ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Και βέβαια έχει ευθύνες η αριστερά, αφού έπρεπε να...


"η αριστερά μπορεί να μην έχει κυβερνήσει, όμως έχει κι αυτή ευθύνες για την κατάσταση στην οποία φτάσαμε εξαιτίας και της δικής της συμπεριφοράς"

Εχει ευθύνες επειδή όταν φεσώνατε τις τράπεζες είτε σαν MEGA, είτε σαν ΑΛΤΕΡ, είτε σαν REAL και τα φορτώνατε σ' εμάς για "ανακεφαλαιοποίηση" (εξόφληση) δεν σας γαμωσταύρισε. Εχει ευθύνες γιατί όταν δυναμίτιζες την δημοκρατία βαφτίζοντας κεντροδεξιά τον Βορίδη και τον Μπουμπούκο, δεν σας γιαούρτωσε. Εχει ευθύνες γιατί όταν αγιογραφούσες τον Ρουσσόπουλο εν μέσω σκανδάλου Βατοπεδίου, δεν σας πήρε με τις πέτρες. Εχει ευθύνες γιατί όταν επί ΑΛΤΕΡ ζητούσες από τον Κώνστα "και κανέναν δικαστικό να έχει μέσα" το ΤΑΙΠΕΔ, δεν ήρθε να υφαρπάξει την δική σου περιουσία. Εχει ευθύνες γιατί τον Δεκέμβρη το 2008 που ο μαλάκας των ΜΑΤ άνοιξε το κεφάλι της κόρης μου κι εσύ μιλούσες για ξένους πράκτορες και συνωμοσίες, δεν ήρθα να σου σπάσω το χέρι ή το πόδι. Εχω ευθύνες. Βλάκα ΑΡΔ!
‎"η αριστερά μπορεί να μην έχει κυβερνήσει, όμως έχει κι αυτή ευθύνες για την κατάσταση στην οποία φτάσαμε εξαιτίας και της δικής της συμπεριφοράς"

Εχει ευθύνες επειδή όταν φεσώνατε τις τράπεζες είτε σαν MEGA, είτε σαν ΑΛΤΕΡ, είτε σαν REAL και τα φορτώνατε σ' εμάς για "ανακεφαλαιοποίηση" (εξόφληση) δεν σας γαμωσταύρισε. Εχει ευθύνες γιατί όταν δυναμίτιζες την δημοκρατία βαφτίζοντας κεντροδεξιά τον Βορίδη και τον Μπουμπούκο, δεν σας γιαούρτωσε. Εχει ευθύνες γιατί όταν αγιογραφούσες τον Ρουσσόπουλο εν μέσω σκανδάλου Βατοπεδίου, δεν σας πήρε με τις πέτρες. Εχει ευθύνες γιατί όταν επί ΑΛΤΕΡ ζητούσες από τον Κώνστα "και κανέναν δικαστικό να έχει μέσα" το ΤΑΙΠΕΔ, δεν ήρθε να υφαρπάξει την δική σου περιουσία. Εχει ευθύνες γιατί τον Δεκέμβρη το 2008 που ο μαλάκας των ΜΑΤ άνοιξε το κεφάλι της κόρης μου κι εσύ μιλούσες για ξένους πράκτορες και συνωμοσίες, δεν ήρθα να σου σπάσω το χέρι ή το πόδι.
Εχω ευθύνες!!! Βλάκα ΑΡΔ!




Απο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: