ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Οταν ο μπουμπούκος συνάντησε τον "ποιητή" μπογδάνο.


Του Jlaw 2 

* Ok, μόλις βγήκα απ' το μπάνιο και άνοιξα, το παραδέχομαι μεγάλο λάθος μου, την τηλεόραση μήπως πετύχω κάτι σε ντοκιμαντέρ. Περνώντας μια τα κανάλια έφτασα στο σκαϊ και είδα τον μπουμπούκο με τον ποιητή μπογδάνο. Έλεγε εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο μπουμπούκος για το σύριζα που φώναζε τότε με τους αγανακτισμένους "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή". Από που και ως που ο σύριζα ήταν οι αχρωμάτιστοι τότε αγανακτισμένοι; Ο κόσμος ήταν αυτός μπετόβλακα μπουμπούκο που φώναζε να καεί το μπουρδελάκι και με απαραίτητη μάλιστα την παρουσία σου εντός του "οίκου κοινοβουλευτικής ανοχής". Αλλά αυτό το προσπερνάω γιατί στα τέτοια μου και ο σύριζα. Το απίστευτο που ξεστόμισε ο απίθανος τηλεπλασιέ βιβλίων που τα βρίσκεις και δωρεάν loyalty-free στο ίντερνετ, ήταν ότι το σύνθημα αυτό, το οποίο όλοι οι αναρχικοί, που από τότε που με θυμάμαι, ξέρουν να το λένε καλύτερα και από το όνομα της μάνας τους, το έλεγαν λέει, ο απίστευτος επαναλαμβάνω, επί 25 χρόνια οι χροισαβγυταις! Που το φωνάζατε αυτό το σύνθημα ρε παπατζή; Στο σπίτι σου παρέα με τα καραφλά παιδιά, γιατί τόσα χρόνια δεν είχαμε δει κανένα φασιστάκι στους δρόμους. Γιατί όλοι κι όλοι ήσασταν 10 άτομα.

 Και ντρεπόσασταν γι' αυτό που ήσασταν. Και κλειδαμπαρωνόσασταν στο σπίτι σας και πιθηκίζατε ψυθιρίζοντας "zeig hail", χαμηλοφώνως μην σας ακούσει η μάνα σας και σας σπάσει τα παϊδια.
Είσαι μαλάκας μπουμπούκο. Και μέγας δημαγωγός. Τράβα κάτσε σπιτάκι σου και βγάλε κανα σύνθημα για την αγαπημένη σου φασιστική συμμορία και σταμάτα να κλέβεις συνθήματα άλλων. Έχω βαρεθεί την παντελή έλλειψη φαντασίας που διέπει την ακροδεξιά. Κι αν μεταξύ του συναφιού σας κάποιοι είναι μορφωμένοι, δεν σημαίνει ότι είναι και καλλιεργημένοι ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν, απλώς είναι ικανοί να κοροϊδεύουν τους αμόρφωτους υποστηρικτές τους, όπως ακριβώς κάνεις εσύ γλοιώδη τύπε. *


Μη με κοιτάς, τράβα τη σκανδάλη και τράβα αντάμωσε την αγαπημένη σου ιδεολογική μητέρα θάτσερ που μας άδειασε τη γωνιά προχθές.

 Άντε, ακόμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: