ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ!

Στην ζωή πάντα επιλέγεις με ποιον θα πας και ποιον θα αφήσεις, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, σε ποιον θα σταθείς δίπλα και ποιον θα αντιμετωπίσεις ως εχθρό σου.
Και απαντήσεις σε αυτά τα διλήμματα δίνουν καθημερινά τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Διαδίδοντας την κυρίαρχη προπαγάνδα, κατακρίνοντας κάθε κοινωνικό αγώνα και επαινώντας την κατασταλτική κυβερνητική πολιτική, συγκαλύπτοντας τη δολοφονική δράση των φασιστών.
Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το γιαούρτωμα του ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Σε αυτή την περίπτωση θα σταθούμε στο πως αντιμετώπισαν τις δύο αυτοκτονίες μέσα σε (5) μέρες, που σημειώθηκαν στον ελληνικό στρατό στον Έβρο, συγκεκριμένα εθνικιστικά και μιλιταριστικά σάιτ. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι είναι ένα θέμα που δε μπορεί να ασχοληθούνMEGA-ANTENNA-SKAI-NET-STAR, ο Πρετεντέρης και η Χούκλη, η Στάη και ο Ευαγγελάτος. Αυτοί έχουν να επιστρατεύσουν τους ναυτεργάτες, να μαντρώσουν τους αγρότες.
Δεν είναι μόνο η πυκνότητα των απωλειών μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που πιέζει για συμπεράσματα και αναζήτηση ευθυνών και λύσεων, αλλά κυρίως η συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι πρόκειται για προαναγγελθέντες θανάτους, για τους οποίους στρατιωτική και πολιτική ηγεσία επιλέγουν να συγκαλύψουν τα αίτια και αρνούνται να αποδώσουν Δικαιοσύνη. Που φυσικά θα στρεφόταν ενάντια τους!
Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι καζάνι που βράζει, φαντάροι και στελέχη βιώνουν ακραίες συνθήκες και όλοι αντιλαμβάνονται ότι η συνύπαρξη με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών είναι απλώς Αδύνατη! Για αυτό ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και ο συνεργάτης του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος απαντούν με βία, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν όσους αντιδρούν και υπερασπίζονται τα δικαιώματα του προσωπικού. 
Τα παρακάτω εθνικιστικά και μιλιταριστικά μέσα επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό της κυβέρνησης και απέκρυξαν τις αυτοκτονίες-δολοφονίες. Πολύ απλά, οι ειδήσεις αυτές εξαφανίστηκαν, δεν υπήρξαν ποτέ για τα εν λόγω σάιτ. 
«Φονική» επίθεση Φαήλου στον Στουρνάρα
Στο EN ΚΡΥΠΤΩ, του λαλίστατου ακροδεξιού και φιλοΧρυσαυγίτη συμβούλου του Πρωθυπουργού, μέλους του επικίνδυνα εθνικιστικού και φιλοπόλεμου ΔΙΚΤΥΟΥ 21, οι απώλειες των δύο νέων στον στρατό είναι ένα ανύπαρκτο γεγονός. Σημασία έχει η «Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ-Α/ΓΕΣ με Ομοσπονδία Εφέδρων», δηλαδή με τους ακροδεξιούς μιλιταριστές-πολεμοκάπηλους. Διαβάζουμε:«Συνάντηση με τους Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ.Κωσταράκο και Α/ΓΕΣ Στρατηγό Κ.Γκίνη είχε την Παρασκευή 01/02/2013, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας, κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και επιστράτευση των εφέδρων. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι: εφ. Λ/γος ΠΖ Ι.Σιδηρόπουλος, εφ. Υπ/γος ΠΖ Γ.Τσατσαρός, εφ. Ανθ/γος ΠΖ Ευ.Κουτσουράκης, εφ. Λ/χιας ΠΖ Ι.Μακρής, εφ. Υδ/νεας Τ.Μπίζογλου, εφ. Κ/Δ Μ.Βισβάρδης, εφ. ΣΤΡ Χ.Ρουμελιώτης».
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ | DefenceNet.gr
Για το ανεπίσημο Γραφείου Τύπου της Χρυσής Αυγής, το defencenet.gr, επίσης οι δύο αυτοκτονίες δεν υπήρξαν ποτέ. Αντίθετα το σάιτ παρουσιάζει τις ανακοινώσεις της φασιστικής συμμορίας και τη «Μεγάλη εξαγωγική επιτυχία της INTRACOM Defense». Διαβάζουμε:
«Νέα εξαγωγική συμφωνία ύψους 2,7 εκατ. δολαρίων για κατασκευή συστημάτων υψηλής τεχνολογίας η υπέγραψε με οίκους του εξωτερικού η INTRACOM Defense Electronics (IDE) με χρόνο παράδοσης τα τέλη του 2014Οι συμφωνίες υπογράφτηκαν με την αμερικάνικη εταιρεία Northrop Grumman για την παραγωγή ηλεκτρονικών του δέκτη προειδοποίησης (RWR) Συστημάτων Αυτοπροστασίας για αεροσκάφη F-16, καθώς και με την γερμανική Diehl BGT Defence για υποσυστήματα του πυραύλου αέρος-αέρος μικρού βεληνεκούς IRIS-T. Οι νέες συμβάσεις αποτελούν συνέχεια της άριστης και μακροχρόνιας συνεργασίας της IDE με δύο κορυφαίες αμυντικές βιομηχανίες της παγκόσμιας αγοράς,ενισχύοντας έτσι τις εξαγωγικές δραστηριότητες της ελληνικής εταιρείας οι οποίες το 2012 έφθασαν στο 98,1% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr».
Είναι να μην πανηγυρίζει το μιλιταριστικό μέσο, για τις επιτυχίες της ιδιωτικής πολεμικής βιομηχανίας που η ανάπτυξη της στηρίχθηκε στους προηγούμενους γύρους αγορών όπλων της μίζας, που απολύει εκατοντάδες εργαζόμενους καταργώντας συλλογικές συμβάσεις και εργατικά δικαιώματα και που συχνά κοσμούν διαφημίσεις της INTRACOM DEFENCE, το σάιτ και την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ;
Για το Strategy reportοι αυτοκτονίες δεν σημειώθηκαν ποτέ. Προέχει η προβολή του κουρδικού ζητήματος για την «εχθρό Τουρκία»! Χαρακτηριστικό το άρθρο «Η αύξηση του κουρδικού πληθυσμού, απειλή για την Τουρκία».
φφ
Επίσης, ο γνωστός Τουρκολόγος και πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Σάββας Καλεντερίδης, στο ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ που επιμελείται, αγνοεί επιδεικτικά τις δύο αυτοκτονίες. Αντίθετα, αναφέρει και αυτός  ότι  «Η αύξηση του κουρδικού πληθυσμού, απειλή για την Τουρκία», αλλά και «Στο "Σύνδρομο του Βιετνάμ" σκοτώνει στο Κουρδιστάν». Γραφεί:
«Στρατιώτης που υπηρετεί σε επαρχιακό φυλάκιο της κωμόπολης Περβάρι του νομού Σιίρτ, ένας από τους νομούς που oι αντάρτες του ΡΚΚ έχουν ισχυρή παρουσία, σε καθεστώς ψυχολογικής έξαρσης πήρε το ατομικό του τυφέκιο και άρχισε να πυροβολεί τους συναδέλφους του.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις στρατιώτες, ενώ ο δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά».

Δηλαδή, τον απασχολεί η κατάσταση του τουρκικού στρατού, αλλά αδιαφορεί συστηματικά για τα αδιέξοδα που βιώνουν στελέχη και φαντάροι στον ελληνικό στρατό!
Τέλος, ο γνωστός για τις ακραίες εθνικιστικές και αντι-ισλαμικές αντιλήψεις του, ο πολέμιος του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις, δημοσιογράφος που αρθρογραφεί στοDEFENCE-POINT, δε 
θα γράψει ούτε λέξη για τις δύο αυτοκτονίες.
Έχει άλλα πράγματα για να ασχοληθεί. Η «Αλβανία: Αλυτρωτικό παραλήρημα από Μπερίσα… να τι πρέπει να κάνουμε». Αυτός αισθάνεται περικυκλωμένος από εχθρούς, απαιτεί εξοπλισμούς και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις. Δε τον νοιάζουν τα Μνημόνια, οι φόροι, οι περικοπές, η δυστυχία και η ανεργία, η δουλεία που επιβάλλουν στον κόσμο της εργασίας. Αυτός θέλει «ενιαίο εθνικό μέτωπο»!
Αυτός όμως ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος των εθνικιστών και των μιλιταριστών. 
Ένας κόσμος βουτηγμένος στο μίσος και το ρατσισμό, στον πόλεμο και στα κέρδη, στη διαπλοκή και τη διαφθορά.
Βλέποντας παντού εχθρούς και «εθνικούς κινδύνους», για να μπορούν να δικαιολογήσουν την απαίτηση τους για νέες αγορές όπλων, αποπροσανατολίζοντας τον εργαζόμενο λαό μας από τα αδιέξοδα που βιώνει εξαιτίας της άγριας ταξικής κυβερνητικής πολιτικής.
Θεωρώντας όμως πάντα, μέγιστο και πρωταρχικό εχθρό, τον «εσωτερικό εχθρό», τον αγωνιζόμενο κόσμο της εργασίας, από τον οποίο απαιτούν υποταγή, θυσίες και «εθνική ενότητα».
Όμως πάντα η Εθνική Ενότητα ήταν μια απάτη, Νόμος είναι το Δίκιο του Εργάτη.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  


Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: