Βαγγέλη στην αυτοκτονία.
Ηθικός αυτουργός αυτής της απώλειας είναι η πολιτική πραγματικότητα. Η ανασφάλεια, τα κοινωνικά αδιέξοδα, η εσωστρέφεια, η μοναξιά. Ο κοινωνικός κανιβαλισμός που παράγεται από τις πολιτικές των κυρίαρχων ελίτ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή Μαζιώτη - Ρούπα διαβάστηκε στο δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση του "Ε.Α" (Βίντεο)


Στην δίκη για την υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα" η δικηγόρος των καταζητούμενων Νίκου Μαζιώτη και Παναγιώτας Ρούπα, διάβασε επιστολή που της έστειλαν ταχυδρομικά οι κατηγορούμενοι.

Νίκος Μαζιώτης (Οκτώβριος 2012)

«Οι επαναστάτες δεν απολογούνται, αντίθετα υπερασπίζονται τη δράση τους αψηφώντας τις συνέπειες. Σε όλες τις διώξεις ποτέ δεν αρνήθηκα ότι συμμετείχα στα γεγονότα. Ποτέ δεν απαρνήθηκα τη δράση μου μπροστά στον εχθρό. Είμαι και ήμουν πάντα συνεπής. Οι κατηγορίες για τον ΕΑ είναι ο πλέον ύψιστος τίτλος τιμής. Η συμμετοχή μου είναι αποτέλεσμα πολιτικής ωρίμανσης. Στο δικαστήριο σας υπερασπίστηκα όλες τις ενέργειες του ΕΑ. Η πολιτική ευθύνη την οποία αναλάβαμε, σημαίνει να υπερασπίζεσαι την πολιτική δράση μιας οργάνωσης. Οι επαναστάτες δεν δίνουμε πληροφορίες, δεν μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Γνωρίζουμε το κόστος και τις συνέπειες. Ο Λάμπρος Φούντας έπεσε στον αγώνα. Για μας δεν είναι νεκρός. Θα μείνει στη μνήμη μας όπως όλοι μαχητές. Είναι πιο επιτακτική και πιο αναγκαία από ποτέ η ένοπλη επανάσταση».

Παναγιώτα Ρούπα (Δεκέμβριος 2012)

Aντιανταρτικές αποστολές ήταν το αντικείμενο της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ –ΔΙΓΕΝΗΣ»


ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ;

Όλα πλέον δείχνουν ότι το ελληνικό αστικό κατεστημένο, ποιυ αντιμετωπίζει τεράστια πολιτικά και οικονομικά προβλήματα, έχοντας οδηγήσει τον κόσμο της εργασίας στη Πτώχευση και στη δουλοποίηση, επιχειρεί να προβάλλει ως νέα Μεγάλη Ιδέα, την Ανακήρυξη ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, σπέρνοντας ψευδαισθήσεις περιορισμού των λαικών βαρών, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του ελληνικού ενεργειακού λόμπι, των ξένων πολυεθνικών και των δανειστών.
Αντικειμενικά επιλέγει την σύγκρουση με την Τουρκία, μεγάλη ανταγωνίστρια στην περιοχή, έχοντας ως επίδικο της σύγκρουσης τους, ελληνική και τουρική αστική τάξη, τον έλεγχο της ΑνατολικΉς Μεσογείου.

Η δολοφονία στον Ταύρο δεν ήταν ρατσιστική τελικά


"Τα σεσημασμένα τέρατα, οπαδοί του νόμιμου πολιτικού κόμματος, δεν δικάστηκαν για ρατσιστική επίθεση"

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, «στους γενικούς κανόνες για την επιμέτρηση της ποινής του άρθρου 79 του Ποινικού Κώδικα, που προστέθηκε με νόμο του 2008, συνιστά επιβαρυντική περίπτωση η τέλεση οποιουδήποτε εγκλήματος, όταν τελείται από μίσος εθνικό, φυλετικό, θρησκευτικό. Αυτή η διάταξη δεν έχει συμπεριληφθεί στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν κατά των δύο φασιστών που φέρονται ως δράστες του ρατσιστικού εγκλήματος στα Πετράλωνα»
Τελικά κύριοι που καταδικάζετε τη βία από όπου και αν προέρχεται, οπαδοί της θεωρίας των άκρων, μόνο το ένα άκρο μαζί με το κρατικό του παράρτημα αφήνουν νεκρούς και σακατεύουν κόσμο.

VIDEO - Η χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές στα διόδια Αιγινίου



Δείτε το βίντεο από την ΔΙΟΝ Τηλεόραση της Πιερίας το κατατοπιστικό ρεπορτάζ για την σημερινή μεσημεριάτικη επίθεση των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους πολίτες στα διόδια του Αιγινίου που αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά που δίνει γη και ύδωρ στους εργολάβους.

«Οι επόμενοι, Έλλη, θα το σκεφτούν καλά πριν τα βάλουν με την κοινωνία»…




Στα δελτία ειδήσεων κατασκευάζεται η "κοινωνική νομιμότητα" ...

«Παράνομη και καταχρηστική» κηρύχτηκε η απεργία των εργαζομένων του μετρό. Κανονικά, σύμφωνα με τα εγχειρίδια δημοσιογραφίας, αυτό δε θάπρεπε να αποτελεί είδηση. Κλασικό είναι το...
παράδειγμα: είδηση δεν είναι όταν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά όταν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο…
‘Ενημερωθήκαμε’ αυτές τις μέρες…

Μάθαμε πόσων χρονών προσλήφθηκε στο μετρό ο πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Σταματόπουλος.
Δεν μάθαμε την στάση που κράτησε ο ίδιος στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα το 2011. Περιττό βέβαια, γιατί ασφαλώς τη θυμόμαστε.

Ο ΑΝΤ1 ΠΗΡΕ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΣΑΪΤ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ!



Συγκεκριμένα πήραν την ψεύτικη είδηση που έλεγε ότι "Αραβικά funds θέλουν να φτιάξουν χιονοδρομικό κέντρο στην Γκιώνα" από το σάιτ "Το κουλούρι" που δηλώνει στουςόρους χρήσης του ότι:

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι προϊόντα επινόησης των συντακτών της ιστοσελίδας. Κανένα δημοσίευμα δεν περιέχει αληθινή είδηση. Τα δημοσιεύματα και οι υποτιθέμενες ειδήσεις που εμπεριέχουν είναι πλασματικά στο σύνολό τους, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν πρέπει να συγχέονται με αυτή.

Απολυμένοι/ες στα καταστήματα Metropolis: Ανδρέας Κουρής και Πάρης Κασιδόκωστας πάνε Eurovision


Τρία ερωτήματα για ένα σκάνδαλο ζητούν απαντήσεις

Με έκπληξη, μα και με αγανάκτηση, πληροφορηθήκαμε ότι το Δ.Σ. της ΕΡΤ αποφάσισε να δώσει με απευθείας ανάθεση στο μουσικό κανάλι MAD TV του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Κι ακόμη, ότι το MAD TV θα αναλάβει να καλύψει και όλα τα έξοδα της ελληνικής συμμετοχής.
 
Έτσι, μετά τη διοργάνωση των βραβείων MAD, ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής συνεχίζει ακάθεκτος να διοργανώνει πανάκριβες φιέστες, προκειμένου να πλουτίσει περισσότερο, την ώρα που εμείς -οι απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis-   εξακολουθούμε να παραμένουμε απλήρωτοι, αφού αρνείται να μας καταβάλλει τους οφειλόμενους μισθούς και τις αποζημιώσεις μας. Και καθώς βυθιζόμαστε στο τέλμα της ανεργίας στην οποία μας έριξε.

ΤΟ ΤΕΡΑ

teras
strangejournal

Είναι αδύνατο να εξηγήσουμε το φασιστικό φαινόμενο μόνο με τα δεδομένα της κοινωνιολογίας και της πολιτικής οικονομίας. Σίγουρα στον φασίστα υπάρχει και μια πλευρά καθαρά ψυχολογική, μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Βίλχελμ Ράιχ. Η άρνηση της ψυχολογίας εδώ είναι εκ του πονηρού: Κάπου βαθιά ή λιγότερο βαθιά μέσα μας πρέπει να κοιμάται ένα φασιστάκι, που το στρίμωξαν εκεί μυριάδες ευνουχισμοί και αποστερήσεις, αρχής γενομένης από τη σεξουαλική αποστέρηση, όπως θέλει να πιστεύει ο Ράιχ, και μαζί-του και ο υπογραφόμενος, που δε θα πάψει να θεωρεί και τον μικρομεσαίο και τον προλετάριο και τον αστό φασίστα σαν ανθρώπους ολικά ευνούχους: Πνευματικά, νοητικά, συναισθηματικά, ενστικτικά. 

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

588 Μ/ΚΤΟ ΠΡΩΤΟΚΛΗΣΙ ΕΒΡΟΥ: ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ -10, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ! Εξαφανίζονται τα αποθέματα καυσίμων: Ζήτω το 1940!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κάθε πολίτης, η κάθε οικογένεια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η κατάσταση είναι ασφαλώς πιο δύσκολη στις ορεινές περιοχές και στη παραμεθόριο, όπου οι δοκιμασίες είναι πιο μεγάλες.

Εκεί και πιο συγκεκριμένα στον Έβρο, “τρέχει ο νους και ο συλλογισμός” χιλιάδων γονιών, καθώς τα παιδιά τους υπηρετούν την στρατιωτική τους θητείας σε μονάδες και φυλάκια της περιοχής. Θα περίμενε κανείς ότι ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, το ΓΕΣ και οι διοικητές των μονάδων θα εξασφάλιζαν στους συναδέλφους ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. 

Αυτή την ώρα, στο "Βαθύ Κόκκινο"- Αφιέρωμα στον Π. Τζαβέλα





http://vathikokkino.com/files/radio.htm

Ολα τα έργα του: ΕΔΩ

Άδωνι για σένα. Σε παρακαλώ διάβασέ το

Άδωνιμην τους ακούς που λένε ότι είσαι δωσίλογος και προδότης
Μην τους ακούς που σε λένε προβοκάτορα και βλάκα. 
Μην ακούς τους συναδέλφους σου που δημόσια σε αποκαλούνν ξεφτίλα και καραγκιόζη.
 Δεν ξέρουν τι λένε.
Εσύ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MEGA, ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 29/1 ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΤΑ ΤΗΣ MEDIAΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Τα ΜΜΕ στην πλειονότητα τους αποτέλεσαν τους ιδεολογικούς στυλοβάτες της μνημονιακής πολιτικής. Με τρομολαγνικά και ψευδή ρεπορτάζ παρουσιάζουν την πολιτική του σοκ ως μονόδρομο και συκοφαντούν όσους αντιστέκονται στην κοινωνική βαρβαρότητα. Λειτουργούν ως φερέφωνα της κυβέρνησης και κάνουν ρεπορτάζ στη βάση non paper γκεμπελικής έμπνευσης. Κατασκευάζουν στερεότυπα για τους μετανάστες, τους δημόσιους υπάλληλους, τους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές, τους ακτιβιστές και υποκινούν τον κοινωνικό αυτοματισμό.
Τις τελευταίες μέρες ζήσαμε την κλιμάκωση της μιντιακής τρομοκρατίας ισάξιας με τις σκοτεινές μέρες τις ΥΕΝΕΔ. 

Οι εργαζόμενοι και οι άλλοι…


Ξανά στο αίμα (σε μεγάλες ποσότητες) βυθίζεται το Ιράκ. Τη μια μέρασκοτώθηκαν 23, την άλλη 42 – όχι πως το αίμα έπαψε να ρέει σε αυτήν τη βασανισμένη χώρα έστω για μια μέρα απ’ όταν έγινε η εισβολή των ΗΠΑ στη Μεσοποταμία, αλλά περιοδικώς
ο αλληλοσπαραγμός κορυφώνεται, αποδεικνύοντας ότι η «εξαγωγή δημοκρατίας» δεν είναι απλώς χειρότερο πρόβλημα απ’ αυτό που πάει να λύσει,
αλλά στεγνή και στυγνή νέα αποικιοκρατία.

Kατάληψη του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο τώρα


Κατάληψη στα διόδια
Σε κατάληψη του σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο θα προχωρήσουν σήμερα κάτοικοι της Πιερίας, με σκοπό να αποτρέψουν τη λειτουργία τους.
Στις 10 το πρωί, θα συγκεντρωθούν και θα προχωρήσουν στην κατάληψη του σταθμού διοδίων, που αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί στις 12 το μεσημέρι. Οι κάτοικοι της Πιερίας είναι ...αποφασισμένοι να μην κατέβουν οι μπάρες, ώστε όλα τα οχήματα να διέρχονται ελεύθερα από το σημείο.
Τονίζουν πως τα διόδια θα επιφέρουν στην Πιερία οικονομικό μαρασμό και ζητούν την κατάργησή τους.

ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ;



19069998393598437_t1ubdt1d_c
Σ’ αυτή την μικρή γωνιά της Μεσογείου υπάρχει ένας λαός που καυχιέται ότι “θα κάνει και θα δείξει” επειδή δήθεν έχει προγόνους που μεγαλούργησαν. Οι διεθνείς τοκογλύφοι υποτίθεται πως θα έβρισκαν αντίσταση από αυτόν τον ηρωικό λαό. Αποκλείεται οι σοφοί Έλληνες να στήριζαν αυτούς που τους χρεοκόπησαν με αλλαξοκωλιές στην καρέκλα της εξουσίας. To ότι τους επιβράβευσαν με ψήφο “για να μην βγουν από το ευρώ” δείχνει πολλά για τον κώδικα αξιών τους.
Η γενική και αβάσιμη ελπίδα για απονομή δικαιοσύνης προς αυτούς που λυμαίνουν τον πολιτικό και κοινωνικό βίο της χώρας περισσότερο έμοιαζε με προσεσυχή θρησκόληπτου. Μα, ο μέσος Έλλην πολίτης πέρα από το “να μπουν οι προδότες φυλακή” δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ ειλικρινά για απονομή δικαιοσύνης. Έχοντας την διχόνοια στο DNA του, ο Έλληνας στρέφεται εναντίον του διπλανού του, του άλλου εργαζόμενου, του μετανάστη.

Ωχρα Σπειροχαιτη-οι στιχοι

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ελπίζω μόνο να μην είναι λάθος η πρόβλεψη του καιρού.

Κατάληψη "Σχολείο" Θεσσαλονίκη- Ακόμη ενας "χώρος ανομίας" (Βίντεο)


 Δείτε τι γίνετα μέσα στην κατάληψη "Σχολείο" στην οδό Β.Όλγας  η καθημερινότητα σε έναν από τους "χώρους ανομίας"...(σύμφωνα με την κυβέρνηση)

Για όποιον θελήσει να δοκιμάσει τα φαγητά του μαγειρείου ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές κυμαίνονται στα 2-3 ευρώ για όλα τα γεύματα. Το "Σχολείο" προσφέρει τις υπόλοιπες υπηρεσίες του ελεύθερα για όποιον θέλει να συμμετάσχει ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Οι μόνιμοι αλλά και οι περαστικοί έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις με στόχο να συνεχιστεί η ομαλή του λειτουργεία αλλά και να διατηρηθεί ο χώρος καθαρός.
seleo

Education for Death- Αντιναζιστική ταινία του Walt Disney



Σχετικά άγνωστη αντιναζιστική ταινία του Walt Disney που παρουσιάστηκε στις αμερικανικές αίθουσες το 1943 και σήμερα θεωρείται νομικά κοινό κτήμα. Παρουσιάζει την ανατροφή των παιδιών στο καθεστώς της ναζιστικής Γερμανίας. Το έγκλημα του Ολοκαυτώματος δεν παρουσιάζεται ακόμη ως άγνωστο στο κοινό, μολονότι οι πρώτες αναφορές για μαζική εξόντωση Εβραίων στο Μπέλζεκ είχαν δει το φως μέσω του BBC ένα χρόνο πριν.
ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ...