ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Οι αεροψεκαζόμενοι μπουρδολόγοι τρώνε σκατό και δεν χορταίνουν


ΔΥΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

1 Ο Τράγκας, ο ινστρούχτορας των "ακομμάτιστων" και των "ξύπνιων" Αιλίνων, πήγε στον ΣΚΑΪ για να παριστάνει το "αντιμνημονιακό" εξαπτέρυγο του Αλαφούζου. Μάλλον τελείωσε το εργολαβικό ξέπλυμα νεοναζί και τώρα συμβάλλει -πάλι εργολαβικά- στην χαλάρωση της μονομπλόκ μνημονιακής γραμμής του καναλιού του "οικολόγου" εφοπλιστή και στο κωλογλύψιμο, αυτήν τη φορά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τράγκας (όπως και ο κλόουν Στέφανος Χίος) είναι μια από τις πηγές "εναλλακτικής", δήθεν "αντιμνημονιακής" και σταθερά ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ενημέρωσης-κατήχησης του μέσου δεξιού αεροψεκαζόμενου μπουρδολόγου.



2 Τις τελευταίες βδομάδες οι αεροψεκαζόμενοι έιχαν να ασχολούνται με το αν θα επιβεβαιωθεί η προφητεία (!) κάποιου Αγίου Μαλαχία (δεν κάνω πλάκα) σχετικά με την εκλογή του νέου Πάπα. Συγκεκριμένα έλεγαν ότι ο Μαλαχίας είχε δεί όραμα ότι ο τελευταίος Πάπας θα είναι μαύρος και θα τον λένε Πέτρο.






Ένα από τα θεωρούμενα "φαβορί" για νέος Ποντίφικας έλεγαν ότι ήταν ένας γκανέζος καρδινάλιος που λέγεται Πέτρος, οπότε καταλαβαίνετε πώς έδεσε γλυκά η λάλτσα της ανοησίας.

Ο Χελλάς Βοθρόδοξυ, πάντα πρώτος στον αγώνα της εσχατολογικής μπουρδολογίας

Πάνω σε αυτά έχω να κάνω ένα ερώτημα πρός τους αεροψεκαζόμενους εσχατολόγους Δεξιούς και να καταθέσω μια προσωπική μου προφητεία.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Έστω ότι επιβεβαιωνόταν η "προφητεία" του Μαλαχία. Θα άλλαζαν οι επιπτώσεις που έχουν οι μνημονιακές πολιτικές στη ζωή μας; Ο καπιταλισμός θα γινόταν ανθρώπινος; Θα βρίσκαμε δουλειά με καλές συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπή μισθό; Θα σταματούσε η εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο; Ή εν πάσει περιπτώσει, ΤΙ σκατά "σημαντικό" θα γινόταν ώστε να άξιζε να ασχοληθώ με τον Μαλαχία και τις "προφητείες" του, κάθε μέρα για δυο βδομάδες;

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: ΚΑΙ ο επόμενος Πάπας θα είχε σχέση με την χούντα της χώρας από την οποία θα κατάγεται (όπως ο νέος) ή θα είναι κρυφο-ναζί (όπως ο προηγούμενος).

Θα περιμένω καμιά δεκαριά χρονάκια να με κάνετε πλούσιο. Πιτουρόμυαλοι.



tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: