ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ελεύθερη η καλλιέργεια της κλωστικής κάνναβης και στη Ελλάδα.


Ελεύθερη και πάλι η καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης στην Ελλάδα.

Το «πράσινο φως» για την καλλιέργεια της παρεξηγημένης κλωστικής κάνναβης ανάβει η κυβέρνηση ύστερα από δεκαετίες απαγόρευσης στη χώρα μας, προσφέροντας μία αξιόπιστη και κερδοφόρα εναλλακτική πρόταση στους Ελληνες αγρότες.
Το «άνοιγμα» της συγκεκριμένης καλλιέργειας, που από τη δεκαετία του '50 είχε απαγορευτεί στη χώρα κατά παρέκκλιση της σχετικής ευρωπαϊκής νομοθεσίας, επέρχεται με την κατάθεση προς ψήφιση τις επόμενες μέρες στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης με αντικείμενο τον Κώδικα για τα ναρκωτικά.

Ολα τα μυστικά για την απαγορευμένη μέχρι σήμερα καλλιέργεια που προσφέρει τη δυνατότητα παραγωγής χαρτιού, προϊόντων υφαντουργίας, κατασκευών κ.α.
  • Τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Αγροτικής Ανάπτυξης ανοίγουν το δρόμο για μια παρεξηγημένη καλλιέργεια
  • Χιλιάδες στρέμματα καλλιεργούνται στις χώρες της Ε.Ε προσφέροντας επιδοτήσεις και μεγάλα κέρδη στους αγρότες.
  • Ενας πλήρης οδηγός για τα προϊόντα που μπορούν να παραχθουν από την κλωστική κάνναβη
Ακόμη στις Επαγγελματικές Ευκαιρίες:
Επιδοτήσεις έως 100.000 ευρώ για επαγγελματικές δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα φέρνει το νέο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Χρηματοδοτείται η δημιουργία πλαζ που θα ενοικιάζει ομπρέλες και καθίσματα στους λουόμενους. Ευκαιρίες ενίσχυσης έχουν όσοι θέλουν να εκμεταλλεύονται παιγνίδια θάλασσας, όπως θαλάσσια ποδήλατα, κανό και παρόμοια είδη αναψυχής.
Ατοκα δάνεια ύψους 30.000 ευρώ μπορούν να πάρουν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του τουρισμού σε μικρά ελληνικά νησιά (μέχρι 3.100 κατοίκους) για να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους και το προϊόν που προσφέρουν. Το πρόγραμμα, προϋπολογισμού 80 εκ. ευρώ αφορά στο σύνολο των νησιών της χώρας.


μάθετε περισσότερα για την κλωστική κάνναβη εδω
Ελεύθερη η καλλιέργεια της κλωστικής κάνναβης και στη χώρα μας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρθρο 29 (περασε)
Άρθρο 29
Καλλιέργεια κάνναβης, χρήση ναρκωτικών ουσιών , πλαστογραφία ιατρικής συνταγής.
1. Όποιος για δική του αποκλειστικά χρήση, με οποιοδήποτε τρόπο, προμηθεύεται ή κατέχει ναρκωτικά σε ποσότητες που δικαιολογούνται μόνο για ατομική του χρήση ή κάνει χρήση αυτών και καλλιεργεί φυτά κάνναβης με αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται μόνο για την ατομική του χρήση, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι πέντε μηνών. Η διαπίστωση του σκοπού εξυπηρέτησης της δικής του αποκλειστικά χρήσης γίνεται με συνεκτίμηση του είδους, της καθαρότητας και της ποσότητας του συγκεκριμένου ναρκωτικού, σε συνδυασμό με τη συχνότητα χρήσης, τον χρόνο χρήσης, την ημερήσια δόση και τις ιδιαίτερες ανάγκες χρήσης του συγκεκριμένου χρήστη.
2. Ο δράστης της πράξης της προηγούμενης παραγράφου μπορεί να κριθεί ατιμώρητος, εάν το δικαστήριο, εκτιμώντας τις περιστάσεις τέλεσης της πράξης και την προσωπικότητα του χρήστη, κρίνει ότι η αξιόποινη πράξη ήταν εντελώς περιστασιακή και δεν είναι πιθανόν να επαναληφθεί.
3. Καταδικαστικές αποφάσεις της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου δεν καταχωρίζονται στα αντίγραφα των δελτίων ποινικού μητρώου.
4. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος καταρτίζει πλαστή, νοθεύει ή χρησιμοποιεί πλαστή ιατρική συνταγή χορήγησης ναρκωτικών με σκοπό τη χρήση από τον ίδιο.