ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Έχασε τη μάχη η Φαίη Μπάχλα. ΕΙΧΕ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΕΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΦΙΛΟ ΤΗΣ


Έφυγε και τυπικά σήμερα από τη ζωή η άτυχη Φαίη Μπάχλα που στις 5 Απριλίου έπεσε θύμα της πρωτοφανούς αγριότητας του 25χρονου άνδρα με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις.

Ο οργανικός της θάνατος επήλθε σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, τις πρώτες πρωινές ώρες.



Η άτυχη 23χρονη νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στην εντατική μονάδα της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, στην οποία διακομίστηκε δυόμισι εικοσιτετράωρα μετά, με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις οι οποίες εξ αρχής δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε ελπίδα.



Στο πλάι της μέχρι την τελευταία στιγμή, οι βιοπαλαιστές γονείς της, που, μέσα στον άφατο πόνο τους, βρήκαν το κουράγιο να δωρίσουν τους δύο νεφρούς καθώς και το ήπαρ της τόσο άδικα χαμένης τους κόρης.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο δολοφόνος-«φίλος» για τον οποίο η Ασφάλεια, παρότι φέρεται να τον αναζητεί, εν τούτοις, ένα μήνα σχεδόν από το έγκλημα, δεν έχει μεριμνήσει να δώσει στην δημοσιότητα ούτε το όνομά του ούτε και την φωτογραφία του, ενώ τα πλήρη στοιχεία του της ήταν γνωστά από την πρώτη κι όλας στιγμή...



Το χρονικό της τραγωδίας:

Στις 5 Απριλίου 2013 η Φαίη δέχεται ένα τηλέφωνο από τον 25χρονο με τον οποίο διατηρεί σχέσεις 3-4 μήνες. Κλείνουν το μοιραίο ραντεβού στην περιοχή της Νέας Μάκρης, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από το σπίτι των δύο κοριτσιών. Στο ραντεβού αυτό όμως, όπως συχνά γινόταν, δεν πήγε μόνη της. Μαζί της πήγαν και η αδερφή της Μαρία καθώς και ο φίλος της. 

Για κάποιους λόγους και στην μέση του δρόμου, διαφωνούν και διαπληκτίζονται. Τότε ο 25χρονος της την ξυλοκοπεί με απίστευτη αγριότητα ενώ, τόσο η αδερφή της όσο και ο φίλος της οι οποίοι εξακολουθούν να είναι παρόντες, δεν παρεμβαίνουν. 

Ο 25χρονος, ο οποίος είναι χρυσαυγίτης και γνωστός στην Ασφάλεια από τραμπουκισμούς εις βάρος δημοτικού συμβούλου κατά την προεκλογική περίοδο, εξαφανίζεται και λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίζεται στην περιοχή σχεδόν "δημόσια", απειλώντας πως «ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Εις βάρος της αδερφής της Μαρίας και του φίλου της ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα χέρια του 15ου τακτικού Ανακριτή.

Η Ασφάλεια αρνείται να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο ή φωτογραφία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ την ίδια στιγμή λέει πως τον αναζητεί.

Σήμερα Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013, ο ταλαιπωρημένος οργανισμός της Φαίης δεν άντεξε και υπέκυψε.

Παύλος Κιρκασίδης

Διαβάστε επίσης: Κυκλοφορεί ανενόχλητος, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Απριλίου 2013, 13:50


http://www.zougla.gr/greece/article/katelikse-i-atixi-fei-mpaxla


http://odofragma-skas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2030.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: