ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ε - Ε - ΕΡΧΕΤΑΙ!

Αντιστεκόμαστε ¨η πεθαίνουμε.


Από το πρωί σήμερα κυκλοφορούν «πληροφορίες» σύμφωνα με τις οποίες «ο Αντώνης Σαμαράς έχει θορυβηθεί για τα χθεσινά επεισόδια στο Πεντάγωνο και φοβάται ότι πιθανά νέα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον μπορεί να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να την οδηγήσουν σε εσωτερική κατάρρευση».

Τη χώρα την αποσταθεροποίησες εσύ Αντώνη Σαμαρά. Η χώρα αυτή κατέρρευσε από εσένα και τους λοιπούς συνωμότες της προηγούμενης και αυτής της κυβέρνησης. Εσείς καταργήσατε κάθε ίχνος Δημοκρατίας, κάθε ίχνος κοινωνικού ιστού, κάθε γωνία κοινωνικού κράτους.

Εσύ, Αντώνη Σαμαρά, παρέδωσες το πτώμα αυτής της χώρας στο νεκροταφείο της τρόικας και ύστερα παραχώρησες το δικαίωμα να συλήσουν τον τάφο της και να πάρουν όλα τα κτερίσματα. Άντε και γαμήσου, λοιπόν.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Με μια πρόχειρη ανάλυση..


Α) ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ κλπ κλπ = 600 δις
Β) ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ = 600 δις
Γ) ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ = 350 δις (το πλήρες πακέτο 4 σε 1)
Δ) ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ = 1.000 δις (μαζί και οι πορδές)
Ε) ΧΡΥΣΟΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΟΣΜΙΟ,κλπ = 900 δις (ναι αυτό του Λιακό)
ΣΤ) ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ = 350 δις (από άλλο ανέκδοτο αλλά άστο…)
Ζ) ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ = 200 δις (κατ’ εκτίμηση από την ηλικία του)
Η) ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ = 300 δις (τι διάολο μέχρι Ινδία πήγε)
Θ) ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΜΑΔΑΣ Ε, ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ, ΕΛ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ κλπ κλπ = 1.000 δις (μαζί και τα λεφτά του MONOPOLY στην Ελλάδα)
______________________
Σ Υ Ν Ο Λ Ο = 5.300 δις ΕΥΡΩ!!!
και χρωστάμε μόνο 350 δις και μας λένε ότι έχουμε και χρέος!!!
Ντρωπει σας, πουλημενει ναιοταξοιταις, ελβαιτόπσυχει, πσαικαζμαινει!!!

Σημ : Δεν συμπεριλήφθησαν αφανείς πόροι και μη επιβεβαιωμένα στοιχεία, όπως πχ υδρογονάνθρακες Ανταρκτικής (και αυτή από τους έλληνες ανακαλύφθηκε), σπάνια μέταλλα στον Δέλτα Κενταύρου και στον Βέγα (τσιπρόνιο, καμμέναιο, μαλακούνιο κλπ) παρά μόνο ακριβή και ρευστοποιήσιμα άμεσα στοιχεία

Για κόπιασε Αγγέλα…

Ελπίζω να είναι αλήθεια. Αγγέλα θα μας έρθεις στην Αθήνα; Επιθύμησες λίγη ζέστη έτσι; Θα σου ετοιμάσουμε «θερμή» υποδοχή. Το πόσο σε συμπαθούμε δεν περιγράφεται. Όσο συμπαθείς κι εσύ το λαό μας.
Αυτό κι αν είναι πανικός. Ο δούλος να καλεί επειγόντως την Αφέντρα. Θα το πει στην Μέρκελ, ότι αντιστεκόμαστε και θα δούμε εμείς…  Να κάνει τι; Να μας πει πόσο λυπάται, που μας κατακλέβει η Τρόικα; Να μας πει, να υπομείνουμε κι άλλα μαρτύρια κι εξευτελισμούς; Μήπως να επιθεωρήσει  τις Ειδικές δυνάμεις, που επιστρατεύουν κατά των διαδηλωτών και τα ΜΑΤ; Απλά θα έρθει να διατάξει και θα φύγει. Να ασχοληθούν και με κάτι καινούριο τα κανάλια. Γιατί με τη λίστα στράβωσε το πράγμα. Πάει για χειρότερη κι οριστική διάλυση η πράσινη συμμορία, πριν καν τις επόμενες εκλογές. Κι αν σπάσει το ένα δεκανίκι, γρήγορα θα ακολουθήσει και το άλλο.
Μεγάλη μας τιμή Αγγέλα, 14.000.000.000,00€, κοστίζει η επίσκεψη, τόσο είναι τα νέα μέτρα. Πιο θλιβερό απ όλα, θα είναι τα σκλαβάκια του ετερόκλητου μορφώματος, που λέγεται κατ’ ευφημισμό, «κυβέρνηση». Θα στέκονται σούζα ή στα τέσσερα, αναλόγως τις διαθέσεις της Καγκελαρίου. Να αποθανατίσουμε τη σκηνή. Η σεξοκωμωδία σε όλο της το μεγαλείο.  

Σχετικά με το ερώτημα που τίθεται αν θα βρεθεί το γουρούνι που δέρνει τον απεργό εργάτη



ΝΑΙ, θα βρεθεί...

Όσο βρέθηκε η διμοιρία με τις ανάποδες ασπίδες που ξεσάλωσε τον Ιούλιο του 2011 και βάραγε σαν φίδια ηλικιωμένους, γυναίκες, άντρες και παιδιά

Χιλιάδες διαδηλωτές στην Τουρκία φωνάζουν “όχι στον πόλεμο!”


Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης μετά την απόφαση του  κοινοβουλίου της Τουρκίας να εγκρίνει στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον στόχων στη Συρία. Η απόφαση ακολούθησε τον θάνατο πέντε Τούρκων πολιτών από  βομβαρδισμό της Συρίας.

by filistina
4/10/2012
Περίπου 5.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, το βράδυ της Πέμπτης, σε μια αντιπολεμική διαδήλωση, που μετατράπηκε σε διαδήλωση κατά της απόφασης του κυβερνώντος κόμματος AK  της Τουρκίας. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του πολέμου,  και κρατούσαν αντικυβερνητικά πανό.
“Βιώνουμε  μια άσχημη πρόκληση για πόλεμο. Ο τουρκικός και ο συριακός λαός δεν είναι εχθροί, αλλά το κυβερνών Κόμμα  προσπαθεί να σύρει τη χώρα μας σε έναν πόλεμο με τη Συρία, σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ”, δήλωσε ο διαδηλωτής Nevzat Evrim Onal.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ

Στο βίντεο απεικονίζεται το κλίμα πριν και κατά τη διάρκεια της απελευθέρωσης των εργατών στα ναυπηγεία. Επίσης στην κάμερα του Κινήματος μιλούν εργάτες στα ναυπηγεία και άλλοι αλληλέγγυοι.



epitropesdiodiastop

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αν δούλευα στα ναυπηγεία…


Τα ναυπηγεία στην Ελλάδα είναι μία εγκατάσταση με τη φόρτιση βιδωμένη στα θεμέλια της. Ο εργάτης των ναυπηγείων έχει βγει από αφίσα κινημάτων. Η δουλειά είναι σκληρή. Πολύ σκληρή. 
Και εντυπωσιακά δημιουργική. Βλέπεις τον ιδρώτα να ενώνεται με σίδερο και να γεννούν θεόρατες κατασκευές, πλωτές πόλεις, θαύματα της τέχνης και της τεχνολογίας. Στην Ελλάδα όλα αυτά έχουν και μία γραμμή από κάτω. Είναι η παράδοση της χώρας και οι περιπέτειες που πέρασαν γενιές εργαζομένων στα ελληνικά ναυπηγεία. Στην ιστορία του εγχώριου ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου ο πλους από την ακμή στην απαξίωση έχει γίνει πολλές φορές.
Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Συμβαίνει με εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτή τη χώρα. Και αυτός ο πόνος δεν έχει χρώμα. Όμως η …
ιστορία των ναυπηγείων έχει πάνω της και την πίκρα της ειρωνείας. 

Χολαργός: η ΕΛ.ΑΣ μέσα στα σχολεία κάνει τσαμπουκά σε ανήλικους[video]



Από ένα σημείο και μετά είναι να βαριέται κανείς, μιας και οι συνδέσεις μεταξύ των διάφορων βίντεο από τη δράση της θεσμικής συμμορίας της ΕΛ.ΑΣ είναι σχεδόν αυτονόητες.
Αυτή τη φορά, τσαμπουκάδες σε ανήλικους μαθητές. Όμως, δυστυχώς για την ΕΛ.ΑΣ, η νεολαία δεν μασάει από ψηφοφόρους του Κασιδιάρη.
Δείτε το βίντεο:



risinggalaxy

Όλοι τώρα έξω στη ΓΑΔΑ και στην πορεία που θα ακολουθήσει στα δικαστήρια


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ


Με άγρια βία απάντησαν σήμερα οι δυνάμεις καταστολής κατά των απεργών από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  Τα ΜΑΤ κακοποίησαν και προσήγαγαν πάνω από 100 απεργούς στη ΓΑΔΑ έξω από την οποία συγκεντρώθηκαν συνδικαλιστές και πλήθος συμπαραστατών.

Άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ-127 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 127 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.

Πώς λέγεται ο φασίστας που έχει παέι Λονδίνο, Άμστερνταμ και Βερολίνο;


η απάντηση εντός…

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ-NA ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ




Μέχρι πότε θα συνεχίζει να κωφεύει ο υπουργός “Δικαιοσύνης” ; ; ;

Κραυγή Κρατουμένων: Ζητάμε μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια – 15η ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ







Οι κρατούμενοι σε Κορυδαλλό,Τρίκαλα, Γρεβενά, Λάρισα, Δομοκό, Αλικαρνασσό, Κέρκυρα, Πάτρα, Μαλανδρίνο, Κομοτηνή, Διαβατά, Χίο, Κω, Κομοτηνή και Άμφισσα συμμετέχουν σχεδόν καθολικά στην αποχή από τις εργασίες.

Όπως σημειώνεται από την Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων «η μορφή αυτή αγώνα μπλοκάρει στην ουσία τη λειτουργία της φυλακής, καθώς οι περισσότερες εργασίες (μαγείρεμα, διανομή συσσιτίου, καθαριότητα, αποκομιδή των σκουπιδιών, διαφόρων ειδών μεταφορές, μπακάλικο, καφενείο κ.λπ. ακόμα και η διανομή των πραγμάτων που μπαίνουν στη φυλακή μέσω του επισκεπτηρίου) γίνονται από τους κρατούμενους».

Οι κρατούμενοι ζητούν:
ΑΙΤΗΜΑΤΑ :