ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ...Οπλοστάσιο σε δύο σπίτια υποψήφιου βουλευτή του Καρατζαφέρη

Ετοιμος για ... πόλεμο φαίνεται πως ήταν 64χρονος υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Λακωνία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα άρτια εξοπλισμένο οπλοστάσιο. Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο σπίτια ιδιοκτησίας του 64χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βαρύς οπλισμός και φυσίγγια. Ωστόσο, ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.
Οι άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν όμως χειροπέδες στην 53χρονη σύζυγό του και σχημάτισαν εναντίον και των δύο δικογραφία.



 Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στις έρευνες που έγιναν -παρουσία και δικαστικού λειτουργού- στις δύο οικίες του 64χρονου στις τοπικές κοινότητες των δήμων Ανατολικής Μάνης και Σπάρτης Λακωνίας, εντοπίστηκαν ένα τυφέκιο και μία διόπτρα, δύο περίστροφα εκ των οποίων το ένα πλήρες φυσιγγίων, ένα κυνηγητικό όπλο, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 78 καψύλλια, 445 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μια σπάθα με μήκος λάμας 56 εκατοστών, ένα ξίφος με μήκος λάμας 80 εκατοστών, μεγάλος αριθμός από σκάγια και αμπούλες, καθώς και ακαριαίο φιτίλι.

Ολα τα όπλα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε αξιόποινες πράξεις. Μέχρι αργά χθες τη νύχτα οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 64χρονου. Σήμερα πάντως η σύζυγός του αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τον οπλισμό που βρέθηκε στα σπίτια τους. Η ίδια ανακρινόμενη φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύζυγός της είναι συλλέκτης και γι' αυτό είχε στην κατοχή του όλα τα παραπάνω όπλα και φυσίγγια. Η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.


diktiospartakos

Δεν υπάρχουν σχόλια: