ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Πάνοπλοι αστυνομικοί με mp5 είχαν περικυκλώσει το MEGA προχθές. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος ενός κόμματος επιρροής της τάξεως του 3% έδινει συνέντευξη στον Πρετεντέρη.




Είναι εξόχως προκλητικό να διαθέτει ένας άνθρωπος με τόσο μικρή πολιτική επιρροή στο εκλογικό σώμα, τόσο μεγάλη αστυνομική προστασία, ώστε να περικυκλώνεται το MEGA, προκειμένου να δώσει μία συνέντευξη. Αλλά, βεβαίως, είναι τόσο «αγαπητός» από τον Λαό ο κ. Βενιζέλος που χρειάζεται ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι το MEGA. Ποιο δικατάτορας δεν γίνεται.

Πάνοπλοι αστυνομικοί με mp5 είχαν περικυκλώσει το MEGA προχθές. Ο λόγος είναι ότι ο πρόεδρος ενός κόμματος επιρροής της τάξεως του 3% έδινει συνέντευξη στον Πρετεντέρη. Είναι εξόχως προκλητικό να διαθέτει ένας άνθρωπος με τόσο μικρή πολιτική επιρροή στο εκλογικό σώμα, τόσο μεγάλη αστυνομική προστασία, ώστε να περικυκλώνεται το MEGA, προκειμένου να δώσει μία συνέντευξη. Αλλά, βεβαίως, είναι τόσο «αγαπητός» από τον Λαό ο κ. Βενιζέλος που χρειάζεται ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση ώστε να καταφέρει να φτάσει μέχρι το MEGA. Ποιο δικατάτορας δεν γίνεται.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: