ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

DESIGN & ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Μεγάλες αλλαγές θα συμβούν στην διαμόρφωση του κέντρου της Αθήνας, της πόλης που το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το αισθητικό κομμάτι, καθώς ως γνωστόν, όλα τα υπόλοιπα έχουν τακτοποιηθεί. Έτσι λοιπόν, με την συνδρομή Ολλανδών αρχιτεκτόνων θα αναπλάσουν την Ομόνοια και το Σύνταγμα.

Πραγματικά είναι συγκινητικό για τον άστεγο ή τον άνεργο το να σέρνεται δίπλα σε συντριβάνια υψηλής αρχιτεκτονικής και σε διακοσμητικά από ευρωπαίους, αν τον αφήνουν οι μπάτσοι βέβαια, για να μην χαλάει την αισθητική του Κολωνακιώτη που περιμένει ευκαιρία να ξεμυτίσει έξω από τα όριά του.

Το σημερινό καθεστώς της Ελλάδας είναι το πιο μοχθηρό στην νεότερη Ευρωπαική ιστορία και δείχνει τον πανικό του, αφού παλεύει να εξωραίσει καταστάσεις και να τονίσει μόνο την εικόνα του. Μπροστά στην εξαθλίωση που έχει καταδικάσει τόσους ανθρώπους κι από φόβο μην καταρρεύσει, το σαμαροβενιζελοκουβελικό έκτρωμα σπρώχνει ακόμη και “ευπρεπείς αστούς” στον προθάλαμο του ναζισμού.

Αν από την Αθήνα αυτό που λείπει πρωτίστως είναι τα παρτέρια και τα μοντέρνα διακοσμητικά πάω πάσο. Αλήθεια έχει μεγάλη σημασία αν ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης είναι πολύχρωμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: