ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ποιός σε τρομοκρατεί περισσότερο;

Με πρωτοφανή προληπτική επιστράτευση ποινικοποιούν τους εργασιακούς αγώνες. Μπορούμε να αντεπιτεθούμε;



“Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον κόπο και την αγωνία νέων ανθρώπων” 


αναφώνησε η μαριονέτα που φέρει τον τίτλο του υπουργού παιδείας αναφερόμενος στην απεργία των εκπαιδευτικών, και οι σύγχρονοι δικτατορίσκοι υπέγραψαν την πολιτική επιστράτευση -για 3η φορά μέσα στο 2013- ενάντια σε εργαζόμενους που διεκδικούν το δικαίωμά τους να ζουν και να εργάζονται με αξιοπρέπεια, αλλά αυτή τη φορά και σε παγκόσμια πρωτοτυπία, το έκαναν πριν καν εξαγγελθεί και πραγματοποιηθεί η απεργία, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν και να ποινικοποιήσουν τους εργατικούς αγώνες.

Αυτοί που έχουν καταδικάσει το 80% της κοινωνίας να ζει σε συνθήκες παράνοιας, να περπατάει στους δρόμους παραμιλώντας χωρίς μια δεκάρα στην τσέπη του προσπαθώντας να βολέψει τα αβόλευτα, άρρωστοι από μελαγχολία, χωρίς καμία προοπτική και ελπίδα να ετοιμάζουν τα μπαγκάζια τους για να πάνε μετανάστες, αυτοί, απαγορεύουν στην πράξη την απεργία με το έτσι θέλω μέσω της προληπτικής πολιτικής επιστράτευσης.

Προσπαθούν να μας πείσουν εφαρμόζοντας για πολλοστή φορά την τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού, χρησιμοποιώντας κάθε είδους μηντιακό σκοταδισμό συκοφαντώντας και διασύροντας τους εκπαιδευτικούς, ότι είναι αυτοί -τα τσιράκια του κεφαλαίου και των αφεντικών- που ενδιαφέρονται για τις αγωνίες των νέων ανθρώπων!

Αυτοί που οδήγησαν το 64,2% των νέων ανθρώπων στην ανεργία και τους υπόλοιπους στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα των “κοινωφελών” επιδοτούμενων προγραμμάτων μετατρέποντάς τους από εργαζόμενους με δικαιώματα σε “ωφελούμενους” επαίτες!

Αυτοί που έχουν διαλύσει και εμπορευματοποιήσει την εκπαίδευση, αυτοί που έχουν μετατρέψει την εκπαιδευτική διαδικασία στην κόλαση της παραπαιδείας και των εξετάσεων με στόχο να μετατρέψουν ολοκληρες γενιές παιδιών και νέων ανθρώπων σε πηθείνιους σύχρονους σκλάβους, αλλάζουν το κλίμα σε κάθε σχολείο, σε κάθε εκπαιδευτικό σπίτι και φέρνουν τρόμο, φόβο, ομηρία, αξιολόγηση, επιθεωρητισμό, αύξηση ωραρίου, κλείσιμο σχολείων, μαζικές καταργήσεις οργανικών θέσεων, υποχρεωτικές μεταθέσεις, υποχρεωτικές μετακινήσεις, κατασκευή επίορκων, εκτεταμένες απολύσεις στην εκπαίδευση που θα καταστεί έτσι ο κύριος αιμοδότης στο Μινώταυρο των απολύσεων και των ανθρωποθυσιών που ζητά η Τρόικα! Οι δύο ώρες αύξηση του ωραρίου σε κάθε εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας απολύουν οριστικά 10.000 αναπληρωτές, μετακινούν με το ζόρι χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την επικράτεια, απολύουν όσους δεν μπορέσουν να αποτεθούν όπου χρειάζεται!

Σήμερα οι καθηγητές βρίσκονται στο στόχαστρο, θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Σήμερα όμως οι καθηγητές έχουν χρέος προς τους εαυτούς τους και τους ίδιους τους μαθητές τους, να τραβήξουν τον δύσκολο δρόμο της σύγκρουσης, να αρνηθούν να υποταχθούν και να δώσουν το μεγαλύτερο μάθημα σε όλους. Ότι υποταγμένος δεν αξίζει να ζεις. Ότι το να παραδίνεσαι δεν κάνει ούτε το παρόν , αλλά ούτε και το μέλλον σου καλύτερο. Και είναι σήμερα που πρέπει να σπάσει ο κοινωνικός διαχωρισμός και απομόνωση και να στηρίξουν όλοι τον δίκαιο αγώνα.

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2013/05/13/με-πρωτοφανή-προληπτική-επιστράτευσ/

Δεν υπάρχουν σχόλια: