ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Απλά μαθηματικά για το Πρώτο Θέμα...


Λοιπόν το Πρώτο Θέμα, μας ενημέρωσε ψευδώς για τα λεφτά που σπαταλάμε για να "ταϊζουμε" τους μετανάστες/φυλακισμένους. Που τελικά τα σπαταλάει η ΕΕ.





Αν όμως πράγματι τα έδινε το Ελληνικό κράτος; Μην μπερδεύεστε δεν κάνω το συνήγορο του διαβόλου. Ας πούμε ότι έβγαιναν από την τσέπη σου και την τσέπη μου, καλός; Από τις ίδιες τσέπες βγαίνουν όμως ας πούμε και τα λεφτά που πάνε στον ΟΠΑΠ.

Εφόσον θέλει να βοηθήσει κάποιος το Ελληνικό Κράτος το κάνει ως μπορεί. Βέβαια οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε και άλλη επιλογή. Εαν είσαι όμως θιασώτης στην σταυροφορία κατά του σπάταλου κράτους υποθέτω ότι έχεις και έναν λόγο περισσότερο για να δείξεις πόσο πιστός είσαι στις ιδεές σου και βέβαια και πάνω από όλα τον "πατριωτισμό" σου (σε συσκευασία χρυσαυγίτη).

Η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα τι ανάγκη να έχει τον μποναμά από τον κρατικό κορβανά άλλωστε; Στις ελεύθερες αγορές πιστεύουν άλλωστε...

Ωραία όλα αυτά. Ας πέσουμε και στα βαθιά τώρα γιατί πολύ με το γάντι τους έχω πάει.  

Πίνακας με τις χορηγίες από τον ΟΠΑΠ σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ η οποία φέρει την υπογραφή της Α. Μπουγάτσου. Ολόκληρη η έρευνα ΕΔΩ
Έχουμε και λέμε τώρα: Αν κόπτεσαι για το ισοζύγιο (ανύπαρκτο) σιτισης φοιτητών-κρατούμενων μεταναστών γιατί δεν δίνεις ας πούμε τη χορηγία του ΟΠΑΠ για να φάνε οι φοιτητές; Και σιγά τα λεφτά δηλαδή για μια εφημερίδα πρώτη σε κυκλοφορία.

Εδώ μιλάω μόνο για τα φράγκα από τον ΟΠΑΠ. Για να μην πιάσουμε τα 3,3εκ. στην BNP Paribas που δεν μπόρεσαν να δικαιολογηθούν από την φορολογική έρευνα την οποία υπέστη ο δημοιογράφος. Τα όποία παρεμπιπτόντως φτάνουν για να φάνε όλοι οι φοιτητές και όλοι οι κρατούμενοι ασχέτου εθνικότητας.


tro-mpa-xtiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: