ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ, ΒΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί πια η αποκάλυψη του φιλοχουντικού, μεγαλοιδεατιστή, φιλοναζιστή Νότη Σφακιανάκη.Σημασία, δεν έχει πια τι λέει αυτός ο άνθρωπος, αλλά τι υπερασπίζεται και με ποιον έχει ταχθεί.

Κόψε μούρη...Αυτός είναι που του χαλάνε την αισθητική οι Πακιστανοί
Οικοδομώντας ένα φιλολαικό και δήθεν εναλλακτικό προφίλ στέκεται πλέον ανοικτά στο πλευρό της ναζιστικής συμμορίας και υπερθερματίζει του ταγματασφαλίτικου και χουντικού παρελθόντος, του δολοφονικού και τραμπούκικου παρόντος, αλλά και του φασιστικού-ολοκληρωτικού μέλλοντος που σχεδιάζουν και για το οποίο συστηματικά δουλεύουν για να κάνουν πράξη.

Η «αντιπλουτοκρατική και αντισυστιμική» αντίληψη του Νότη τον ωθεί να καταγγέλνει τους πολιτικούς των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να υπεραμύνεται της Χούντας των Συνταγματαρχών. Της ελεεινής παρέας των Παπαδόπουλου-Πατακού-Ιωαννίδη-Ντερτιλή κλπ., έμμισθων πρακτόρων της CIA, πιόνια των Ωνάση-Τομ Πάπας-Νιάρχου και λοιπών, που τα έπαιρναν χοντρά από όλους, βάζοντας τον κόσμο της εργασίας «σε γύψο».

Μια εγκληματική συμμορία που έκλεψε, βασάνισε, μάτωσε το λαό μας, δολοφόνησε δεκάδες αγωνιστές στην Εξέγερση του Πολυτεχνείου, εγκλημάτισε κατά του κυπριακού λαού και ευθύνεται για τη διαιώνιση του Κυπριακού δράματος.
Όμως ο Νότης είναι θαυμαστής της Χρυσής Αυγής και την παρουσιάζει «φόβητρο μέσα στη Βουλή γι’ αυτούς που δρούσαν ανεξέλεγκτα».
Η δυσκολία να πάρεις σοβαρά το βάρδο, είναι μεγάλη. Κάθε του κουβέντα είναι μια πρόκληση, μια διαστρέβλωση, μια επίθεση στη νοημοσύνη και την αλήθεια.




Γιατί ο Νότης ξεχνά ότι η Χρυσή Αυγή αγωνίστηκε να ξεπουληθεί η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στον πασόκο τραπεζίτη Σάλλα.Ξεχνά ότι οι ναζιστές υπεράσπισαν με σθένος τη διατήρηση των φοροαπαλλαγών των εφοπλιστών.


Ότι οι φασίστες ήταν και είναι πάντα ενάντια στους εργατικούς αγώνες.Τα φασιστικά ντόμπερμαν της κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων είναι ενάντια σε κάθε εργατικό αγώνα που παλεύει για σύμβαση εργασίας, αξιοπρεπή μισθό και σύνταξη.


Είναι σταθερά ενάντια στους αγώνες της νεολαίας για δωρεάν δημόσια παιδεία. Βλέπεις, αυτοί θέλουν την νεολαία αμόρφωτη, βίαιη, τραμπούκο και μπράβο των εφοπλιστών και των εργολάβων.Κάθε κοινωνική διακδίκηση, κάθε μεγάλος αγώνας είχε ενάντια του τους φασίστες: ΜΕΤΡΟ, συμβασιούχοι ΑΠΘ, αγώνας ενάντια στα χρυσωρυχεία στη Χαλκιδική, ναυτεργάτες. Και η Χρυσή Αυγή, η συμμορία του Νόμου και της Τάξης, πάντα στο πλευρό των πλούσιων να υπερασπίζει τις ιδιωτικοποιήσεις, τους κατασκευαστές και τους τραπεζίτες.


Από την άλλη μεριά, κάπως παράξενα μας τα λέει ο Νότης: αντιμνημονιακή και αντιπλουτοκρατική δύναμη η δολοφονική συμμορία;Μας πως γίνεται αυτό, όταν τη φονική της δράση στηρίζει την κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, για να εισπάξει Αμνηστία και Κάλυψη από την κυβέρνηση, προβολή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.


Τα εγκλήματα τους συστηματικά συγκαλύπτουν ΕΛ.ΑΣ. και δικαστές:Ο φόνος στα Πετράλωνα, Νότη, του πκιστανού εργάτη, δεν ήταν ρατσιστικό έγκλημα μελών της Χρυσής Αυγής; Δεν το συγκάλυψε η αστική δικαιοσύνη;
Το μαχαίρωμα μαθητή στη Γλυφάδα δεν ήταν φασιστική επίθεση, Νότη; Γιατί η Αστυνομία το χαρακτήρισε καυγαδάκι με επίδικο μια κοπέλα;


Τέλος, Νότη, περίεργη αντίληψη έχεις για το δημόσιο διάλογο, χωρίζοντας τους συνομνιλητές σε αυτούς που μιλούν με επιχειρήματα και σε αυτούς που χρησιμοποιούν γροθιές για να επιβάλλουν την άποψη τους.Αλλά, Νότη, αυτό λέγεται Φασισμός...


Και εσύ, είσαι ένας ακόμη φθηνός και λίγος, απολογητής του...ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: