ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πόσο επικίνδυνος είναι ο πρωθυπουργός μιας χώρας όταν εξισώνει τη βία των τραμπούκων φασιστών με τον αγώνα των ανθρώπων ενάντια στο δηλητηριασμένο νερό και το ζοφερό μέλλον που διαγράφεται για τα παιδιά τους;




Κλήσεις σε κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής για υποθέσεις που σχετίζονται με το κίνημα εναντίον της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές, επιδόθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο από τις αρχές.


Όπως γράφει το Alterthess, έχουν σχηματιστεί τρεις διαφορετικές δικογραφίες που περιλαμβάνουν περίπου 55 άτομα στο σύνολο. Οι δικογραφίες αφορούν περιστατικά μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου και οι κατηγορίες είναι πλημελημματικού χαρακτήρα -απρόκλητη βία.

Στις δικογραφίες εμπλέκονται κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας.

Οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση δημοσιογράφων να φτάσουν στον χώρο της Ελληνικός Χρυσός και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο.

Νομικοί κύκλοι, σύμφωνα με το Alterthess, κάνουν λόγο για εξωφρενικές διώξεις και για βιομηχανία διώξεων που προσβάλλουν τη δικαιοσύνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: