ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΟ Θα μας τρελάνουν με τα χοντροκομμένα ψέματα τους οι πολεμοκάπηλοι.

Και να φανταστεί κανείς ότι το θερμόμετρο ήταν καρφωμένο στους 30 βαθμούς. 
Τον Ιούλιο και Αύγουστο τι θα γράφει;

Τελικά δύο τρόποι υπάρχουν για να αντιμετωπίσεις τα φασισταριά και τους ψεύτες εθνικιστές, που με τη βοήθεια του λάπτοπ και την τεράστια εμπορεύσιμη μισαλλοδοξία τους, επιχειρούν να διαμορφώσουν και καπηλευτούν ένα κλίμα «εθνικών κινδύνων».

Ή θα τους πάρεις στα σοβαρά και θα αρχίσεις να βρίζεις την κατάντια ανθρώπων που έβαλαν τους ναζιστικούς παραμορφωτικούς φακούς στη ζωή τους, όταν προσπαθώντας να κρατηθούν από κάπου κατέληξαν σε ότι πιο άθλιο και απάνθρωπο έχει παράγει ο καπιταλισμός και τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα. Αλλά και όλους αυτούς που κάνουν εμπόριο εθνικισμού, κρύβοντας πίσω από τα φούμαρα της επικίνδυνης ιδεολογίας τους πολύ συγκεκριμένα ιδιοτελή συμφέροντα που συνδέονται με τις πολεμικές βιομηχανίες.

Ή θα πάρεις στην πλάκα όλους αυτούς που παραμορφώνουν την  πραγματικότητα, επιχειρώντας να τη φέρουν στα φιλοπόλεμα και μιλιταριστικά τους μέτρα,   καταλήγοντας να γελοιοποιούνται συστηματικά με τα ευφάνταστα σενάρια που πλάθουν.

Ίσως δεν υπάρχει αυτή την στιγμή πιο άθλιο μέσο από τη «ΠΡΑΒΔΑ» και ταυτόχρονα άτυπο γραφείο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Νομίζουν, ξεχάσαμε, ότι έμειναν έξω από τα παζάρια των πολεμικών εξοπλισμών καθώς τους έφτυσαν στο περιθώριο τα κύματα της ρωσικής οργής. Και που προκειμένου να ξαναφανούν χρήσιμοι διαδίδουν τα πιο τρελά σενάρια, απαιτώντας συνεχώς αγορές όπλων.

Στην τελευταία φαρσοκωμωδία που ανέβηκε σε αποκρουστικό μιλιταριστικό σάιτ, έπαιξαν σύμφωνα με τα γραφτά τους κατατρομαγμένοι λουόμενοι, που πανικόβλητοι έτρεχαν να σωθούν από τις φήμες για «τουρκική απόβαση» σε Σούνιο και Κέα!

Η διατύπωση αποτελεί καταρχήν πρότυπο σαφήνειας…

Διαβάστε το συγκλονιστικό διήγημα που θα το ζήλευαν οι μεγαλύτεροι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας:

«Τουρκική πυραυλάκατος θεάθηκε από ψαράδες και κυβερνήτες σκαφών αναψυχής να κινείται αρχικά κοντά στην Μύκονο και μετά από λίγες ώρες αναφέρθηκε από τον κυβερνήτη ενός φουσκωτού που έκανε θαλάσσιο σκι στα ανοικτά του Σουνίου ότι περνούσε από μπροστά του ένα πολεμικό σκάφος με τουρκική σημαία και κατεύθυνση προς την Αττική! Οι λουόμενοι στο Σούνιο πανικοβλήθηκαν από την είδηση θεωρώντας ότι πιθανόν να βρίσκεται σε εξέλιξη τουρκική απόβαση, αλλά το ΓΕΕΘΑ δεν το επιβεβαιώνει».

Δηλαδή, οι πανικόβλητοι λουόμενοι πήραν τον Κωσταράκο στο Πεντάγωνο να τον ρωτήσουν αν γίνεται τουρκική απόβαση στο νησί τους;;; Και αυτός τους απάντησε «έλα μωρέ, ηρεμήστε, το Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr. τα γράφει, ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ»!!!

Και συνεχίζει:

«Σε σχετικό ερώτημα απάντηση ότι ήταν μια πυραυλάκατος κλάσης Kilic, με οκταπλό εκτοξευτή πυραύλων επιφανείας-επιφανείας Harpoon RGM-84, στην διαμόρφωση  που πλήττουν και στόχους στο έδαφος (πρακτικά όλη η Αττική βρισκόταν  εντός της ακτίνας δράσης των πυραύλων ην στιγμή που περνούσε κοντά στην Κέα)».

Δηλαδή, όλα αυτά τα γνώρισαν και τα φοβηθήκαν οι λουόμενοι με το φραπέ στο χέρι και τις ρακέτες;

Και συνεχίζει:

«Τελικά επρόκειτο για την πυραυλάκατο ΑΤΑΚ (P337) η οποία είχε ξεκινήσει από το λιμάνι της Σμύρνης, (εδώ αποκλειστική φωτογραφία του defencenet.gr από τον απόπλου του σκάφους από το ναύσταθμο στα Δαρδανέλια) μπήκε στα χωρικά μας ύδατα στις 07:00 το πρωί, όταν πέρασε μια ανάσα δίπλα από ελληνικά ψαράδικα και ένα σκάφος αναψυχής ενός ξενοδοχείου της Μυκόνου (μεταξύ Μυκόνου και Νάξου για την ακρίβεια) και κινήθηκε με δυτική πορεία μεταξύ Ν. Σίφνου και Ν. Σερίφου αρχικά στην Σέριφο έγινε αντιληπτή από το λιμάνι και εν συνεχεία "ανηφόρισε" για το Σούνιο».

Καλά μιλάμε για ρεπορτάζ.

Μπορούμε να ρωτήσουμε, η μπαργούμαν στο παραλιακό μπαρ, τι χρώμα μαγιό φορούσε; Ήταν ιδρωμένη; Είχε παγάκια για τους χυμούς ή να καλέσουμε τον σερβιτόρο να της φέρει από την κουζίνα;

Και συνεχίζει, θυμωμένος με την αντίδραση του Πολεμικού Ναυτικού:

«Πέρασε δίπλα από την Κύθνο και την Κέα και εν τέλει εξήλθε επιτέλους, από τα χωρικά μας ύδατα παντελώς ανενόχλητη, φυσικά 14:25. Βέβαια το παρακολούθησαν κάποια σκάφη του ΠΝ και δύο μαχητικά, αλλά δεν τόλμησαν να το ενοχλήσουν. Από το ΕΘΚΕΠΙΧ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ανοικτά όλα τα συστήματά του, άρα ούτε λόγος για αβλαβή διέλευση».

Και να φανταστεί κανείς ότι το θερμόμετρο ήταν καρφωμένο στους 30 βαθμούς.

Τον Ιούλιο και Αύγουστο τι θα γράφει; Ότι οι Τούρκοι κάνουν απόβαση στη Μύκονο και στα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής;

Σταματούμε όμως γιατί του βάζουμε ιδέες…

Δυστυχώς, δεν υπάρχει αντηλιακό με τον κατάλληλο ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ για τον σγουρομάλλη εκδότη της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ καφρίλας.

Τον συμβουλεύουμε όμως να ντύνεται ελαφριά, να πίνει πολλά υγρά, να κόψει τις αστακομακαρονάδες, να περιορίσει τις τσάρκες με την τζιπάρα, να κοιμάται νωρίς και να μην αγχώνεται γιατί θα του ανέβει η Πολεμική πίεση.

Και μετά πως θα γράφει αυτά τα αριστουργήματα….

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔIΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: