ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΙΣΟΒΙΤΕΣ


Σκηνοθεσία - Σενάριο: Θόδωρος Μαραγκός
cast 
Βαγγέλης Μουρίκης (Πάνος)
Τάκης Σπυριδάκης (Λοχαγός)

Κώστας Καφάσης  (Διευθυντής φυλακής)


Σημείωμα σκηνοθέτη/Director's Note
''Το χιούμορ χωρίζει την Ελλάδα στα δύο. Σε αυτούς που έχουν χιούμορ και σε αυτούς που δεν έχουν. Η εξουσία, η κυβέρνηση, οι πολιτικοί, η εκκλησία, οι παπάδες, οι παντός είδους δογματικοί, η αστυνομία, τα ματ, δεν έχουν ίχνος χιούμορ. Αγέλαστοι, με βλοσυρό ύφος, αντιμετωπίζουν με βία και καταστολή την εξεγερμένη νεολαία που αγωνίζεται για τα οράματά της, για τον πολιτισμό, για μια καλλίτερη ζωή. Τα νέα παιδιά, η άλλη πλευρά, διαδηλώνουν με τραγούδια, γελάνε, φωνάζουν εμπνευσμένα χιουμοριστικά συνθήματα, σατιρίζουν τους αγέλαστους και δίνουν τριαντάφυλλα στους αστυνομικούς που κοιτάζουν αυτά τα παιδιά, με φονικό μίσος, πριν τα ψεκάσουν με χημικά και τα χτυπήσουν αδίστακτα.

Για μένα το χιούμορ είναι ό,τι πιο υγιές και επαναστατικό υπάρχει σήμερα, σε αυτήν την άθλια χώρα που ζούμε. Γελοιοποιεί την εξουσία, γι' αυτό και είναι υπό διωγμόν.
Όλες μου τις ταινίες τις διαπερνάει το χιούμορ. Σ' αυτήν την ταινία μου, τους Ισοβίτες, το χιούμορ δεν αποτελεί μόνο στοιχείο διασκέδασης, αλλά είναι η ουσία και το νόημα του έργου. Στην ταινία αυτή καταπιάνομαι με την ελευθερία του ανθρώπου και την προσωπική ευθύνη του καθενός μας, απέναντι σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το χιούμορ εδώ είναι άρρηκτα δεμένο με το περιεχόμενο της ελευθερίας που αναζητούν οι ήρωές μου.''

Το μόμολο με το λυχνάρι.



Ποιό είναι αυτό το μόμολο που τόλμησε να
ταράξει τον ύπνο μου;;
Που κουνάει πάνω απ΄το κεφάλι μου
 λυχνάρι αναμμένο;;

Ποιό είναι αυτό το κωλόπαιδο που σήκωσε
ανάστημα στους "θεσμικούς εταίρους" μας;;
Τους φιλέλληνες τοκογλύφους;;
Ποιό είναι αυτό το μπάσταρδο που αμφισβητεί
τα σωτήρια Μνημόνια;;
Τις αναγκαίες δανειακές συμβάσεις;;
Πόθεν αντλεί το θράσος να αναμετρηθεί
με το Δικομματισμό;;
Τα καθεστωτικά/διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους 
πληρωμένους κονδυλοφόρους;;

 Ποιός είναι αυτός που τόλμησε να κρίνει και
να απορρίψει τις διαπραγματευτικές ικανότητες
και προθέσεις του ογκόλιθου Βενιζέλου;;
Τα Ζάππεια του Σαμαρά;; 
Τυφλός είναι;;
Δεν βλέπει πως μόνο η Εξάρτηση και
η Υποταγή στα συμφέροντα των Ξένων
και της ντόπιας Ολιγαρχίας...μπορεί
να οδηγήσουν στην...ανάπτυξη;;
Δεν αντιλαμβάνεται πως η Πατρίδα
πρέπει να ξεπουληθεί;;
Οι Ανθρωποι πρέπει πρώτα να Εξαθλιωθούν 
και μετά να...Σωθούν;; 
Αμφισβητεί το σωτήριο έργο του Γιωργάκη;;
Του Παπακων/νου και του Χρυσοχοίδη;;
Της Αννούλας και του Λοβέρδου;;
Και ο Papaδήμος, ο συνταγματάρχης,
ο Αντωνάκης και ο Μηταράκης,
η Ντόρα και ο Καρατζαφέρετρος..
Για ποιόν πάσχιζαν και αγωνιούσαν τόσο
καιρό ΟΛΟΙ αυτοί οι άνθρωποι;;
Για τους...Εχθρούς;;

Κι αυτό το καχεκτικό λυχνάρι (ΕΛΠΙΔΑ το λέει),
τι θέλει και το χώνει στα μούτρα μου;;
Να με ξεστραβώσει;;
 .............................................

Εντάξει, ρε!!
Το είδα!! 
ΕΡΧΟΜΑΙ...

Μάγκες τη γαμήσαμε..

Αυτός είναι ο ηγέτης που όλους μας ενώνει


α) οι ακροδεξιοί τύπου Άδωνι κατηγορούν τον Τσίπρα οτι δεν είναι αρκετά (ή καθόλου) πατριώτης,"ελληνόψυχος", οτι είναι διεθνιστής
β) η χρυσή αυγή τον κατηγορεί οτι είναι λαθρολάγνος κι οτι αν βγει θα χαρίσει τα νησιά στην Τουρκία
γ) οι προοδευτικοί (στην Ελλάδα ο,τι δηλώσεις είσαι) τύπου Χωμενίδη, Ανδρουλάκη, Σ. Τριανταφύλλου κλπ.
τον κατηγορούν οτι είναι κρατιστής, λαικιστής, οπισθοδρομικός, ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου
δ) το ΚΚΕ, η Ανταρσύα και άλλα αριστερά κόμματα τον κατηγορούν οτι δεν είναι αρκετά αριστερός, οτι είναι ευρωπαιστής
ε) οι παραδοσιακοί δεξιοί ,όσοι δεν πήγαν στον Καμμένο, τον κατηγορούν οτι θα φέρει τον κομμουνισμό στην Ελλάδα και θα τους πάρει τα λεφτά και τις γυναίκες

Αλέξης Τσίπρας ένας ηγέτης που τους ενώνει όλους!!!


tro-mpa-xtiko

Οι τράπεζες πρόλαβαν τα κομμούνια!


sibilla-gr

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ”


Tόσα χρόνια συμπυκνωμένης ηλιθιότητας, παράνοιας και εθισμού στο ψέμα δεν είναι εύκολο να αποτιναχθούν, ακόμη και μέσα σε συνθήκες ακραίου καπιταλισμού. Τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ, όχι μόνο δεν έλαβαν κανένα μήνυμα από τις πρόσφατες εκλογές, αλλά θα έκαναν συμμαχία ακόμη και με τον διάβολο προκειμένου να συντηρηθούν στο προσκήνιο. 
Τα τραγικά ποσοστά έχουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: “Σας παρακαλούμε τσακιστείτε να μην σας βλέπουμε!”. Σαμαράς και Βενιζέλος ωστόσο, δεν αλλάζουν στο ελάχιστο. Παραμένουν αρχηγοί στα κόμματά τους, με τους ίδιους αυλικούς και τις ίδιες προθέσεις. Αυτοί δεν είναι που υπέγραψαν  όρκο πίστης στις πολιτικές του μνημονίου; Αν η δέσμευση καθώς φαίνεται ισχύει, τι νόημα έχουν οι προεκλογικοί τους ελιγμοί; Άλλαξε κάτι;

19 ΜΑΙΟΥ......ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!


KAI...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Γ. Ρούσης: Ανοιχτή επιστολή προς το ΚΚΕ


Αγαπητοί σύντροφοι,
  

Τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν ότι το κόμμα όχι μόνον δεν μπόρεσε να εισπράξει σημαντικό κομμάτι της λαϊκής οργής, αλλά αντίθετα έχασε ψήφους και μάλιστα σε λαϊκές περιοχές, παραδοσιακά προπύργια του, όπως στη β' Πειραιά.
Ταυτόχρονα για πρώτη φορά μετά τη διάσπαση του 1968 το κόμμα έπαυσε να είναι η ηγεμονεύουσα δύναμη της Αριστεράς.
Επιπροσθέτως οι μετεκλογικές σφυγμομετρήσεις, για όσο αξίζουν, δείχνουν μιαεπικίνδυνων διαστάσεων παραπέρα συρρίκνωση της εκλογικής του δύναμης.

Για αυτήν την αρνητική εξέλιξη είναι σαφές ότι υπάρχουν και πολλές αιτίες, για τις οποίες δεν ευθύνεται το κόμμα. Πέραν όμως αυτών, κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει στα σοβαρά ότι και το ίδιο είναι άμοιρο ευθυνών, ή με άλλα λόγια ότι φταίει μόνο η στραβωμάρα του γιαλού‐λαού και όχι και το λάθος αρμένισμα του καραβιού‐κόμματος.

«ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ» MEIΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ – ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ


Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ και η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ καλούν όλους τους άνεργους , εργαζόμενους , συνταξιούχους και τα
φτωχά λαϊκά στρώματα να συμμετάσχουν στις καθημερινές συγκεντρώσεις έξω
από τα μάρκετ για να απαιτήσουν ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ για όλο το ΛΑΟ.
 
Παρά την οικονομική κρίση και ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραματικά,
παρατηρούνται κρούσματα αισχροκέρδειας σε βάρος των καταναλωτών. Με μικρές
εξαιρέσεις μεγάλων αλυσίδων μάρκετ απαξιώνουν τα τοπικά προϊόντα ενώ ο αριθμός
των καταγγελιών για σάπια προϊόντα στα ράφια τους μεγαλώνει κάθε μέρα .Συχνά οι
προσφορές των μάρκετ στους καταναλωτές γίνονται εις βάρος των υπαλλήλων τους ,
αφού η τακτική του καταστήματος είναι φθηνοί υπάλληλοι με μειώσεις μισθών
και πολύωρη εργασία.

Γιατροί: «Θα νοσηλεύουμε λαθρομετανάστες. Όχι στα διαπιστευτήρια Λοβέρδου στη Χρυσή Αυγή»!


Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους των νοσοκομειακών με την απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου με την οποία απαγορεύει την περίθαλψη όσων βρίσκονται παράνομα στη χώρα με εξαίρεση τα επείγοντα περιστατικά. 

Οι νοσοκομειακοί γιατροί αποφάσισαν να παραβλέψουν την εντολή Λοβέρδου τον οποίο μάλιστα κατηγορούν ότι με την εγκύκλιό του δίνει …διαπιστευτήρια στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής. 

Μετά από σχετική απόφαση του συνδικαλιστικού τους φορέα (ΟΕΝΓΕ), θα συνεχίσουν να περιθάλπουν κανονικά τους λαθρομετανάστες καθώς όπως τονίζεται από την ΟΕΝΓΕ: «Οι νοσοκομειακοί γιατροί απαντούν για πολλοστή φορά στον αμετανόητο υπουργό Υγείας ότι δεν πρόκειται να αποποιηθούν το ιατρικό τους επάγγελμα και να μεταβληθούν σε ανθρωποφύλακες, ασχολούμενοι με το χρώμα, το φύλο, την καταγωγή και τα νομιμοποιητικά έγγραφα οιουδήποτε ανθρώπου ζητά εξέταση και νοσηλεία».

Ας μάθει επιτέλους κάποιος ιστορία στον Πακιστανό.


"Επειδή τη μία λέει ότι ήταν 17 χρονών στη Χούντα και δεν ήξερε, και την άλλη μας αναλύει θεωρίες με στόμφο και με υποτιθέμενες λεπτομέριες, ας του βάλει κάποιος το καρότο στο στόμα και ας πάει πίσω στην τρύπα του μαζί με τους λαγούς και τον Καιάδα. Άντε γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεος."

Ο Α. Σκευοφύλαξ απαντά στο αρχηγό της Χρυσής Αυγής για την παραμύθα του Πολυτεχνείου.
"Δημοκρατία έχουμε! Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Και εγώ μπορώ να πω ότι γ@μ@ω την Ορνέλα Μούτι, ποιος θα με απαγορεύσει. Το θέμα είναι ποιος θα με πιστέψει"!
Με αυτά τα λόγια απάντησε ο Α. Σκευοφύλαξ, ο οδηγός του τανκ που εισέβαλε το 1973 στο Πολυτεχνείο, σε όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής κ. Νίκος Μιχαλολιάκος για το "παραμύθι" του Πολυτεχνείου που καλά κρατά.

Ο γαμιάς της γετονιάς

Γεναιοδωρος προς τους μεγαλοεργολαβους ο Βοριδης με τα δικα μας χρηματα. 3 μερες πριν φυγει...


39,8 εκατ. ευρώ για τις σήραγγες του αυτοκινητόδρομου Αιγαίον ΑΕ - "Χαλάρωσαν" τους όρους για να απολαύσουν καλύτερα το φαγοπότι με τα δικά μας χρήματα.Τα παίρνουν απο τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τα επιδόματα ανεργίας και κάνουν τα γλέντια τους με τους μεγαλοεργολάβους.... Και τα ακριβοπληρώνουμε από τις τσέπες μας και θα πληρώνουμε και πανάκριβα διόδια Διαβάστε το σχετικό άρθρο. Στόχος του υπουργείου Υποδομών η άμεση επανεκκίνηση των έργων σε Τέμπη και Πλαταμώνα Του Γιωργου ΛιαλιουΚαθημερινη Την καταβολή 39,8 εκατομμυρίων ευρώ στην κοινοπραξία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι τα έργα στις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, αποφάσισε το υπουργείο Υποδομών. Τα χρήματα θα δοθούν με τη «χαλάρωση» των όρων που είχαν τεθεί στο πλαίσιο μιας συμπληρωματικής σύμβασης για τις σήραγγες, όροι που συνδέονταν με την πρόοδο του έργου και δεν είχαν επιτευχθεί. 



Διαβάστε το σκάνδαλο μεγατόνων...Πούλησαν σε μια μέρα όλο το δημόσιο


Αναδημοσιευση απο foititesoikonomikon

Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο μπορείτε να το αναγνώσετε και εσείς στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί:Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του.
Διαβάστε ως το τέλος για να δείτε και τι ποσά θα χάσει κατ΄ έτος το κράτος πέραν του τεράστιου κοινωνικού κόστους που θα αναλάβουν οι φορολογούμενοι.

Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής:

Μας είχαν προειδοποιήσει...

TA ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, σε ενα 3λεπτο trailer

Αποκάλυψη: Βρήκαμε ποιος είναι το troll face.


Μας ήρθε από κει που δεν το περιμέναμε. Τρομερή αποκάλυψη με την ελληνικότητα του troll face.






Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ας κρατήσουμε στο αρχείο αυτη τη δημοσκόπηση του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ που βγήκε στη δημοσιότητα την ίδια μέρα με της MARC


Γιατί απλά....έτσι μας αρέσει;)
Α,άσχετο,προσέξτε πως οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΤΕΣ θέλουν παραμονή στο ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
οι Μαρίες Αντουαννέτες.
Εμ αυτοί που τους έχουν μείνει ως ψηφοφόροι,όντως ειναι ΜΑΡΙΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝΝΕΤΕΣ

Χρονικό Διάστημα: 15 - 16 Μαΐου 2012.

Μέχρι ενός ορίου οι θυσίες για την παραμονή στο ευρώ

thumb
Του Γιώργου Ηλ. Αράπογλου,
Γεν. Διευθυντή της Pulse RC
Η πρώτη έρευνά μας εν όψει της νέας προ­σφυγής στην κάλπη, ξεκίνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση του «ναυαγίου» της τελευταίας σύσκεψης των πολιτικών αρχη­γών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έτσι, αποτυπώνει (έστω «εν θερμώ») τις διαθέσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων αμέσως μετά την ο­λοκλήρωση των διερευνητικών εντολών και των άκαρπων προσπαθειών για τον σχηματισμό κυ­βέρνησης.
Η εικόνα, στο σημείο εκκίνησης της νέας ε­κλογικής μάχης, προκύπτει άκρως ενδιαφέ­ρουσα. Και τα τρία κόμματα που έλαβαν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, έστω και αν δεν κα­τάφεραν να τη σχηματίσουν, εμφανίζονται ενι­σχυμένα.
Η εντατική προβολή των αρχηγών τους και των θέσεών τους, οι αντιθέσεις και τα πολωτικά διλήμματα φαίνεται να βελτιώνουν τα δημοσκο-πικά τους ποσοστά.
 Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσιάζει ο ΣΥΡΙ-ΖΑ, που «περνά» καθαρά στην πρώτη θέση, δι­ατηρώντας την ανοδική τάση που είχαμε κατα­γράψει στις τελευταίες δημοσιοποιήσιμες αλλά και στις μη δημοσιοποιήσιμες δημοσκοπήσεις, πριν από τις πρόσφατες εκλογές.

Πως να μη κλάψουνε μανούλες στην Ελλάδα του 2012 Βαγγελη Μυτιληναίο; 1.100 ακίνητα της Αλουμίνιον του Μυτιληναίου δεν χρεώθηκαν με το χαράτσι της ΔΕΗ!


Διακρίσεις στο ποιοι χρεώθηκαν με το «χαράτσι» για τα ακίνητα και ποιοι όχι
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και γι’ αυτό έχουν εξαγριωθεί οι πολίτες και το αποδεικνύουν στις κάλπες.

Ο νόμος που επέβαλε το περίφημο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ προβλέπει ότι αυτός επιβάλλεται σε όλα τα ακίνητα που αφορούν εμπορική ή οικιακή χρήση και ότι εξαιρούνται από αυτό μόνο τα ακίνητα που ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο, καθώς και όσα κτίρια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση θρησκευτικών, φιλανθρωπικών, εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών ή κοινωφελών σκοπών.

ΝΟΜΙΣΜΑ* ΦΟΒΟΥ


Υπάρχει πολιτική με ηθική; Υπάρχουν πολίτες που ψηφίζουν ηθικά και όχι μόνο με γνώμονα την τσέπη τους; Σαφώς δεν νομίζει κανείς ότι όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή όσοι θα τον ξαναψηφίσουν, έγιναν ξαφνικά αριστεροί. Επίσης, δεν βλέπω τα δύο κόμματα εξουσίας να προσανατολίζονται σε οποιονδήποτε άλλο δρόμο, πέρα αυτού που τους εξασφαλίζει την επιβίωσή τους. 
Είναι εμφανές πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμφανίζουν ως μονόδρομο τις πολιτικές λιτότητας και διάλυσης των εργασιακών σχέσεων παρόλο που οι πολίτες (πλην των χρόνια παρωπιδοφόρων) τις αποστρέφονται. Τι συμβαίνει και υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ πολιτικών και πολιτών στο πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το δημόσιο συμφέρον; Αυτό που συμβαίνει λέγεται σύγκρουση συμφερόντων.

Με ευγνωμοσύνη και συντροφικότητα απευθύνουν "Ανοιχτή επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα" Ισπανοί πολίτες


Αγαπητέ σύντροφε, Αλέξη Τσίπρα, 

Σου γράφουμε αυτά τα λόγια, εμείς, πολίτες του ισπανικού κράτους, που όπως και η Ελλάδα, δέχεται την «χρεοκρατική» επίθεση της οικονομικής ολιγαρχίας της Ευρώπης.

Απευθυνόμαστε σ’ εσένα και στους χιλιάδες πολίτες της Ελλάδας που εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στην πολιτική σας οργάνωση, επιθυμώντας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη μας και την πρόθεσή μας να στηρίξουμε την αντίστασή σας ενάντια στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που απειλεί να καταστρέψει τις υλικές συνθήκες διαβίωσης και τις πολιτικές συνθήκες της συνύπαρξης, και να σταθούμε στο πλευρό σας, στον αγώνα σας για δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και δημοκρατία, για τον ελληνικό λαό και για όλους τους λαούς που απαρτίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χθεσινοί πούστηδες, σημερινοί κωλομπαράδες


γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης
Με τις τέσσερις λέξεις του τίτλου του σημειώματος τούτου θα περιέγραφε ένας Πειραιώτης λοστρόμος τη σημερινή κατάσταση των πολιτικών Αρχηγών ατενίζοντας ασκαρδαμηκτί τον Μπένυ Βγαίνει και τον Τόνυ Πατώνει. Προσέξτε: όχι την κατάσταση του πολιτικού συστήματος. Το πολιτικό σύστημα είναι μια χαρά. Αυτοί που νοσούν είναι τα χιλιάδες ανδρείκελα που το υπηρετούν και, δυστυχώς, η μεταδοτική ασθένειά τους έχει μολύνει όλη την κοινωνία.

Σε κάθε κανάλι είναι στημένα ολημερίς τα λεγόμενα panels συγκροτούμενα από ποικίλες προσωπικότητες της πλάκας που λένε τις...μεγαλύτερες παπάρες με ύφος χιλίων πιθήκων, για να χρησιμοποιήσω τη φρασεολογία της κ. Αννούλας.

Γραμμή προστασίας- Διαδωσέτο..

ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το MEGA.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από αγανακτισμένους συμπολίτες μας κατά του MEGA. Ο λόγος είναι η στάση που κρατάει όλον αυτό το καιρό, το ιδιωτικό αυτό κανάλι, με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του να αποτελούν τον κύριο μοχλό προπαγάνδας στην Ελλάδα του σήμερα.
Δείτε το βίντεο:

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Η νεολαία για τα Μ.Μ.Ε


πηγή

Η γενιά του 2012 πρωταγωνιστεί στο μεταβατικό στάδιο μιας ολόκληρης χώρας


 Η γενιά του 2012 πρωταγωνιστεί στο μεταβατικό στάδιο μιας ολόκληρης χώρας
Η Ελλάδα στις ερχόμενες εκλογές, έχει τη μοναδική ευκαιρία να γυρίσει σελίδα στην ιστορία και να περάσει από τη μεταπολίτευση. . . στη νεοπολιτευση.

Παρόλες τις πιέσεις που δέχτηκαν πασοκ και νέα δημοκρατία, τόσο από επιχειρηματικά και τραπεζικά συμφέροντα, όσο και από τους ίδιους τους δανειστές μας και το ΔΝΤ, δεν επιτευχθεί ο σχηματισμός μιας νέας κυβέρνησης δοσίλογων, που μόνο στόχο θα είχε τη διασφάλιση των συμφερόντων τους και των κερδών τους

Με τις νέες εκλογές που θα διεξαχθούν στα μέσα Ιουνίου, ο λαός μας, έχει τη μοναδική ιστορική ευκαιρία, να βάλει τέλος μια και καλή σε μια ολόκληρη εποχή, αυτή της μεταπολίτευσης και να γυρίσει σελίδα στην ιστορία, γράφοντας τις πρώτες παραγράφους της νεοπολιτευσης.
Και σε αυτή τη χρονική συγκυρία, η αριστερά, βγαίνει επιτέλους μπροστά, θέλοντας να αναλάβει τα ηνία. 

Τόσο μαλάκας;


Τόσο μαλάκας; part 2
Θα τρελάνει κόσμο ο Αντωνάκης. Είπαμε, πως εν μέρει τον δικαιολογούμε, μετά το στραπάτσο των εκλογών, κάθε άλλη κοπέλα, θα ήταν στο δωμάτιο της πνιγμένη στο μαξιλάρι της και θα ξόδευε τόνους χαρτομάντηλα diana, αλλά όχι ο Αντώνης. 

Βλέπετε, ο Αντώνης είναι ο πιο εγωκεντρικός, φυσικά μετά το Βενιζέλο που είναι εκτός συναγωνισμού και δεν τον μετράμε στις λίστες, Έλληνας πολιτικός ever. Έχει ένα στόχο, ο οποίος μπορεί να τον τυφλώνει και να τον οδηγεί σε λάθος κινήσεις, αλλά παραμένει εκεί. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Και το θέλει όσο τίποτα στον κόσμο. Όταν είναι σπίτι του κοιτάζει την πρωθυπουργική καρέκλα και μονολόγεί. My own, my precious και άλλα παρανοϊκά. Αυτός είναι και ο λόγος που ήθελε να πάμε άρον άρον σε εκλογές, χωρίς να υπολογίσει ή απλά να δει, τα δεδομένα και τις συνέπειες πιθανής αποτυχίας απόκτησης αυτοδυναμίας. Αν δεν ήταν και οι 50 έδρες, θα είχαμε και τον πρώτο πολιτικό αυτόχειρα του 2012, αλλά τι να κάνεις, ας βολευτούμε και έτσι.

Ντόρα η μκρή κωλοτουμπίστρια...η επιστροφή

‘Ετσι ξηγιεται ο Κώστας.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20.00 ΟΛΟΙ ΜΕΓΚΑ!!! Συγκέντρωση διαμαρτυρία εξω απο το καθεστωτικό κανάλι

Η σάτυρα δεν έχει όρια, αλλά έχει κατεύθυνση και στόχους, Αντώνη Κανάκη και ράδιο αρβύλα...


Αντώνης Κανάκης και ράδιο αρβύλα...
Η ''σατυρική'' εκπομπή ράδιο αρβύλα του Αντώνη Κανάκη φιλοξένησε σε ένα ''κωμικό'' βίντεο τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα.

(ολόκληρο το επεισόδιο της 14ης Μαίου 2012)


Η σάτυρα δεν έχει όρια, αλλά έχει κατεύθυνση και στόχους.

Ο ''καλλιτέχνης'' δείχνει να εκπλήσεται με την άρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να συγκυβερνήσει με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Ν.Δ. παρουσιάζοντας τον Τσίπρα σαν έναν αυτάρεσκο ψηφοθύρα αυνανιζόμενο με το ποσοστό του στις βουλευτικές εκλογές απρόθυμο να κυβερνήσει. Ως έναν άνθρωπο που αρνείται για να αρνείται.

Αναπαράγει την φράση άσκησης τρομοκρατίας των Μ.Μ.Ε. ότι σε τυχόν απόρριψη και καταγκελία του Μνημονίου θα μας αποβάλουν από την Ευρωπαική Ένωση και αποδέχεται μέσω τοποθέτησης του ότι αν δεν μας δανείσουν οι τοκογλύφοι δεν θα έχουμε χρήματα για μισθούς και συντάξεις.

Παρουσιάζει τον αρχηγό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ως έναν άνθρωπο - οδηγό μιας παράταξης χωρίς πρόγραμμα που το μόνο που κάνει είναι να υπόσχεται ανέφικτα πράγματα και να λέει αβάσιμα προγράμματα.

Κ. Κανάκη εσείς μπορείται φυσικά να σατυρίζεται όσο θέλεται όποιον θέλετε.. είναι αναφέρετο δικαίωμά σας! Το θέμα του κειμένου εξάλλου δεν είναι το πως σατυρίσατε τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά με ποια επιχειρήματα το κάνατε και ποίοι άλλοι επικαλούνται αυτά τα επιχειρήματα...

Επίσης μπορείται να εκφράζεται και την άποψή σας για ότι σας ''καπνίσει''.

Για παράδειγμα για την ακρίβεια ... το ''λιμάνι σας'' πουλάει 6,5 ευρώ την μπύρα (υπάρχει στη Θεσσαλονίκη πιο ακριβή;) ...

Κυβέρνηση ΠΡΟΣΚΟΠικοτήτων

video- Με τις δηλωσεις δικηγορων και την εξοδο των συλληφθεντων του 'March to Athens' απο την εισαγγελια

Αθήνα 15.5.2012 - Συλλήψεις ακτιβιστών του 'March to Athens'
0:00 - 1:35 Δηλώσεις δικηγόρου μετά την απόφαση του Εισαγγελέα
1:35 - 3:58 Δηλώσεις δικηγόρου που εξηγούν γιατί και πως έγιναν οι συλλήψεις





http://www.youtube.com/watch?v=dJIoZGdasiw&feature=uploademail

anarhogatoulis

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τρόικα και αγορές εχουν τρομοκρατηθεί.

Aναδημοσιευω απο σχολιασμο στο ΠΡΕΖΑTV 
Εγκυρα περιοδικά και εφημερίδες (ΣΠΙΓΚΕΛ)παρουσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα με κομμουνιστικές,αριστερίστικες και αναρχικές συνιστώσες.
Η Λαγκάρντ ξορκίζει τους έλληνες να μην αποχωρήσουν από το Ευρώ.
Ενώ ο Γιουνκερ σε συνέντευξη στο Γιουρονιους δηλώνει,πως ούτε θέλει να το σκέφτεται ότι η ελλάδα θα φύγει από το Ευρώ.
Η Μέρκελ από τη μεριά της νωρίς το πρωί δήλωνε ότι υπάρχει πρόθεση επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου εάν τα κόμματα συμφωνήσουν σε οικουμενική.
Σε αυτές τις εκλογές οι έλληνες ή θα επικυρώσουν τη μετατροπή της χώρας σε αποικία του ευρώ (κατεδαφιση μισθών και συνταξεων,κατασχεσεις ιδιωτικων περιουσιών από χρεη σε τραπεζες -εφορίες-ασφαλιστικά ταμεία-,ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων αγαθών,μαζική μετάστευση κ.λ.π.)ή θα ανατρέψουν μνημόνια,δανειακές με το όπλο της αποχώρησης από ευρώ και ΕΕ.
Ο μπαμπούλας εξόδου από το ευρώ φαίνεται να ισχύει περισσότερο για τους εταίρους μας ,γι αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σόιμπλε δήλωσε ότι η ελλάδα αφού μπήκε στο ευρώ θα μείνει και δεν θα της επιτραπεί να αποχωρήσει.....
Η παραμονή στο ευρώ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα μας λύνει
Χώρες οπως η Αγγλία ή η Δανία είναι εκτός ευρώ και η οικονομιία τους είναι ανθηρότατη
Εξοδος από το Ευρώ δε σημαίνει συντέλεια του κόσμου.

Καμιά μνημονιακή κυβέρνηση δεν έχει πλέον μέλλον

Θα μπορούσε να γίνει μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ η οποία με 168 Βουλευτές να πάρει κάποια μέτρα και να δώσει στην χώρα λίγους ακόμη μνημονιακούς μήνες χωρίς λόγο.

Είχαμε ήδη 8 δόσεις μέτρων, δυο μνημόνια, 25% ύφεση, 1 εκ. άνεργοι, 360.000 κλειστές επιχειρήσεις και ένα κούρεμα, και δεν άλλαξε τίποτα καθώς χώρα από μέρα σε μέρα μπορεί να καταρρεύσει.

Γιατί λοιπόν πετύχει κάτι η 9η ή η δεκάτη δόση μέτρων και ένα η δυο χρόνια ακόμη ύφεση;;;

Όμως μια Μνημονιακή κυβέρνηση με νωπή κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα μπορούσε να... κινηθεί για λίγους μήνες πριν καταλήξει σε κοινωνική έκρηξη με ελικόπτερα διαφυγής κλπ.


Τώρα όμως πάμε σε εκλογές, από τις οποίες είναι σαφές ότι το Μνημόνιο θα καταδικαστεί κι άλλο. Κι ανεξάρτητα την επιμέρους κατάταξη των κομμάτων είναι πέρα από βέβαιο ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα αυξήσουν τις δυνάμεις τους σε Βάρος του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΔΗΜΑΡ. Έτσι καμία Μνημονιακη κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει τώρα πια.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MARCH TO ATHENS!!


Τα παιδιά του March to Athens, Γάλλοι, ισπανοί, ιταλοί, βέλγοι και έλληνες ακτιβιστές, κοιμήθηκαν χθες στην Πλατεία Συντάγματος, όπως και τις δύο προηγούμενες βραδιές, χωρίς σκηνές, με υπνόσακους και κουβέρτες.

Στις 3:00 το πρωί, η αστυνομία προσπάθησε να τους απομακρύνει, αλλά τελικά αποχώρησε  και τους άφησε ήσυχους.

Το πρωί κατά τις 8:00, τους ζητήθηκε ξανά να απομακρυνθούν από την Πλατεία, και όταν αυτοί αρνήθηκαν οι αστυνομικοί προχώρησαν  σε μαζικές συλλήψεις με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο, δεδομένου  ότι  επρόκειτο για μια ολιγομελή, ειρηνική ομάδα ανθρώπων ξαπλωμένη στο έδαφος.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη ΓΑΔΑ. Στις 18:00 σήμερα περνούν από αυτόφωρο στα Δικαστήρια στην Ευελπίδων. Κατηγορούνται για ρύπανση του περιβάλλοντος και αντίσταση κατά της Αρχής.

Η Συναυλία στις 20:00 στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για κάλυψη  δικαστικών εξόδων των συλληφθέντων.








 http://www.agoraathens.net

anarhogatoulis

Το πρόβλημά μας δεν είναι ούτε το ΕΥΡΩ ούτε η ΔΡΑΧΜΗ αλλά η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως το πρόβλημά μας δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε η δραχμή. Το ζήτημα είναι πολύ πιο απλό και συμπυκνώνεται σε τέσσερις μόλις λέξεις...

Δ ε ν  μ π ο ρ ο ύ ν 
 τ α  π α λ λ η κ ά ρ ι α.


του Στρατή Μαζίδη
Κυβέρνησαν 40 χρόνια, κρατικοποίησαν εταιρείες-πρότυπα για να τις μπουκώσουν κόσμο και να κάνουν έπειτα πειράματα στέλνοντάς μας το λογαριασμό όπως η Ολυμπιακή (λέτε να το έκαναν κι επίτηδες για να τις ξεπουλήσουν;), διόρισαν, μίζαραν, μιζαρίστηκαν, αποσάθρωσαν, διέλυσαν την...παιδεία, κατέστρεψαν την υγεία, διοργάνωσαν αχρείαστους αγώνες και μας έφεραν ως εδώ. Αυτοί θα μας σώσουν;