ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος: «Ημουν μικρός όταν στη χούντα ήρθαν βράδυ να συλλάβουν τον πατέρα μου. Οι διαδηλωτές στην Ιερισσό δεν κρύβονταν.


Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, σκηνοθέτης:
vaggelisTheodoropoulos«Ημουν μικρός όταν στη χούντα ήρθαν βράδυ να συλλάβουν τον πατέρα μου. Οι διαδηλωτές στην Ιερισσό δεν κρύβονταν. Δεν ήταν εγκληματικά στοιχεία. Δεν υπήρχε λόγος να συλληφθούν τη νύχτα. Τον Πέτρο Κυριακίδη της Proton Bank, για παράδειγμα, δεν τον συνέλαβαν τη νύχτα. Τον άφησαν για το πρωί κι εκείνος διέφυγε στην Παραγουάη ντυμένος παπάς. Δεν έσπασαν την πόρτα του φορώντας κουκούλες. Αυτή η ενέργεια έχει έναν συμβολισμό. Είναι πολιτική πράξη. Είναι πολιτικές οι συλλήψεις».
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΑΚΗ – Τέσσερις επιφανείς των τεχνών και των επιστημών σχολιάζουν τα γεγονότα  Εντονες αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία προκαλεί από χθες η επιχείρηση της αστυνομίας στην Χαλκιδική. Τέσσερις προσωπικότητες από τους χώρους της εκπαίδευσης και του πολιτισμού καταθέτουν στην «Εφ.Συν.» τη δική τους ματιά στα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: