ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Θάνατος κρατούμενης στις γυναικείες φυλακές της Θήβας



"Κάποτε ήμουν άνθρωπος με όνειρα, με όρεξη για μάθηση, με κερδοφόρα επιχείρηση, με όρεξη για δημιουργία.
Σήμερα, όλος αυτός ο πόνος, η κακοποίηση, ο βιασμό του σώματος και της ψυχής που έχω υποστεί με κάνουν να ονειρεύομαι πως τους σκοτώνω όλους αυτούς που πληρώνονται για να βασανίζουν αδύναμους ανθρώπους.

Σφίγγοντας τα δόντια σιγοψιθυρίζω «και για το πείσμα σας, γουρούνια, θα αντέχω» ελπίζοντας να έρθει κάποια μέρα που θα σταματήσουν να απλώνουν τα βρώμικα, διεστραμμένα χέρια τοςυ επάνω σε αδύναμους ανθρώπους. Το ξέρω πως ο κόσμος δεν αλλάζει, ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ, όμως, φτάνει να μην αδιαφορούμε.


Ποτέ δεν πρόκειται να ξεπεράσω
τα όσα υπέστην και υπόκειμαι μεσα στη φυλακή."

Απόσπασμα από γράμμα της αδερφής μας Κατερίνας Γκουλιώνη δολοφονημένης από το κράτος και τα θρασύδειλα τσιράκια του στις 18 Μαρτίου 2009

Δυστυχώς επιβεβαιώνουμε την είδηση για το θάνατο κρατούμενης στα ελληνικά κελιά της Θήβας.Η κρατούμενη βρέθηκε νεκρή στο κελί της σήμερα το πρωί-πρώτες πληροφορίες λένε ότι πέθανε από πνευμονικό οίδημα κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται από άλλες κρατούμενες.Λέγεται πως ήταν χρήστρια ουσιών και έπεσε σε κώμα.

Όταν αντιλήφθηκαν την κατάστασή της άλλες κρατούμενες φώναξαν επίμονα τους φύλακες οι οποίοι δεν απαντούσαν στα καλέσματα τους-όταν τελικά έφτασαν στο κελί της γυναίκας αυτής ήταν ήδη νεκρή.

 Ο κατάλογος των θανάτων στις φυλακές-είτε της ελλάδας είτε αλλού είναι μακρύς..Ο θάνατος αυτός δεν επείλθε από φυσικά αίτια-πρόκειται για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Ας μην κάνουμε τα στραβά μάτια-ας μην ξεχνάμε τις φυλακισμένες και τους φυλακισμένους αδερφούς-ες μας.Να μην υπάρξουν άλλες "Κατερίνες"
Το είπαμε κάποτε το ξαναλέμε και τώρα
ΦΩΤΙΑ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ 
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ  
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: