ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Άλλη μια κτηνωδία της Δύσης


[...] Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν όταν τουλάχιστον ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε πυραύλους εναντίον μιας οχηματοπομπής στην οποία επέβαιναν πολίτες που πήγαιναν σε έναν γάμο στην επαρχία αλ Μπάιντα της κεντρικής Υεμένης, όπως μετέδωσε σήμερα ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Al Masdar.
Σύμφωνα με στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της Υεμένης η επιδρομή έγινε κατά λάθος διότι οι χειριστές νόμιζαν ότι επρόκειτο για αυτοκινητοπομπή μελών της αλ Κάιντα. [...]

Οταν καποιοι πρωην ανθρωποι γινονται ρομποτ, τοτε κατα τη παραλογη λογικη τους το να σκοτωσουν 15 αμαχους με ενα μη επανδρωμενο αεροπλανο ειναι ενα ακομη λαθος απ’ τα απειρα εγκληματα που εχουν διαπραξει κατα της Ανθρωποτητας….
Κατα τα αλλα πανε στη κηδεια του Μαντελα οι κρετινοι……
Διαβαστε το ρεπορταζ του Ελευθερου Τυπου.
Δεκαπέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν όταν τουλάχιστον ένα τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε πυραύλους εναντίον μιας οχηματοπομπής στην οποία επέβαιναν πολίτες που πήγαιναν σε έναν γάμο στην επαρχία αλ Μπάιντα της κεντρικής Υεμένης, όπως μετέδωσε σήμερα ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Al Masdar.
Σύμφωνα με στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της Υεμένης η επιδρομή έγινε κατά λάθος διότι οι χειριστές νόμιζαν ότι επρόκειτο για αυτοκινητοπομπή μελών της αλ Κάιντα.
Οι αξιωματούχοι απέφυγαν να πουν τι είδους αεροσκάφος έκανε την επίθεση. Σύμφωνα με τον έναν εξ αυτών, «μια αεροπορική επιδρομή έχασε το στόχο κι έπληξε μια γαμήλια οχηματοπομπή, δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν επιτόπου και άλλοι πέντε που τραυματίστηκαν πέθαναν αφού διακομίστηκαν σε νοσοκομείο».
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν εντείνει τις επιδρομές τους με τηλεκατευθυνόμενα στο πλαίσιο της εκστρατείας τους εναντίον της αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (ΑΚΑΧ), που θεωρείται από την Ουάσινγκτον ο πιο ενεργός βραχίονας του διεθνούς εξτρεμιστικού δικτύου.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο αλ Μάσνταρ από το αεροσκάφος –ή τα αεροσκάφη– εκτοξεύθηκαν πύραυλοι που έπληξαν τα πέντε από τα ένδεκα αυτοκίνητα της πομπής. Οι επικεφαλής δύο φυλών, των Αουαμίρ και των Ταουάις, φέρονται ότι είναι ανάμεσα στους τραυματίες. Οι φύλαρχοι αναμένεται να συναντηθούν για να συζητήσουν το πώς θα αντιδράσουν στην επιδρομή αυτή, κατά το δημοσίευμα.
Την Δευτέρα αμερικανικό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε ένα αυτοκίνητο σκοτώνοντας τους τρεις ανθρώπους οι οποίοι επέβαιναν σε αυτό στην ανατολική Υεμένη.
Η οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε μια εμπεριστατωμένη έκθεσή της που είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο είχε αναφέρει ότι οι δεκάδες επιθέσεις αυτού του είδους στην Υεμένη έχουν στοιχίσει τη ζωή δεκάδων αμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: