ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

H “AIA RELATE Α.Ε” και ο “Ερυθρός Σταυρός” Ακόμα ένα τέκνο βουλευτή της ΝΔ ξεδιπλώνει το επιχειρηματικό του ταλέντο!




Ο λόγος για την Αλεξία Μπακογιάννη και την εταιρία “AIA RELATE AE” στην οποία είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη.
Η συγκεκριμένη εταιρία προφανώς επιλέχτηκε από την διοίκηση του Ερυθρού Σταυρού για την εκπληκτική δουλειά που έκανε όταν είχε αναλάβει την ALAPIS του Λ.Λαυρεντιάδη...

Η “AIA RELATE AE” χρέωνε μόλις 320.000χιλ ευρώ τον χρόνο για τις υπηρεσίες της, δηλαδή ψίχουλα σύμφωνα με τους ειδικούς.
Βέβαια, φαίνεται να διαφωνεί το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας, καθώς “το ύψος της ανωτέρω δαπάνης κρίνεται αρκετά υψηλό και θα πρέπει ο ΕΕΣ να αξιολογήσει αν είναι αποδοτική σε σχέση με την αύξηση του προϊόντος του εράνου. Εφόσον διαπιστωθεί ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, η δαπάνη αυτή θα πρέπει να μειωθεί ή να εξαλειφθεί.”

Επίσης διαπιστώθηκε πως “ δεν τηρήθηκε οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία για την προβολή του εράνου έτους 2009, όπως περιγράφεται στην υπ’ αριθμ. Πρωτ. 11817/21.09.2005 απόφαση του ΚΔΣ/ΕΕΣ για “δαπάνες από 200.000 ευρώ και άνω, θα γίνεται ανοικτός διαγωνισμός με δημοσίευση στο Επιμελητήριο και στο δήμο Αθηναίων .”

Περισσότερα εδώ:
http://www.newmoney.gr/article/24463/pos-moiraze-o-erythros-stayros-ta-hrimata-toy-eranoy

http://www.aea.gr/gr/arxikh/

Δεν υπάρχουν σχόλια: