ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στο μπουρδελοξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου έκανε γυρίσματα σειρά του Mega!!!


Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις που τα μέσα προέβαλαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής ως σταρ και καλοθελητές που είχαν ανθρωπιστική διάθεση. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε όμως η είδηση πως κανάλι προέβαλε τις επιχειρήσεις τους. Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “New Dream” που ανήκει στην οικογένεια Μιχαλολιάκου έκανε γυρίσματα η σειρά “ Η Οικογένεια βλάπτει” που προέβαλε το κανάλι Mega. 

Μάλιστα στον λογαριασμό που έχει το ξενοδοχείο στο facebook δεν παρέλειψαν οι διαχειριστές να ανεβάσουν σκηνές της σειράς.

Στο ξενοδοχείο γυρίστηκαν δυο σκηνές που η Θωμαΐς Ανδρούτσου που υποδύεται το ρόλο μιας σεξομανούς  επισκέπτεται με το φλερτ της ένα από τα δωμάτια. Τα γυρίσματα έγιναν στην “ροζ σουίτα” που καταφεύγουν παράνομα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών της αντιτρομοκρατικής. Μεταξύ άλλων έχει δοθεί εντολή και για φορολογικό έλεγχο σε βάθος δεκαετίας. 
Print Screens από την σελίδα του μπουρδελοξενοδοχείου στο
facebook

Πηγή

ΥΓ του Άκρατου
 Καλέ το «αντιφασιστικό» Mega είχε πάρε δώσε με τους ναζίδες. Και ξέρετε ε, αυτά τα γυρίσματα κοστολογούνται με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Αναδημοσίευση από http://oh-bondageupyours.blogspot.gr/2013/10/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: