ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

"Πλην ΕΣΑ και Χωροφυλακής". Ένα επίκαιρο γεγονός του 1950. Με αφορμή την κτηνωδία των ΜΑΤ στην Ιερισσό


Το γεγονός απόλυτα αληθινό, διαδραματίζεται στην δεκαετία του 1950, σε κάποιο στρατόπεδο πεζικού της χώρας. Τα πέτρινα χρόνια στο μεγαλείο τους. Στην πρωινή προσευχή και μετά το ....πολυχρόνιο ο καραβανέας διαβάζει τις ευχές και φθάνει η ώρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. " Φύλαγε Κύριε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας" αναφωνεί στην συγκέντρωση του Τάγματος. "Πλην ΕΣΑ και Χωροφυλακής" φωνάζει κάποιος φαντάρος στην σειρά. Έχοντας κατανοήσει στο...
πετσί του ο έρμος τον ρόλο δυο μισητών, για την εποχή, "θεσμών" που ρήμαξαν στο ξύλο φαντάρους και πολίτες. Εξήντα και πλέον χρόνια μετά ο ρόλος της ΕΣΑ, νυν Στρατιωτικής Αστυνομίας, έχει σαφώς δημοκρατικοποιηθεί. Το ίδιο και πάλαι ποτέ Χωροφυλακή, στο συντριπτικό της σύνολο. Πλην φυσικά των πραιτοριανών των ΜΑΤ, που οδεύουν στον ίδιο ρόλο των ταγμάτων ασφαλείας της Κατοχής.
Κακοποιώντας το λαό. Αθώους πολίτες, νέους, γέρους και παιδιά. Σήμερα τόλμησαν να ρίξουν χημικά κοντά σε σχολεία, γεμάτα παιδιά, στην Ιερισσό. Προφανώς έτσι ηδονίζονται και φτιάχνονται οι άνθρωποι.Να τους χαίρεται ο , στα λόγια αντι-ναζί, Δένδιας. Γνωστές άλλωστε οι προτιμήσεις των διμοιριών προάσπισης της τρόικας στην "Χρυσή Αυγή", που εξυπηρετεί ΜΙΑ ΧΑΡΑ το σύστημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: