ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σαμαράς, ένας πολιτικά απένταρος πρωθυπουργός κάνει διάγγελμα!!!!


Διάγγελμα έδωσε ο Σαμαράς και ψάχνουμε να δούμε όλοι μας σε ποιόν λαό απευθύνθηκε! Πολιτικά απένταρος ένιωσε την ανάγκη του δημόσιου  βήματος μιας και στην ελληνική Βουλή έχει να …πατήσει. Νομίζει ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς ότι στις δημοκρατίες έχεις θεσμικό βήμα από τα ελεγχόμενα μικρόφωνα των ΜΜΕ.  Η Ελλάδα στην χειρότερη εποχή της σύγχρονης ιστορίας της δυστυχώς τη διαχειρίζονται προσωπικότητες σαν τον Σαμαρά..

Στο διάγγελμα που του έγραψαν και αυτός ανάγνωσε μας αποστόμωσε  , ότι οι χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων που αποφάσισε το ΔΝΤ και ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι ναιναίκοι Σαμαράς-Βενιζέλο-Κουβέλης και η αστυνομία/δικαστές , θα γίνουν για την ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου τομέα. Η κοινωνική σφαγή και των απολυθέντων αλλά και συνολικά της κοινωνίας που θα ακρωτηριασθεί κανονικότατα είναι για τον πολιτικά απένταρο και τους συνοδοιπόρους χαρακτηριστικό ποιοτικής αναβάθμισης του δημόσιου τομέα.

Αυτή η εξουσιαστική ομάδα , αυτών των ρεταλιών μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισαν διάταξη όπου αθωώνονται εκ προτέρων με πολιτική απόφαση τραπεζίτες που εμπλέκονται σε ανεξόφλητα δάνεια  στα δύο χρεωκοπημένα και διεφθαρμένα κώματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ..  Είναι η ίδια επίσης εξουσιαστική ομάδα των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη που αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνει νόμος του ελληνικού κράτους  η ποιοτική αναβάθμιση της μίζας, όπου πλέον όταν θα την εισπράττει κάποιος κωματικός κομισάριος έναντι κάποιας δουλειάς(πχ SIEMMENS) η μίζα θα θεωρείτε δείγμα ευγνωμοσύνης!!! Τέτοια ποιοτική αναβάθμιση , δηλαδή για παράδειγμα ο Κυριάκος και η Ντόρα Μητσοτάκη  θα κάτσουν ως ανδριάντες στα γόνατα του Χριστοφοράκου τηςSiemens, τέλος πάντων..

Οι χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων και μάλιστα αυτών που δεν αποτελούν κομματικά στρατιωτάκια είναι κάτι εντελώς σίγουρο και απολύτως ώριμο από τους ναιναίκους του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου..

Η απάθεια και η αποσυλογικοποίηση όλων μας,  συμπληρώνει   δυστυχώς το τηλεοπτικό  πλάνο αυτού του απίθανου τύπου , που είναι εντελώς μα εντελώς πολιτικά απένταρος και συνοδεύεται από τις γνωστές περδόνες του ΔΝΤ, Βενιζέλου και Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: