ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καταδικάζω το μνημονιακό βαποράκι Κωστή Χατζηδάκη


Κυρίως καταδικάζω την ανθυγιεινή φάτσα αυτού του σφουγγοκωλάριου και τσανακογλύφτη του ΣΕΒ.


Αν δεν ήταν μνημονιακό τομάρι θα μπορούσε με την φάτσα και το φιζίκ που έχει να διαπρέψει στην υποκριτική σε ρόλους χαφιέ, οσφυοκάμπτη, προδότη, σπιούνου κλπ.

Σαν γνήσιος νεοφιλελεύθερος είναι άχρωμος, αντιπαθής με μηδαμινή αίσθηση του χιούμορ και χαμογελάει εντελώς μηχανικά γιατί έχει διαβάσει σε κάποια νεοφιλελεύθερη μπροσούρα ότι το να χαμογελάς σαν ηλίθιος δεξιά και αριστερά σε κάνει συμπαθή. ΠΑΠΑΡΙΑ. Τα ίδια εγχειρίδια και επικοινωνιολόγους με την Ντόρα πρέπει να συμβουλεύεται.



Φευ όμως. Ως γνωστόν τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και έτσι ένα χαμόγελο δεν μπορεί να κάνει συμπαθή έναν τύπο που βγάζει στο σφυρί την δημόσια περιουσία,απειλεί με επιστράτευση απεργούς και έχει στο βιογραφικό του το ΧΑΡΙΣΜΑ της "Ολυμπιακής" στον Βγενόπουλο πακετάκι με φέσωμα του ελληνικού δημοσίου με 2 δις ευρώ για να πληρωθούν οι πρόωρες συντάξεις του προσωπικού της Ο.Α για να την βρεί "καθαρή" ο "σωτήρας" του Παναθηναϊκού και κατεδαφιστής της Κυπριακής οικονομίας. 


Στην πραγματικότητα τον απεχθάνονται και οι εντολείς του και τους γυρνάνε τ' αντερα όταν αναγκάζονται να σφίξουν το ιδρωμένο χέρι με υφή γυμνοσάλιαγκα που διαθέτει ο Χατζηδάκης. Ας όψετε όμως το συμφέρον. Δύσκολα βρίσκεις σήμερα ανθρώπους να θέτουν υποψηφιότητα για ειδικό δικαστήριο σε περίπτωση που εκραγεί η λαϊκή οργή και θα αναζητούνται κατά καπνού υπεύθυνοι, και όσοι υπάρχουν έχουν γίνει υπουργοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: