ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ: Εκπρόσωποι από 73 χώρες θα παρακολουθήσουν την παρέλαση στην Πλατεία της Επανάστασης


Πάνω από δύο χιλιάδες πρόεδροι συνδικάτων, κοινωνικών οργανώσεων και κινημάτων αλληλεγγύης από 265 οργανώσεις από 73 χώρες από όλες τις ηπείρους, επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στους εορτασμούς της Κούβας για την Παγκόσμια Ημέρα των εργαζομένων, την Πρωτομαγιά.

Για δεκαετίες, είναι γνωστό, πως έχει γίνει παράδοση το ενδιαφέρον του κόσμου από διάφορα μέρη του πλανήτη, να μοιραστεί τη μεγάλη αυτή γιορτή με τον κουβανικό λαό.

Γι' αυτούς η παρουσία τους στην κεντρική παρέλαση στην Πλατεία της Επανάσταση, κάτω από το άγαλμα του Χοσέ Μαρτί, στην Αβάνα, που ξεκινάει στις 7.30 το πρωί, έχει ιδιαίτερη σημασία, και ένα παραπάνω φέτος που θα πραγματοποιηθεί και ειδικό αφιέρωμα στον αιώνιο διοικητή Ούγκο Τσάβες, τον πιο αγαπητό και πιστό φίλο του κουβανικού λαού και του Φιντέλ, και στη Μπολιβαριανή Επανάσταση, η οποία συνεχίζει να προοδεύει μέχρι και σήμερα υπό τη διεύθυνση του Nicolas Maduro.

Το Sierra Maestra, μέσω ανταποκριτών, βρέθηκε στην περσινή παρέλαση της Πρωτομαγιάς στην πρωτεύουσα της Κούβας, Αβάνα, και ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση για το τι επρόκειτο να συμβεί και στους φετινούς εορτασμούς για την ημέρα αυτή:







Δεν υπάρχουν σχόλια: