ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΑ «ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ» ΣΤΟ ΔΩΡΟΣΗΜΟ ΑΝΕΡΓΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ!

Η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης χαρακτηρίζει κοινωνικά και νομικά άδικη την κίνηση της Τράπεζας
Καταγγελία κατατέθηκε σήμερα στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, τρίτεκνο, άνεργο από οικοδόμο μέλος της Ενωσης, που αφορά σε "επιθετική" πολιτική Τράπεζας στα Χανιά, η οποία  του παρακράτησε όπως είπε το δωρόσημο, το βοήθημα, που παίρνουν οι οικοδόμοι για το Πάσχα.


Πρόκειται για άνεργο, τριτεκνο οικοδόμο, ο οποίος  βρέθηκε σε αδυναμία πληρωμής του στεγαστικού δανείου που είχε στην Τράπεζα, εντάχθηκε στα υπερχρεωμένα  νοικοκυριά  (ν.Κατσέλη) και ενώ βρίσκεται στη διαδικασία κατάθεσης αίτησης στο Ειρηνοδικείο, μια και η Τράπεζα αρνήθηκε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, η Τράπεζα του πήρε από τον λογαριασμό του, τα λιγοστά Ευρώ που θα έμπαιναν στην οικογένεια, το δωρόσημο που ήταν 415,02  Ευρώ.



Η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης χαρακτηρίζει κοινωνικά και νομικά άδικη την κίνηση της Τράπεζας, σε βάρος του καταναλωτή, και την καλεί να παύσει να έχει στο ενεργητικό της αλλά και στον σχεδιασμό της τέτοιες πολιτικές όπως αυτή που καταγγέλλεται. Παράλληλα ενημερώνει τους οικοδόμους που διαπιστώνουν παρόμοια πρακτική να το καταγγέλλουν στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης στα τηλ 2821092306, 2821092666, 2842020140  ή στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο 1520

Πηγή: thebest.gr
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: