ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

9χρονη σε δημοπρασία στο Αφγανιστάν! Ορίστε τι κάνουν οι παλιομουσουλμάνοι!



Σύμφωνα με δεκάδες Ελληνικά εθνικιστικά μπλόγκ, το κοριτσάκι βγήκε προς πώληση σε κάποια πλατεία στο Αφγανιστάν, ( ή στο Αυγανιστάν που λένε και οι υπερπατριώτες) ενώ το έξαλλο πλήθος από κάτω τσακωνότανε για το ποιός θα την αγοράσει ώστε να την πάρει στο σπίτι του και να την κακοποιήσει σεξουαλικά!
Άστα διάλα ρε παλιομουσουλμάνοι, καλά σας κάνει η χρυσή αυγή και σας μαχαιρώνει!
https://www.google.gr/search?q=κορίτσι+δημοπρασια+αφγανισταν&oq=κορίτσι+δημοπρασια+αφγανισταν&aqs=chrome..69i57j69i60.10267j0&sourceid=chrome&espvd=210&es_sm=93&ie=UTF-8



Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι…


Σύμφωνα με το Reuters στην φωτογραφία, που έβγαλε συνεργάτης τους, δεν απεικονίζεται …δημοπρασία, αλλά διαδήλωση στην πόλη Taloqan στις 18 Μαΐου του 2011, ενάντια στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ!!!
Το κοριτσάκι στην φωτογραφία κλαίει γιατί η οικογένειά της ξεκληρίστηκε από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς…
http://pictures.reuters.com/C.aspx?ALID=2C0BF1UOSJP7&PBC=2C0BF1I3K5MC%3A2C04082TGS9KV%3A2C0BF1MPW6AI%3A2C0BF1UOSJP7&VP3=SearchResult

Φυσικά πρόκειται για άθλια προβοκάτσια των Σιωνιστών που ελέγχουν το Reuters, ώστε να κατασυκοφαντηθούν οι Έλληνες εθνικιστές παρουσιάζοντάς τους ως ηλίθιους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να αποκρύψουν τα άθλια εγκλήματα των Μουσουλμάνων / Εβραίων κλπ.
Εμείς καταγγέλλουμε τις ανθελληνικές συκοφαντίες και συντασσόμαστε δίπλα στα δοκιμαζόμενα Ελληνικά μπλόγκ, onalert κλπ.


Επίσης με την ευκαιρία, μια και πολλοί αναγνώστες μου ζητούν να πάρω θέση, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι στην μάχη της διαδοχής που μαίνεται αυτές τις μέρες στο εσωτερικό της χρυσής αυγής, το Jungle Report είναι διχασμένο.
Κάποιοι συντάκτες προτιμούν Ζαρούλια, κάποιοι Αρβανίτη, ενώ εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξω Ουρανία, καθώς πιστεύω ακράδαντα πως μόνο η νέα γενιά θα καταφέρει να οδηγήσει το κίνημα το συντομότερο δυνατό στον φυσικό του χώρο, στο ψυχιατρείο.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: