ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ



Το τελευταίο 48-ωρο συνέβησαν 4 διαφορετικά μεταξύ τους γεγονότα που όμως καταδεικνύουν που ακριβώς βρισκόμαστε, αλλά και προς ποιον γκρεμό κατευθυνόμαστε, κάνοντας μάλιστα πιρουέτες. Ο νεοναζιστής Κασιδιάρης αθωώνεται από το δικαστήριο. Οι μάρτυρες θεωρήθηκαν ψευδομάρτυρες, ενώ ο χρυσαυγίτης βουλευτής συνοδευόταν από μπράβους που είχαν κατακλείσει το δικαστήριο. 
Η Ιερισσός δέχτηκε επίθεση από τα ΜΑΤ, τον στρατό των εργολάβων που υπερασπίζεται τις “επενδύσεις” (θυμήσου πιο πίσω την Κερατέα και την Χαλυβουργία). Χημικά έπεσαν μέχρι και μέσα σε σχολείο, ενώ οι κάτοικοι βίωσαν συνθήκες τρομοκρατίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλει να κυβερνήσει την χώρα με δήθεν αριστερό πρόγραμμα, πηγαίνει για ομιλία στο ίδρυμα Κων\νος Καραμανλής, κάνοντας ανοίγματα προς τους “ήπιους δεξιούς” και ανταλλάσσοντας χειραψίες με λερωμένα χέρια. Πληροφορίες πως μεγάλωσαν τα φρύδια του φεύγοντας από την συνάντηση κρίνονται προς το παρόν ανακριβείς.
Τέλος, η επιχείρηση “ΘΕΤΙΣ”, το νέο έκτρωμα του Υπουργείου Προ.Πο. βρίσκεται σε εξέλιξη. Σκοπός της η μεταφορά τοξικοεξαρτημένων στην Αμυγδαλέζα για καταγραφή και ιατρικές εξετάσεις χωρίς την δική τους συγκατάθεση. Οι πιο αδύναμοι γι’ ακόμη μια φορά γίνονται στόχος της βάρβαρης πολιτική, ενώ καταπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα και διεθνείς συμβάσεις.
Δεξιά κυβέρνηση δεν ήθελες; Θα πάρεις ακόμα πιο δεξιά. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: