ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ- Κατέβασαν την ελληνική σημαία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Indymedia



Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια. Διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της ιστοσελίδας Indymedia.

Περίπου 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια, ενώ πριν από λίγη ώρα κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό και ανήρτησαν την κοκκινόμαυρη σημαία.

Επιπλέον ύψωσαν στο κτίριο ένα μεγάλο πανό με την υπογραφή του Indymedia στο οποίο αναγράφεται: «Raise your voice against state Censorship».

Στο σημείο έσπευσαν ομάδες των ΜΑΤ ενώ σύμφωνα με τον Δρομογράφο γίνονται προσαγωγές. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 30 προσαγωγές.



Έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. O πρύτανης, Θ.Πελεγρίνης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι δεν κάλεσε την αστυνομία ούτε ζήτησε την παρέμβαση ή επέμβασή της.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλωσε: «Η βίαιη υποστολή της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Αθήνας προσβάλλει το φρόνημα όλων των Ελλήνων.

»Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ακόμα και από τα κόμματα που απέφευγαν να καταδικάσουν αντίστοιχες ενέργειες στο παρελθόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: