ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Με αυτούς τους πέντε μίλησε ο δολοφόνος του Παύλου

Ο δράστης περιέγραψε με ωμότητα τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα λέγοντας -αφού επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση και είχε ξυλοκοπηθεί- ότι «δεν τον ήξερα και ήταν αυτός που βρήκα πρώτος μπροστά μου».
«Τηλεφώνησα επανειλημμένα στον Γιώργο Πατέλη να με βοηθήσει κι αυτός μου είπε “κόψε τον λαιμό σου έτσι όπως τα έκανες”». Σε αυτόν τον ισχυρισμό προχώρησε στην απολογία του ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα πριν από δέκα ημέρες στην Αμφιάλη.
Όπως παρουσιάζει σήμερα το Βήμα τα πέντε «μυστηριώδη» και πολυσυζητημένα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε ο δράστης το επίμαχο χρονικό διάστημα είναι εκτός του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο Ευθύμιος Καζ., μέλος της Τοπικής Οργάνωσης του νεοναζιστικού μορφώματος, ο Γιώργος Δ., απόστρατος αξιωματικός, επισκέπτης των γραφείων της Χρυσής Αυγής, ο Αντώνης Τσ. για τον οποίο δηλώνεται ότι είναι φίλος του γιου του δράστη, και κάποιος Θεοφάνης Σβ., του οποίου διερευνάται ο ρόλος και η ακριβής εμπλοκή του στην υπόθεση.

Με τα άτομα αυτά (τα πλήρη στοιχεία τους είναι στη διάθεση του «Βήματος») φέρεται να επικοινώνησε ο δράστης το επίμαχο χρονικό διάστημα πριν και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι αμέσως μετά την ανάδειξη των συγκεκριμένων ονομάτων στη δικογραφία οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ζήτησαν την άρση απορρήτου των πέντε τηλεφωνικών αριθμών τους. Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, το τηλέφωνο του Γιώργου Πατέλη φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Γιάννη Λαγό, χωρίς ωστόσο ακόμη να είναι ευκρινές αν αυτές οι κλήσεις έχουν γίνει το επίμαχο χρονικό διάστημα ή σε προγενέστερο ή μεταγενέστερο χρόνο.
ED54061E26158FDA7CAF269B44F8307D

Αξιοσημείωτα ακόμη στοιχεία της απολογίας του Γ. Ρουπακιά είναι ότι αυτός εντόπισε την ένταξή του στη Χρυσή Αυγή προ τριών μηνών και την οποία απέδωσε στην οικονομική κρίση. Το τηλεφώνημα που φέρεται να δέχθηκε σπίτι του από τον Γιώργο Δ. υποστηρίζει ότι έγινε στις 22.30, δηλαδή μία ώρα πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να πάει σε μία καφετέρια της Αμφιάλης, κοντά σε αυτήν απ’ όπου ξεκίνησε ο καβγάς. Εκεί θα έβλεπε τον αγώνα Ολυμπιακού – Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ας σημειωθεί ότι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Γ. Ρουπακιάς υποστηρίζει στην απολογία του ότι στην καφετέρια ήταν μόνος του και τότε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Πατέλη και τους άλλους με τους οποίους «συζήτησαν για διάφορα άσχετα θέματα». Μάλιστα
υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε κρατήσει από το προηγούμενο βράδυ -άγνωστο πώς- το κινητό συγγενούς του Ευθ. Καζ.
Ο δράστης περιέγραψε με ωμότητα τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα λέγοντας -αφού επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση και είχε ξυλοκοπηθεί- ότι «δεν τον ήξερα και ήταν αυτός που βρήκα πρώτος μπροστά μου».
Στη συνέχεια ο 45χρονος αναφέρει: «Επειδή ο Γιώργος Πατέλης είναι πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ήξερε πολλούς δικηγόρους, του τηλεφωνούσα να με βοηθήσει. Όμως μου έκλεινε το τηλέφωνο…»
Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B1#ixzz2fysUVjaQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: