ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΜΕΣΑ.


Ο Αλέξης παρουσίασε το πλάνο. Εδώ και μια βδομάδα υπάρχει μια αναμονή στα τηλεβυτία που μοιάζει με αντίστροφη μέτρηση. Πέντε μέρες μέχρι να παρουσιάσει το πρόγραμμα ο Αλέξης, τέσσερις, τρεις, δυο, μια... πάμε!

Τα σχόλια είναι ήδη έτοιμα από πριν. Τα καρφιά και τα πέταλα το ίδιο. Εχω την αίσθηση πως ότι και να ανακοίνωνε τα σχόλια θα ήταν ακριβώς τα ίδια.
Αν έλεγε θα τηρήσουμε το μνημόνιο, ή δεν θα το τηρήσουμε, θα σας πάρω τα σπίτια και θα σας κρεμάσω ανάποδα, ή θα σας χαρισω δέκα σπίτια στο καθένα, είμαι οπαδός του Βούδα ή μόλις γράφτηκα στη λέσχη μπάμπικτον, μ΄αρέσει το πατινι ή δεν μ΄αρέσει το παγωτό καϊμάκι
το συμπέρασμα θα ήταν ένα και μοναδικό
Μας σπρώχνει στη δραχμή.

Η LE MONDE ,η εφημερίδα "Δημοκρατία" και «Η κομψευόμενη νεανίζουσα του Κολωνακίου»!


Τα είδαμε όλα ...Η Στάη που εμπιστεύεται μόνο την Le monde ...άρα η Le monde το ξέρει (!) είπε οτι η εφημερίδα Δημοκρατία δεν είναι και Le monde ! Και από την "Δημοκρατία" θίχτηκαν ...ας ελπίσουμε όχι γιατί δεν είναι Le Monde αλλά για αυτή που το είπε ( διαφορετικά πρέπει να πάρουμε τα βουνά)  και δείτε  τι έγινε ! Αλλωστε όπου υπάρχει φτώχεια υπάρχει και γκρίνια !Ξεκατίνιασμα δεύτερης γενιάς !

 «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Ευτυχώς δεν έχουμε (κανείς εδώ στη συντροφιά της "δημοκρατίας" μας) τίποτα κοινό με την Έλλη Στάη (που έφθασε στο 
έσχατο σημείο προχθές να συγκρίνει απαξιωτικά αυτήν την ελεύθερη έπαλξη με τη… "Le Monde"!).

Ούτε κατά... σύμπτωση! Άλλες ζωές, άλλες απόψεις, άλλα ενδιαφέροντα, άλλες παραστάσεις, εντελώς διαφορετικές – δόξα τω Θεώ – προτεραιότητες! 

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Έκτακτο: Απαγωγές παιδιών


Μετά από αναρτήσεις σε γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σε ενημερωτικές σελίδες για απαγωγές παιδιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, η Αστυνομία προέβη σε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως οι φήμες για απαγωγές παιδιών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
Ευτυχώς που δεν είναι αλήθεια τα περί απαγωγών παιδιών, γιατί -με την υστερία που υπάρχει πριν από αυτές τις εκλογές- πολλοί θα νόμιζαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε από τώρα το παιδομάζωμα.

Αχ, ρε Τσίπρα!!


Πού χάθηκες εσύ;
Νάσαι καλά!!
Χρόνια είχα να απολαύσω παρόμοιο show σαν το αποψινό
που έστησαν για χάρη σου στα κανάλια 
η Διαπλοκή και οι Πωλητικοί εταίροι της.


Δημοσιοκάφροι με σκονάκια και αναλύσεις "επιστημονικές".
Ερωτήματα "ειδικευμένα", απορίες ηλιθίων.
Home work επιμελημένο, test για προαγωγή.
Υφος καρδινάλιου, ατάκες Σόϊμπλε, συναίσθημα τραπεζίτη
...τα παιδιά των εργολάβων.
Ακόμα και τον μουγγό Φυγά Καραμανλάκο
ανάγκασες να "σπάσει" τη σιωπή του!!
Θαυματουργέ Τσίπρα!!

Ο βρώμικος ρόλος των μεγάλων blog ! Ποιοί κρύβονται πίσω τους και διαστρεβλώνουν αλήθειες !


Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 
Απίστευτες ιστορίες έχουν βγεί στο φώς της δημοσιότητας κι έχουν να κάνουν πλεέον με τον απίστευτο οχετό που κρύβεται μέσα στα μεγάλης επισκεψιμότητας blog στο ίντερνετ, που εντελώς ξαφνικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέκτησαν τόσο μεγάλες επισκεψιμότητες, που οι ιδιοκτήτες τους, εκτός του προσχήματος της αφύπνησης των Ελλήνων πολιτών, “μυρίστηκαν” χρήμα και δύναμη και άρχισαν να “πουλάνε” τον εαυτό τους εδώ και κεί. Σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Προχώρησαν και παραπέρα! Φτάνοντας ίσως στο σημείο, απ το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή. Κι αυτό το σημείο, λέγεται “διαφθορά”.
Και εξηγούμαι, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι λέμε.

Ο Βούδας της Ραφήνας μίλησε: Σαμαράς ή χάος.


Κάποτε ο Πάκης διαμήνυε προς όλες τις κατευθύνσεις: Καραμανλής ή χάος. Φυσικά αν ο λαός ήταν πράγματι σοφός θα είχε επιλέξει χάος από τότε. Αλλά δεν ήταν ούτε και θα γίνει.

Ο Κ. Καραμανλής ήταν ο πολιτικός που κυβέρνησε την καταστροφική 5ετία και 2004-209 και ολοκλήρωσε το έργο του Σημίτη. Τι να πρωτοθυμηθώ: διορισμούς από όποιο παράθυρο υπήρχε, το φιασκο των stage, οι φωτιές του '07, δολοφονία Γρηγορόπουλου, η οριστική διάλυση των ταμείων με τα δομημένα, εμπλοκή στη siemens, βατοπέδι, η διάλυση του ήδη διαλυμένου φοροεισπρακτικού μηχανισμού, κατάρρευση κρατικών εσόδων, αύξηση του ελλείματος κτλ κτλ κτλ.

Σήμερα, μετά από δύο χρόνια σιωπής ο Βούδας της Ραφήνας ήρθε για να λιμνάσει τα ταραγμένα νερά της πολιτικής. Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει:


«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.

Η Ελίτ τρέμει...Tο πείραμα απέτυχε


Της Μιχαλούς

Μήπως τελικά βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν να συμβεί το αναπόφευκτο; Δηλαδή το ευρώ να υποστεί την ολοκληρωτική του κατάρρευση; Και τελικά μήπως ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους  το τέλος της ηγεμονικής στάσης των πρώην αποικιοκρατών;

Ποιος ξέρει; Εκείνο που ξέρουμε πλέον είναι ότι σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο γεγονός δεν θα το έχει δημιουργήσει η χώρα μας αλλά η αδιαλλαξία και η επιμονή των κερδοσκόπων για περισσότερη συσσώρευση χρήματος στα ταμεία του!

Το πείραμα τους απέτυχε τους στόχους του και ο ποντικός έγινε θηρίο και ξεσκέπασε τις καταστροφικές τακτικές τους … Ο μεγαλύτερος φόβος τώρα των τεχνοκρατών που ελέγχουν την Ελλάδα δεν είναι τι θα απογίνει ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που θα κλιμακωθεί το φαινόμενο των μαζικών αναλήψεων και του γενικευμένου πανικού που θα προκύψει από μια πιθανή έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη. Αυτό που φοβάται περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο η διεθνής τραπεζική ελίτ είναι η πιθανότητα ανάκαμψης της Ελλάδας μετά από την αποχώρησή της από το κοινό νόμισμα και το τι θα επακολουθήσει μόλις η Ελλάδα αποτελέσει πρότυπο για άλλα κράτη, εξωθώντας τα και αυτά να βγουν από την ευρωζώνη.

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Οι «αυτοκτονίες του ΔΝΤ» είναι εδώ!!


Μάρτυρες ενός τραγικού φαινομένου είμαστε καθημερινά. Απελπισμένοι συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ»,  οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δραματική αύξηση των αυτοκτονιών, που συνδέεται με την οικονομική κρίση και την «εκτίναξη» της ανεργίας.

Μάλιστα το εν λόγω φαινόμενο φέρει τον όρο «οι αυτοκτονίες του ΔΝΤ» και έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη Νότια Κορέα στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Σε έρευνα του Κέμπριτζ για τις ευρωπαϊκές χώρες έως και το 2009 περιελήφθησαν η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία που εντάχθηκαν σε προγράμματα του ΔΝΤ. Από την έρευνα προκύπτει ότι, αφού σημείωσαν άνοδο τα ποσοστά της ανεργίας το 2008 αυξήθηκαν και οι αυτοκτονίες.

Πετροδολάρια μέχρι θανάτου...



Ο εφιάλτης των πετρελαιοπηγών επιστρέφει για το Ιόνιο και την ευρύτερη περιοχή της Ζακύνθου, όπως διάφορα κομματόσκυλα υπόσχονται/απειλούν.
Σε δημοσίευση στην “Ημέρα τση Ζακυνθος” διαβάζουμε “ελπίδα και δυνατότητα να μπούμε σε αναπτυξιακή τροχιά” μέσω της εξόρυξης πετρελαίου. Ας αφήσουμε όμως τα αστεία. Δεν μας προκαλεί εντύπωση που τα τοπικά ΜΜΕ για μία ακόμη φορά συμβάλλουν στην εξαπάτηση της κοινωνίας και συμπλέουν με τα συμφέροντα εκείνα που σκοπεύουν να λεηλατήσουν τον τόπο μας.
Λόγω της σχεδιαζόμενης εισβολής στο Ιράν και του εμπάργκο που έχει επιβληθεί χρειάζεται να ενεργοποιηθούν όλες οι εφεδρείες έτσι ώστε να υποστηριχθεί η τεράστια πετρελαιοκίνητη πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη στην Ανατολική Μεσόγειο. Δηλαδή οι κυρίαρχοι γνωρίζουν πως με το εμπάργκο και τη μελλοντική εισβολή στο Ιράν θα δημιουργηθούν ελλείψεις στην αγορά σε μία στιγμή που η ίδια η πολεμική μηχανή που θα κάνει την εισβολή θα έχει αυξημένες ενεργειακές ανάγκες για να υποστηρίξει τις μακροχρόνιες και αιματηρές επιχειρήσεις της.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΡΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ!


Ναι καλά, το τραπεζικό σύστημα και οι καταθέτες και η ρευστότητα. Ποιο σύστημα μωρέ; Δεν είμαι μετοχή, άνθρωπος είμαι. Σε ποιο χρηματιστήριο με διαπραγματεύονται και λένε ότι η ζωή μου σήμερα κοστίζει πιο χαμηλά από του Γερμανού ή του Γάλλου;
Ποιος τους είπε ότι μπορούν να με οδηγούν στην εξαθλίωση και στην αυτοκτονία; Ποιος τους είπε ότι μπορούν να ρίχνουν την αξιοπρέπειά μου σε «ιστορικό χαμηλό επίπεδο»; Γιατί πρέπει να πλουτίσουν κι άλλο ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος, ο Σάλλας και οι λοιποί τραπεζίτες, την ίδια ώρα που κλείνουν καθημερινά εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις και βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού άλλες τόσες; Τι είναι οι τραπεζίτες;….

Ο B.D Foxmoor κάθεται με την πλάτη στον τοίχο.


Ο κώδικας του Hip Hop, η Χρυσή Αυγή και ο κρυμμένος ήλιος του Περάματος.
Πρόσφυγας είμαι, θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα φύγω από εδώ. Μπορεί να πάω στη Νέα Ζηλανδία, αλλά θα φύγω, ρε παιδί μου.
Στην καντίνα στο Πέραμα, εκεί που φεύγουν για τη Σαλαμίνα, οι απόκληροι της περιοχής, πρώην μάγκες που έβγαζαν στιλέτο με το παραμικρό στα υποφωτισμένα σημεία του λιμανιού (κάποιοι από αυτούς έχουν κάνει και φυλακή), γυναίκες-φαντάσματα γύρω στα 60, παιδάκια με πορτοκαλάδες στο χέρι. Οι στίχοι από το «Γιατί γλυκιά μου κλαις» τρυπάνε την ατμόσφαιρα, η «παντόφλα» Σαλαμινομάχος ξεβράζει το δρομολόγιο των εντεκάμισι. Τηγανητά μπακαλιαράκια σε μικρά πιάτα, μπίρες, ούζα και κίτρινο φως.
«Εδώ πιο πέρα γεννήθηκα, πάνω στο τραπέζι μιας ταβέρνας όπου γλεντούσε εκείνο το βράδυ η μάνα μου, γι’ αυτό πρέπει να είμαι και ο μοναδικός Περαματιώτης που η ταυτότητά του γράφει ως τόπο γέννησης: Πέραμα. Τον λώρο μου τον κόψανε εδώ δηλαδή. Αν γινόταν, θα τον ξανάπαιρνα να φύγω, αλλά τώρα έχω εθιστεί. Οι οικογένειά μου πρόσφυγες από την Πόλη ήταν. Ο παππούς μου και ο πατέρας του παππού μου ήταν στο Φανάρι κι έκαναν εμπόριο αλόγων σε όλη την Ευρώπη. Φαντάσου, το σημερινό δημαρχείο στο Φανάρι ήταν το πατρικό μας. Μετά τον διωγμό τους πετάξανε εδώ πέρα. Ασχολήθηκαν με δουλειές στα καρνάγια, γίνανε καραβομαραγκοί, βάφανε σκάφη. Παρόλο που όλοι ήταν σπουδαγμένοι, αναγκάστηκαν ν’ ασχοληθούν με άλλα πράγματα. Τώρα το Πέραμα έχει αλλάξει πια. Είναι το αποχωρητήριο της Αττικής. Θέλουν να το τελειώσουν το μέρος. Ρημάξανε τη Ζώνη, ρημάξανε τις δουλειές. Χτίζουνε οκταώροφα, χάσαμε τον ήλιο από τις γειτονιές».

ΒΑΝΔΑΛΟΥΠ-Χωρίς Ανατροπή


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!

Ο Καραγκούνης και ο ΣΥΡΙΖΑ


Αθλητικό ρεπορτάζ απο τον πιτσιρίκο
Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Αυστρία. Στη χτεσινή προπόνηση, ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να χωρίσει τους παίκτες σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς -για να παίξουν διπλό- αλλά οι μνημονιακοί δεν συμπλήρωναν εντεκάδα, οπότε τους χώρισε σε θαυμαστές του Ρέμου και θαυμαστές του Τερζή.



Ο Σωτήρης Νίνης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση επειδή πονάει στον ώμο αλλά είναι πολύ χαρούμενος επειδή είναι ο αριστερός ώμος και θεωρεί πως αυτό είναι καλό σημάδι για νίκη της Αριστεράς στις εκλογές.

Πρόβλημα τραυματισμού συνεχίζει να έχει και ο Βασίλης Τοροσίδης αλλά το βασικό του πρόβλημα είναι ότι η καράφλα στην κορυφή του κεφαλιού όλο και μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να είναι σίγουρο το μπιφτέκι μέχρι το τέλος του Euro 2012.

Οι δυο παίκτες βρήκαν την ευκαιρία και έδωσαν συνέντευξη σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Αυστρίας, όπου μίλησαν για το Μνημόνιο, το PSI, το τεχνητό οφσάιντ και το αντάρτικο πόλεων.

Τι κάνουμε στα παιδιά;




 Του Γιάννη Χλιουνάκη*


απο την εφημερίδα " Δράση"

«Έκατσε η στραβή» και φέτος στις Πανελλήνιες. Πλήθος οι οργισμένες διαμαρτυρίες από αγχωμένους μαθητές και αναστατωμένους γονείς. Σε αδιέξοδο οι βαθμολογητές, αμήχανο το υπουργείο. Μπάχαλο!... Για πολλοστή φορά ο βασιλιάς φανερώνεται γυμνός. Το «αδιάβλητο» σύστημα αποδεικνύεται διάτρητο.

Τα λάθη της ΚΕΕ είναι βέβαια καταφανή. Όμως θα ήταν μέγιστη αφέλεια και εθελοτυφλία ο καταλογισμός σε αυτήν της βασικής ενοχής. Δεν υπάρχουν «σωστά» θέματα για εξετάσεις σαν αυτές στις οποίες σέρνονται τα παιδιά μας. Ασφαλώς, στις όποιες εξετάσεις, είναι ανεπίτρεπτα τα «επιστημονικά λάθη» στα θέματα –πόσο σοβαρά και καθοριστικά ήταν αυτά στη φετεινή Φυσική ομολογώ ότι δεν γνωρίζω. Όμως, θέματα κατάλληλα για να κρίνουν ποιος θα σπουδάσει τι και πού, στο πλαίσιο μάλιστα μιας τρίωρης εξέτασης, είναι σίγουρο ότι δεν μπορούν να υπάρχουν. «Ευκολότερα» είτε «δυσκολότερα» θέματα δίνουν βέβαια τη δυνατότητα για κραυγές και θρήνους περί «σφαγής των υποψηφίων» τη στιγμή που η πραγματική σφαγή των μορφωτικών και επαγγελματικών προοπτικών της νεολαίας συντελείται, χωρίς λάθη, ανελλιπώς.

Robert Miles - Children [Dream Version]

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Μπεεεεεεεε !!!!! Θα ψηφίσω ΝΔ γιατί φοβάμαι.....

Σας έχει μείνει καθόλου ψυχραιμία; Νέο αναδρομικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ


Πριν καλά-καλά εμφανιστεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το περίφημο ΕΕΤΗΔΕ για το 2012, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καλούνται να πληρώσουν ένα νέο «κρυφό» χαράτσι το ύψος του οποίου μπορεί να υπερβαίνει ακόμη και τα 100(!) ευρώ. Υπεύθυνοι αυτή τη φορά είναι οι δήμοι οι οποίοι αναζητούν αναδρομικά το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και μάλιστα για μια ολόκληρη 5ετία.
Το αναδρομικό χαράτσι επιβάλλεται σε δόσεις ενώ η πρώτη δόση έχει ήδη αποτυπωθεί στους λογαριασμούς που λαμβάνουν οι πελάτες της ΔΕΗ μέσα στον Μάιο. Μάλιστα, στους λογαριασμούς δεν υπάρχει καμία απολύτως αιτιολόγηση της επιβάρυνσης με αποτέλεσμα ο κόσμος να αναρωτιέται πως προκύπτει το χαράτσι. Η αιτία, είναι η εξής:
Μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, εκτός από το ΕΕΤΗΔΕ (το λεγόμενο έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών), εισπράττονται τα δημοτικά τέλη αλλά και το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ). Συνήθως, στο ΤΑΠ δεν δίνουμε σημασία καθώς το ποσό είναι μικρό. Τώρα όμως, θα μας φανεί και θα μας τσούξει καθώς ζητούν αναδρομικά πέντε ετών.
Πως υπολογίζεται το ΤΑΠ
Το ΤΑΠ υπολογίζεται με βάση τον ακόλουθο μαθηματικό τύπο:

Επιφάνεια ακινήτου x Τιμή Ζώνης x Παλαιότητα Ακινήτου x Συντελεστής ΤΑΠ

Νέες θέσεις εργασίας, ξανά!

Εις μνήμη των αυτοχείρων της οικονομικής κρίσης


Αν είναι δυνατόν, θα θέλαμε να δημοσιεύσετε το εξής: Στο πλαίσιο ενός project του τμήματος ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει στηθεί από ομάδα φοιτητών στην πλατεία Πανεπιστημίου (στο Βόλο) ένα μνημείο εις μνήμη των αυτοχείρων της οικονομικής κρίσης, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα κάλεσμα προς τους πολίτες να καταθέσουν τις σκέψεις τους σχετικά με το φαινόμενο.

Η ομάδα φοιτητών του ΙΑΚΑ

Ήρωες για πάντα!


Ήρωες για πάντα!
Πράξη αντίστασης ή αποκοτιά να το πεις, είναι το ίδιο. Όταν ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατέβαζαν, το βράδυ της 30ής Μαΐου 1941, τη σβάστικα από τον ιστό της, στην Ακρόπολη, «ένωναν» άθελά τους, την εποχή του Μαραθώνα με τα Δερβενάκια, το Έπος του ’40 και την Εθνική Αντίσταση. 

Όλα έγιναν μία μέρα σαν σήμερα, μέσα σε λίγες ώρες. Οι δύο 19χρονοι φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, αποφασίζουν να εφαρμόσουν κάτι που ονειρεύονταν αρκετές μέρες πριν. 
Για την ακρίβεια από τις 26 Απριλίου όταν οι Ναζί μπήκαν στην Αθήνα, οι κάτοικοι της οποίας υποδέχτηκαν τον κατακτητή με κλειστά τα παντζούρια των σπιτιών τους. 

Οι δύο φίλοι, έβλεπαν καθημερινά το σύμβολο της κατοχής να «μολύνει» τον Ιερό Βράχο. Ήταν, λοιπόν, θέμα χρόνου να βάλουν μπροστά το σχέδιό τους. Να υποστείλουν την κοκκινόμαυρη σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό. 

EΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΙΦΗ !!!


Στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» εμφανίζεται σε πλαίσιο φωτογραφία της κας Ντόρας Μπακογιάννη με φόντο την σφραγίδα της 17Ν και τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν».
Το πρωτοσέλιδο παραπέμπει σε ανυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Πόλεμος για τους μάρτυρες υπέρ της 17Ν»

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 

Με κατάπληξη ανέγνωσα ότι, σύμφωνα με το άρθρο, μνημονεύονται ως «μάρτυρες υπέρ της 17Ν» άνθρωποι που προσήλθαν σε υπεράσπιση του Γιάννη Σερίφη, γνωστού συνδικαλιστή και αγωνιστή των κινημάτων, ταυτισμένου με την διαφανή και δημόσια δράση του για τα εργασιακά δικαιώματα και όχι, βέβαια, με τη 17Ν. 

ΚΙΛΚΙΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΦΩΤΟ ΣΟΚ

http://www.zoosos.gr/article/1920/kilkis-sugedrosan-ta-ptomata-ton-zoon-exo-apo-demarheio
Οι φόλες αποδεκάτισαν χθες τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στην πόλη του Κιλκίς γι’ αυτό και εξαγριωμένοι οι φιλόζωοι μαζεύτηκαν σήμερα έξω από το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για τα δέκα ζώα, που χάθηκαν, μέσα σε μερικές ώρες.
καμια φορα στραβωνει,και τοτε...
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς είχαν μεταφέρει τα πτώματα των σκυλιών και των γατιών, και τα είχαν εναποθέσει στα σκαλοπάτια στην είσοδο του κτιρίου για να τα δει ο κόσμος και να αντιληφθεί και το μέγεθος τους εγκλήματος και την κατάντια της κοινωνίας μας.

Εργοδοτικό έγκλημα στην SPEEDEX


Εργάτης πεθαίνει από καρδιακή προσβολή,ύστερα από την "ανάκρισή" του,από τον υπεύθυνο ασφαλείας στην SPEEDEX,Δ. Τσώτα...

 Το Σωματείο Εργαζομένων Ταχυδρομικών Ταχυμεταφορικών Επιχειρήσεων Αττικής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας  Γερασίμου Σταμίρη. Ταυτόχρονα  καταγγέλλουμε την εταιρεία SPEEDEX  για τις μεθόδους τρομοκράτησης  που χρησιμοποιεί κατά εξακολούθηση σε βάρος εργαζομένων , και που αυτή την φορά είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου.

  Συγκεκριμένα  την Παρασκευή 25/5/2012 , ο  συνάδελφος Γεράσιμος Σταμίρης με την ιδιότητα του μέλους του ΣΕΤΤΕΑ, μας ενημέρωσε πως εξαιτίας της  απώλειας 3 φακέλων της alpha bank  την περασμένη Τρίτη , ανακρίθηκε από τον υπεύθυνο ασφάλειας της SPEEDEX Δ. Τσώτα την Παρασκευή 25/5 στα γραφεία του υποκαταστήματος της SPEEDEX στον Βοτανικό, χωρίς να επιτραπεί η παρουσία μέλους της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου speedex , αλλά ούτε και του προϊστάμενου συναδέλφου Μπάμπη Κοντόπουλου.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η ταινία που θα σπάσει ταμεία!!!!!!!!

«Ψηλά το κεφάλι όσοι μπορούν να παλέψουν και για τους άλλους» (Εκβιασμός στον Κωτσόβολο)


Γεια σου πιτσιρίκο,
 

Να σου αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου από τη δουλειά μου. Δουλεύω στον Κωτσόβολο και είχα μια ακόμα άσχημη εμπειρία. Μας μάζεψαν σήμερα στις 21:00 στο μαγαζί που δουλεύω σε έκτακτο meeting (το οποίο ως συνήθως δεν είχε δηλωθεί στην επιθεώρηση εργασίας) μας είπαν ότι πρέπει να είμαστε όλοι. Γύρισαν παιδιά από άδεια ή ρεπό. Μας είπαν τα εξής:
Έχετε 2 επιλογές:
Η μια είναι να υπογράψετε μια μείωση της τάξης του 12% στα μικτά σας έσοδα, άσχετα πόσα παίρνετε.
Η 2η να υπογράψετε ότι δεν δέχεστε και να απολυθείτε.

Τραγουδάκι για την αφύπνιση των ψηφοφόρων - "Απατεώνες με γραβάτες"

Απατεώνες με γραβάτες 
Μουσική - στίχοι - Ηλίας Βαμβακούσης 
Φωνητικά - Ηλίας Βαμβακούσης Ιωάννα Ρεβίθη 
Video - Modern times

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Π.Θ. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ


Αντιφασιστική εκδήλωση με τίτλο «Χρυσή Αυγή: Μαύρο σκοτάδι»,διοργανώνουν στην παραλία του Βόλου, οι διδάσκοντες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  σε συνεργασία με φοιτητικούς συλλόγους, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα, της Πέμπτης, στο Μνημείο Ηρώων από τον Ενιαίο Σύλλογο Διδασκόντων, του Ενιαίου Συλλόγου Μελών Ειδικού και Εργαστηριακού Προσωπικού του Π.Θ., με την υποστήριξη της Αυτόνομης Συλλογικότητας του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων ΙΑΚΑ και του Φοιτητικού Συλλόγου ΠΤΔΕ Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Ψήφο στη Χρυσή Αυγή


Και όσο εσείς χαϊβάνια τρώτε ξύλο, κυνηγάτε μετανάστες, μαχαιρώνεστε, αφήνετε τη δεκαρούλα σας στο Μιχαλολιάκο που σας φουσκώνει τα μυαλά φουσκώνοντας παράλληλα τις τσέπες του, ο υπεράρειος λιπαρός σατανιστής "Καιάδας" ή Γερμενής έχει στην αλυσίδα με τους φούρνους του λαθρομετανάστατες, τους πληρώνει ένα κομμάτι ψωμί και πλουτίζει. Τι μήπως έχει διαφορά ο μετανάστατης με το λαθρομετανάστη; Μπα δε νομίζω. Ο πανσοφος Λαγός είπε ότι είναι το ίδιο και πρέπει να τους διώξουμε όλους.

Νιώθετε μαλάκες; Βασικά είσαστε μαλάκες. Νταξ δεν έγινε τίποτα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να τους κατηγορήσετε για προδότες και να πάτε σε άλλο δεξιο/ακροδεξιο/νεοδεξιό πολιτικό μόρφωμα. Το έχετε κάνει συνήθεια να "κρατάτε τας υποσχέσεις σας" εκεί στις δεξιές πολυκατοικίες. Αεροψεκαζόμενα, εβραίοπληκτα, ελληνόψυχα, νεοναζιστικά χαϊβάνια, δεν τα λέω εγώ εσείς τα λέτε: καθε ξένος εργάτης ένας Έλληνας άνεργος. Τον Καιάδα δεν τον πιάνει; Εγέρθουτου ρε μουλοσπέρματα.
tro-mpa-xtiko

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κυβερνώντας από τα παρασκήνια. Η δολοφονία ενός ενοχλητικού κοινοτάρχη


“Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια,
αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ρθει”
Πάμπλο Νερούντα
 
To απόγεμα της Μεγάλης Δευτέρας του 1986 έξω από το χωριό Πόμπια, στα νότια του νομού Ηρακλείου, το αυτοκίνητο που κινείται αργά στον άδειο και επικίνδυνο επαρχιακό δρόμο αναγκάζεται να σταματήσει όταν σε μία στροφή κάποιοι έχουν πετάξει κλαδιά και πέτρες που κλείνουν τον δρόμο.
Ο οδηγός γνωρίζει καλά την περιοχή, είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγαδάκια.
Ανυποψίαστος βγαίνει από το αυτοκίνητο για να δει τι συμβαίνει, όταν δέχεται τον πρώτο πυροβολισμό.
Τραυματισμένος προσπαθεί να καλυφθεί πίσω από το αυτοκίνητο, αλλά ο δολοφόνος πλησιάζει και τον εκτελεί μπροστά στα έντρομα μάτια της οικογένειάς του.
Η δολοφονία του κοινοτάρχη Γιάννη Κουτσάκη, άγνωστη δυστυχώς στους περισσότερους, έβαλε τίτλους τέλους σε μια μακροχρόνια αντιπαράθεση, και είναι χαρακτηριστική για το πως λειτουργεί το παρακράτος στην χώρα μας.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή.
Το μοναστήρι της Οδηγήτριας κατέχει μεγάλες εκτάσεις, τις οποίες νοικιάζει ή παραχωρεί σε βοσκούς της περιοχής.

Το 1961 ο Νίκος Βαρδινογιάννης, αξιωματικός τότε του πολεμικού ναυτικού, βρίσκεται ξαφνικά ιδιοκτήτης 4.400στρεμμάτων στην συγκεκριμένη περιοχή, μόνο που δεν τα αγοράζει από τον νόμιμο ιδιοκτήτη (την μονή δηλαδή) αλλά από τους βοσκούς ενοικιαστές για ένα κομμάτι ψωμί.
Παρά τις διαμαρτυρίες που έφτασαν τότε μέχρι και το κοινοβούλιο, το σκάνδαλο κουκουλώνεται μια που η οικογένεια διαθέτει ισχυρή πολιτική κάλυψη.

Όσοι/όσες ζούμε εδώ και αγωνιζόμαστε να στήσουμε τη ζωή μας εδώ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.


για την επιχείρηση σκούπα στα κτίρια του παλιού Χατζηκώστα / 26-05-2012
Εδώ και 15 χρόνια τα κτίρια του παλιού νοσοκομείου Χατζηκώστα είχαν εγκαταλειφθεί. Με τον καιρό ένα ένα άρχισε να παίρνει ζωή από αντιεξουσιαστές και μετανάστες, καλύπτοντας έτσι πρωταρχικές ανάγκες της ζωής καθώς και πολιτικές/πολιτιστικές/κοινωνικές ανάγκες. Με πολύ κόπο και συλλογική εργασία τα κτίρια άρχισαν να ανακατασκευάζονται. Αυτή η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Παρόλα αυτά, η κοινότητα των ανθρώπων που έχει ανάγκη και χρησιμοποιεί τα κτίρια δημιουργεί σιγά σιγά τις αντιιεραρχικές δομές αυτοοργάνωσης και αυτοδιαχείρισης της ζωής μας, πετώντας στα σκουπίδια τους τεχνητούς ρατσιστικούς διαχωρισμούς και τους θεσμούς διαμεσολάβησης, καταστολής και εξουσίας.

Ποιος θα έπρεπε να ήταν ο Έλληνας στην παρακάτω σκηνή;


Ραγιάδες ξυπνάτε ούτε για 0,5% δεν κάνει. Πήγε να τον γλύψει τον Γερμανό και ο Γερμανός τον έφτυσε στα μούτρα. Σαν να του λέει, "Τι σκληρές απαντήσεις ρε μαλάκα χοντρέ, αυτό είναι το πρόβλημα. Εδώ πεινάτε...".

Οι δυνάμεις τις υπευθυνότητας είναι αυτές; Αχαχαχαχαχαχαχα μαλάκα Έλληνα μικροαστέ ψώφα επιτέλους.

tro-mpa-xtiko

Πόσο κοστίζει το ευρώ;...

Δήλωση από μετανάστες που έμεναν στο εργοστάσιο της Πειραϊκής - Πατραϊκής για τα γεγονότα


Είμαστε πολύ λυπημένοι για το θάνατο του 29χρονου παιδιού. Δίνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του. Είμαστε θυμωμένοι και θλιμμένοι για τη βάρβαρη συμπεριφορά αυτών που τον σκότωσαν. Τέτοια άτομα δεν αντιπροσωπεύουν όλους τους μετανάστες.
Δηλώνουμε πως νιώθουμε αλληλέγγυοι με την οικογένεια του παιδιού και ελπίζουμε οι εγκληματίες να τιμωρηθούν με βάση τον ελληνικό νόμο. Ελπίζουμε τα...
 πολιτικά κόμματα και οι οργανώσεις να μην κάνουν αυτό το θέμα ζήτημα ενάντια στους μετανάστες, γιατί αυτό που συνέβη είναι ατομική συμπεριφορά και δε μας χαρακτηρίζει όλους.

8 χαμένες ώρες για μια μπουκιά ψωμί

Ονειρεύονται τα ζώα;

Κάποτε αναρωτήθηκα, αν τα ζώα ονειρεύονται. Δεν ξέρω πώς μού 'ρθε, αλλά είναι γεγονός πως μου γεννήθηκε αυτή η απορία. Σήμερα είμαι βέβαιος πως ονειρεύονται. Δεν αποκλείω π.χ. να ονειρεύονται οι ελέφαντες ότι συνουσιάζονται με πεταλούδες. Ακριβώς όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αυτό το όνειδος της πολιτικής, ο νομπελίστας του καιροσκοπισμού, ο πρωταθλητής της ακατάσχετης μπουρδολογίας και γίγαντας του ψεύδους, ονειρεύεται πως την 18.06.2012 το σάπιο (εκείνος έφα) κόμμα του θα είναι πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων. «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν νοείται αξιόπιστη κυβέρνηση» μας ενημέρωσε και η ορντινάντσα του, ο κ. Κουκουλοκωλοτουμπαρόπουλος. Απ’ την άλλη μεριά η Αντώρα επιτίθεται, λέει, με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον γονατίσει. Ονειρεύονται, λοιπόν, ή δεν ονειρεύονται τα ζώα; Ασφαλώς και ονειρεύονται.

Διάβασα στο taxalia ένα άρθρο του κ. Αναστάσιου Καζαντζίδη που εξηγεί γιατί δεν απεδέχθη την πρόσκληση του... ΣΥΡΙΖΑ να πυκνώσει τις τάξεις του. Εύλογα τα ερωτήματα που προβάλλει, αλλά καθόλου εύλογη η σιωπή του ως προς το τι έκαναν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για όλα τα θέματα που θίγει. Αντιληπτόν, αφού δεν έχουν κάνει τίποτε. 

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Δ. Κουφοντίνας- Αντάρτικο νέου τύπου



Το Πάντειο Πανεπιστήμιο επέλεξε ο Δ. Κουφοντίνας προκειμένου να παρουσιάσει...
ένα βιβλίο, η έκδοση του οποίου προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Ο Δ. Κουφοντίνας ήταν σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης «ωσεί παρών», μιλώντας όπως ειπώθηκε τηλεφωνικά από τις Φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται έγκλειστος.
Η επανεμφάνιση του Δ. Κουφοντίνα, όπως αναφέρεται στο «Βήμα της Κυριακής» ως μεταφραστή αυτή τη φορά του βιβλίου «Μια σκληρή μάχη με τη μνήμη» της Γερμανίδας Μάργκριτ Σίλερ, πρώην μέλους της Φράξιας Κόκκινος Στρατός (RAF), σηματοδότησε και την προσπάθειά του να επανατοποθετήσει πολιτικά στην παρούσα πολιτική και οικονομική συγκυρία τον ρόλο όσων ακόμα πιθανόν επηρεάζει. Στην παρουσίαση του βιβλίου, την περασμένη Τετάρτη, αναφέρθηκε πολλές φορές στην ανάγκη να γίνει «αυτοκριτική στα δικά μας λάθη», κάνοντας λόγο για τον «σεχταρισμό, την αυτοαναφορικότητα, τον εσωτερικό πόλεμο με την καταστολή» και προχώρησε σε νέα κριτική προς την Αριστερά επικαλούμενος τον Σαρτρ.

Χρηστικό: Πίνακας με της αποδείξεις που απαιτούνται για τα εισοδήματα του 2011




Οι αποδείξεις που χρειάζονται για τα εισοδήματα του 2011.



assosgreek

Εσυ...που θα βάλεις σταυρό;

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ!


Το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη είναι συγκλονιστικό και πρέπει να σημάνει συναγερμό σε ότι έχει μείνει όρθιο σε αυτή την χώρα, ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΑ. Γιατί αποτελεί καταγγελία βρωμερού μηχανισμού που παραπέμπει βεβαίως 
στις βρωμερές μεθόδους των οικονομικών δολοφόνων στα νύχια των οποίων έχει πέσει η Ελλάδα.

Γιατί μας θυμίζει τι είχε προηγηθεί πριν από την δολοφονία του Σωκράτη και την επιστολή του με τις τραγικές ομοιότητες, στην περιγραφή που κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης. Μα και ο ίδιος ο Βαξεβάνης αναφέρει την Σέχτα ως παράδειγμα.
Γιατί πρέπει σήμερα να απαντηθεί το απλό ερώτημα:
Εάν είναι πλαστές οι αποδείξεις, τότε αυτοί που τις διοχετεύουν είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Πρέπει να βρεθούν ΣΗΜΕΡΑ, πράγμα πανεύκολο. Ουδείς (αλήθεια για την περίπτωση Χήτου γιατί δεν έχει γίνει καμμία σύλληψη, αφού υπάρχει μήνυση;) θα τολμούσε να δημοσίευε τέτοιο έγγραφο εάν δεν γνώριζε τον αποστολέα. ΟΥΔΕΙΣ.
Εάν οι αποδείξεις είναι γνήσιες, τότε πρέπει να εντοπιστούν ΠΟΙΟΙ τις διανέμουν. ΠΟΙΟΙ επιλέγουν ποιόν θα στοχοποιήσουν και γιατί.

βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλεί φθορά σε αμάξι – η ΕΛ.ΑΣ κοιτάει [vid]

τα νέα κοινοβουλευτικά ήθη που φέρνει στη χώρα μας η Χρυσή Αυγή. Πρωταγωνιστής ο νεοεκλεγής βουλευτής κ. Παναγιώταρος.

Αναδημοσιεύω απο το blog του risinggalaxy
Σύμφωνα λοιπόν με τη μαρτυρία του αναγνώστη που έστειλε το βίντεο, αλλά και με ότι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ως ενημέρωση, το Σάββατο το μεσημέρι 60 περίπου νεοναζί και 20 μηχανάκια έκαναν την καθιερωμένη τους Σαββατιάτικη “παρέμβαση” σε λαϊκές της Αθήνας. Σημειώθηκαν τραμπουκισμοί μεταναστών που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο τους και κάποια στιγμή κατεύθασε στη πλατεία και ομάδα της ΔΕΛΤΑ/ΔΙΑΣ  η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να κάνει έλεγχο στοιχείων σε κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν στους τραμπουκισμούς. Ακολούθησε ένα σόου του βουλευτή Παναγιώταρου ο οποίος προσπαθούσε να αναδείξει με κάθε τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι “αντισυστημική” και ότι “διώκεται” από την ΕΛ.ΑΣ. 

Η απάντηση στη Λαγκάρντ για το ΨΕΥΤΙΚΟ ενδιαφέρον της για τα παιδιά της Νιγηρίας


Η απάντηση στη Λαγκάρντ για το ΨΕΥΤΙΚΟ ενδιαφέρον της για τα παιδιά της Νιγηρίας
ΔΝΤ - Νιγηρία - πετρέλαιο - θρησκευτικές συγκρούσεις.
Περίεργα παιχνίδια του ΔΝΤ και της Αμερικής στην Νιγηρία.

Η Νιγηρία αποτελεί την πολυπληθέστερη αφρικανική χώρα, και τη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγό χώρα της μαύρης ηπείρου.

Η πρόσφατη ξαφνική απόφαση της κυβέρνησης να τερματίσει τις επιδοτήσεις καυσίμων, δεν αφορά μόνο στην… διαφθορά, όπως είπε ο πρόεδρος Goodluck Jonathan, αλλά έχει να κάνει και με ένα σκοτεινό παιχνίδι που παίζει το ΔΝΤ. Ο μεγάλος ηττημένος, εκτός από τον λαό της Νιγηρίας, φαίνεται πως είναι η Κίνα.

Η Νιγηρία παράγει ελαφρύ αργό πετρέλαιο υψηλής ποιότητας, και…είναι η 12η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα του κόσμου, επί ίσοις όροις με το Κουβέιτ, ενώ είναι και η 5η μεγαλύτερη προμηθεύτρια των ΗΠΑ. Σήμερα όμως οδεύει προς το πολιτικό και κοινωνικό χάος.

BLACK SABBATH - 1970 + 1975 *Full Concerts*