ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΟΛΟΣ- Αντιφασιστική πορεία: Τετάρτη 25/9, 6μμ, πλ. Ελευθερίας, Βόλος

Να διαλύσουμε τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής


Η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα αποτελεί την τελευταία πράξη σε μια μακρά αλυσίδα επιθέσεων και δολοφονιών κατά μεταναστών, προσφύγων, ρομά και "αντιφρονούντων", και συνιστά αποτέλεσμα της συνενοχής της μνημονιακής κυβέρνησης, της απροκάλυπτης κάλυψης της ΕΛ.ΑΣ. και των διευκολύνσεων των κυρίαρχων ΜΜΕ στη δράση της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Οι μνημονιακές δυνάμεις χρειάζονται τη Χ.Α. για να επιβάλλουν την πολιτική της φτώχειας, της λεηλασίας, της εξαθλίωσης, του εκφοβισμού των εργαζομένων και των κοινωνικών αγώνων, χτίζοντας ταυτόχρονα την θεωρία των «δύο άκρων», ώστε να εμφανίζονται αυτές ως η μόνη "δημοκρατική" λύση για την κοινωνία, εμπεδώνοντας ταυτόχρονα τον αυταρχισμό, το ρατσισμό, την καταστολή.
Μετά την στυγερή δολοφονία, η κυβέρνηση επιχειρεί να κατευνάσει την δημόσια κατακραυγή που την ακολούθησε παίρνοντας κάποια μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, όμως φρένο στην νεοναζιστική συμμορία και στον επιδιωκόμενο εκφασισμό της κοινωνίας μπορεί να βάλει -όπως πάντα στην ιστορία- μόνο το μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα.
Ως Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα καλούμε όλους και όλες σε αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία, την Τετάρτη 25/9, στις 6μμ, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Βόλο. 

Βόλος, 24/9/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: