ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η δολοφονία στον Ταύρο δεν ήταν ρατσιστική τελικά


"Τα σεσημασμένα τέρατα, οπαδοί του νόμιμου πολιτικού κόμματος, δεν δικάστηκαν για ρατσιστική επίθεση"

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης, «στους γενικούς κανόνες για την επιμέτρηση της ποινής του άρθρου 79 του Ποινικού Κώδικα, που προστέθηκε με νόμο του 2008, συνιστά επιβαρυντική περίπτωση η τέλεση οποιουδήποτε εγκλήματος, όταν τελείται από μίσος εθνικό, φυλετικό, θρησκευτικό. Αυτή η διάταξη δεν έχει συμπεριληφθεί στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν κατά των δύο φασιστών που φέρονται ως δράστες του ρατσιστικού εγκλήματος στα Πετράλωνα»
Τελικά κύριοι που καταδικάζετε τη βία από όπου και αν προέρχεται, οπαδοί της θεωρίας των άκρων, μόνο το ένα άκρο μαζί με το κρατικό του παράρτημα αφήνουν νεκρούς και σακατεύουν κόσμο.

Επι τη ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι για την ρατσιστική δολοφονία στον Τάυρο, οι φωτεινοί παντογνώστες του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής δεν είπαν τίποτα. Ούτε μία λέξη. Ούτε μια "σκευωρία"δεν έπλεξαν εβραιομασωνο-μεταναστο-αριστεροί αυτή τη φορά.

Δεν είναι μυστήριο άλλωστε ότι το ακροδεξιό δεξί χέρι-δαχτυλο του Α. Σαμαρά κάνει νύξη στους Χρυσαυγήτες ψηφοφόρους ονομαζοντάς τους "εκλογική βάση" της πάλαι ποτέ μεγάλης δεξιάς παράταξης. Δεν είναι βέβαια ψέμα αυτό, προς Θεού, εκεί βρήκαν καταφύγιο τα κωλόπαιδα της ΕΡΕ μετά το απάγγειο της Επταετίας. Απλά δεν πίστευα ποτέ ότι κάποιος από αυτούς θα το παραδεχόταν. Η πραγματικότητα ξεπερνα τη φαντασία καμιά φορά.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: