ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Βόλος Ενημερωση απο την συγκεντρωση αλληλεγγυης στα δικαστηρια βολου


Σημερα στις 9 το πρωι υπηρχανε καλεσματα για τα δικαστηρια συντροφου στην πλατεια ελευθεριας.
 Αρχικα, το δικαστηριο, οπως ηταν αναμενομενο πηρε αναβολη για τον φεβρουαριο του 2014 γιατι δεν ηταν παρων ο δικηγορος του χρυσαυγουλου, σε καποια φαση γυρω στις 9:15 και ενω υπηρχε σχετικα λιγος αλληλεγγυος κοσμος (γυρω στα 40-50 ατομα), εθεαθη ο βουλευτης της χρυσης αυγης παναγιωτης ηλιοπουλος (μαζι με 2 μπραβους η κατι τετοιο τελος παντων) στον δρομο πισω απο τα δικαστηρια.
Ομαδα 15-20 ατομων κινηθηκε προς το σημειο οπου και ξεκινησε λεκτικη διαμαχη, αμεσως ο βουλευτης εκανε πως ορμαει σε 15 (εκει γελασαμε πολυ) και ξαφνικα πεταχτηκαν 4-5 μπατσοι και τον κραταγανε!!
Μεσα σε μερικα δευτερολεπτα ξετρυπωσε διμοιρια και μπηκε μπροστα του, σε εκεινο το σημειο αρχισαν να ακουγονται συνθηματα πολυ δυνατα και με παθος και οι συντροφοι αποχωρησαν και πηγανε παλι στην πλατεια,
μολις ενημερωθηκε ο κοσμος οτι  δοθηκε καποιο χρονικο περιθωριο ωστε να μαζευτει κι αλλος κοσμος και να ξεκινησει πορεια.
Αφου πηγε 11 η ωρα γυρω στα 150 (+-20) ατομα ξεκινησαν για πορεια σε -κεντρικους και μη- δρομους του βολου. Μοιραστηκαν φυλλαδια, κολληθηκαν αυτοκολλητα και φωναχτηκαν πολλα συνθηματα. η πορεια ειχε παρα πολυ δυνατο παλμο σε ολη την διαρκεια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: