ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αντιφασ. Κίνηση Μαγνησίας: Ούτε στην Αργαλαστή ούτε πουθενά! Το φασισμό τσακίστε σε πόλεις και χωριά




Η ανοιχτή συγκέντρωση που οργανώνει η ναζιστική Χρυσή Αυγή το Σάββατο 25 Μάη στην Αργαλαστή αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη που δεν ξεχνά την ιστορία του τόπου μας και κάθε τόπου που έχει ματώσει από το φασισμό και το ναζισμό.

Ο Ηλιόπουλος, ναζιστής και με τη «βούλα» του τατουάζ «Sieg Heil» που έχει στο αριστερό του χέρι (ο ναζιστικός χαιρετισμός που σημαίνει «χαιρετίζω τη νίκη»), έρχεται για να βρωμίσει με το ρατσιστικό και φασιστικό μίσος το Νότιο Πήλιο.

Ο κουμπουροφόρος φασίστας θέλει να αξιοποιήσει την πρόσφατη παράσταση που έδωσε στη Βουλή για πολιτικά οφέλη στα χωριά της Μαγνησίας και του Πηλίου μιας και στο Βόλο δεν τολμάει να εμφανιστεί σε δημόσια και ανοιχτή «εκδήλωση».


Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου παραχώρησε το Δημαρχείο στην Αργαλαστή για αυτή τη φασιστομάζωξη, αντί να κρατήσει τη στάση πολλών άλλων δήμων πανελλαδικά που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητη τη ναζιστοσυμμορία. Πρόκειται για μια απόφαση – πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Για τους άνεργους, τους νέους, τους φτωχούς αγρότες, τους μικροεπαγγελματίες και τους μισθωτούς ο φασισμός δεν μπορεί να προσφέρει καμία λύση στα προβλήματά τους. Αντίθετα είναι ένας θανάσιμος κίνδυνος γιατί από κοινού με την επίσημη κρατική καταστολή στόχο έχει τσακίσει κάθε διεκδίκηση και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με τον αίμα των προγόνων μας.

Για αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο φασισμό να ριζώσει ούτε στην Αργαλαστή, ούτε σε κανένα άλλο χωριό, ούτε στη Μαγνησία ούτε πουθενά! Το φασισμό πρέπει και θα τον τσακίσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: