ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΚΑΪ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ


Γενικά είμαι επιφυλακτικός με τους ποικίλους διεθνείς οργανισμούς που κάνουν διάφορες μετρήσεις αλλά με αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και όχι μόνο αρχίζω να πιστεύω την έκθεση της διεθνούς οργάνωσης "Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στην οποία η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από χώρες όπως Αϊτή, Παπούα Νέα Γουινέα, Ζάμπια, Κένυα και άλλες πολλές σχετικά με την ελευθερία του τύπου.


Μετά το πρόσφατο ΨΕΥΤΙΚΟ ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 για δήθεν καταριανές επενδύσεις στη Γκιώνα (!) που βασίστηκε σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ άρθρο χιουμοριστικού ιστολογίου (ΕΔΩ), μετά την προβολή εικόνων από το skai.gr που έδειχναν φθορές στο γραφείο του Βρούτση που έγιναν τάχα από τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ (ΕΔΩ), ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.

Στην απογευματινή εκπομπή του Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, διαβάστηκε από τον δημοσιογράφο του σταθμού ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΣΤΕΦΑΝΗ η επιστολή της οικογένειας της εγκύου που είχε χάσει τη ζωή της στον εμπρησμό της Μαρφίν. Μόνο που ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ! Παρακάτω η δήλωση της οικογένειας με υπογραμμισμένο το σημείο που ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ για να μην θιγεί ο "σωστός επιχειρηματίας" Βγενόπουλος...

"Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου. Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin, που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ (ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΣΤΟ 23:00 ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΪ


Δεν υπάρχουν σχόλια: