ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Α ναι...πως και δεν το σκεφτηκα πιο πριν!!


Άκουσα λέει ότι αν τελικά οι εργαζόμενοι του Μετρό δεν μπουν στο ενιαίο μισθολόγιο θα έχει συνεπεια να εξαιρεθουν και άλλοι εργαζόμενοι. Αυτό θα σημαίνει προσβολή της σύμβασης (Μνημόνιο) και κατ'επέκταση θα σταματήσουν οι δόσεις και θα βγούμε από ευρώ και ΕΕ.

Μετά θα γίνει γιγάντιος σεισμός που θα κοπεί η Ελλάδα στη μέση. Θα ακολουθήσει παλιρροϊκο κύμα που σύμφωνα με αναλυτές θα καταπιεί τη μισή Λάρισα και όλο το Βόλο μέχρι την Τσαγκαράδα όπως δείχνουν οι μελέτες και οι μετρήσεις. Τότε ο Σταματόπουλος θα πετάξει την ανθρώπινη μορφή του και θα βγει ο Αντιχριστος.

Ρε Φαηλο-μπουμπούκο-σαμαρο-βενιζελο χαφιέδες πάτε καλά; Την παλεύετε καθόλου; Ποιον κοροϊδεύετε; Αφού σε λίγο καιρό κανείς δεν θα χρησημοποιεί συγκοινωνίες εκεί που θα φτάσει το εισητήριο. Επιπλέον τα λεφτά από τις δόσεις δεν πάνε στις τσέπες μας πάνε στις τράπεζες μην ξεχνίομαστε. Α και που έισαστε τσακάλια της δεξιάς, δεν είναι αριστερή προβοκάτσια η επικείμενη πτώση της κυνο-βουλευτικής σας χούντας αλλά αποτέλεσμα των σκληρών νεοφιλελευθερων αντιλαϊκων πολιτικών σας.



Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους: Πάνω από 4000 οι αυτοκτονίες, 50% των νέων είναι άνεργοι, κατώτατος μισθός στα 400 Ευρώ, περίπου 3εκ. συμπολίτες μας κάτω από το όριο της φτώχιας, μαθητές λιποθυμούν από πείνα στα σχολία... και πάει λέγοντας.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: