ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Εμετική ανακοίνωση της αστυνομίας που δίνει και μαθήματα δημοκρατίας σχετικά με το περιστατικό των απειλών προς το Μάριο Λώλο.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαινεται πώς χύνουν το αίμα τους καθημερινά για τη Δημοκρατία και χωρίς ανέξοδες κορώνες.



Διαβάστε την ανακοίνωση:

<<Με αφορμή το επεισόδιο στα Προπύλαια μεταξύ φωτορεπόρτερ με επικεφαλής διμοιρίας της Υ.Α.Τ. η Ένωση μας επισημαίνει τα παρακάτω:

Αλήθεια, ποιος έχει δώσει το δικαίωμα στον οποιοδήποτε φωτορεπόρτερ να φωτογραφίζει και να δημοσιοποιεί όπου και όποτε θέλει πρόσωπα χωρίς την άδειά τους.
Από πότε ισχύει ότι οι φωτορεπόρτερ δεν υποχρεούνται να υπόκεινται σε Αστυνομικό έλεγχο; Μήπως τους εξαιρεί ο Νόμος; Μήπως διαφέρουν σε κάτι από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες;
Είναι προφανές ότι Αστυνομικό έλεγχο κάνουν σύμφωνα με το Νόμο οι Αστυνομικοί και όχι οι φωτορεπόρτερ, άρα αστόχησαν στο να ζητήσουν τα στοιχεία του επικεφαλής της διμοιρίας.
Η προτροπή τους προς τον Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να καταδικάσει το «απαράδεκτο γεγονός» του Αστυνομικού ελέγχου μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Τέλος ας γνωρίζουν ότι τα περί Δημοκρατίας τα χορτάσαμε καθώς και τα επί 35 χρόνια μεγάλα λόγια. Τη Δημοκρατία τη στηρίζουμε καθημερινά με το αίμα μας και όχι με ανέξοδες κορώνες.>>


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: