ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Εκβιασμός μέσω του νερού. Και εις άλλα με υγεία...........


Εκβιασμός μέσω του νερού. Και σε άλλα με υγεία...........
Το νεράκι του Θεού .... στο κράτος!!!
Το νερό της βροχής, νομίζετε πως ανήκει σε όλους μας; Όχι βέβαια. Ανήκει στο κράτος και η εκάστοτε κρατική εξουσία αποφασίζει σε ποιους και με ποιους όρους θα το δώσει.

Υπάρχουν αποφάσεις που ενώ φαίνονται άνευ ή μικρής σημασίας, στην πραγματικότητα, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας. Μια τέτοια, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το νερό και τις γεωτρήσεις.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, όλα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά για να πάρουν άδεια για υφιστάμενη χρήση νερού. Η απόφαση τροποποιήθηκε σε ασήμαντα όμως σημεία.


Έτσι αν δεν κάνουν αίτηση, μέχρι 16/6/2012 η υδροληψία θεωρείται αυτοδικαίως παράνομη και οι αρμόδιες αρχές προχωρούν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης και στην καταστροφή της γεώτρησης!!!
Η υπόθεση φαίνεται να αφορά κυρίως τους αγρότες. Στην πραγματικότητα, αφορά την προσπάθεια από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, για τον έλεγχο όλων των παραμέτρων που θα βοηθούσαν κάποιον-ους να διεκδικήσουν μια ανεξάρτητη ζωή.

Rage Against The Machine Battle Of Mexico Live.

Γιατί έγινα Πειρατής...

Για αυτούς που ρωτάν (άλλοτε με κόσμιο τρόπο και άλλοτε όχι) γιατί υποστηρίζω το Κόμμα των Πειρατών Ελλάδος ας ρίξουν μια ματιά στο δίλεπτο βιντεάκι που ακολουθεί και ελπίζω να τους λυθούν οι απορίες...


http://apneagr.blogspot.com

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:


Φασιστική αστυνομική και κρατική βία διαρκείας 




Προσπαθώ ακόμη να συνέλθω από το ΣΟΚ. Το γεγονός βασανίστηριο για μένα κράτησε σχεδόν δυο ολόκληρα μερόνυχτα…Το σώμα μου ακόμη πονάει αφόρητα από τα χτυπάματα των ροπάλων τους και από τις κλωτσιές τους.Σε ένα κελί το πολύ έξι τετραγωνικών μαζί με άλλους τρεις ανθρώπους.Σε ένα κολαστήριο που μέχρι πριν λιγες μέρες αγννούσα ότι είναι τέτοιο…
Ας μου συγχωρεθεί που καθυστέρησα ελαφρά την δημοσιοποίηση-καταγγελία αυτού του γεγονότος όμως ελπίζω ότι όσοι διαβάσουν το περιέχομενο αυτής της καταγγελίας θα δείξουν επιείκεια για αυτό.Δημοσιεύω αυτή την  καταγγέλια επώνυμα καθώς δεν νιώθω πια κανένα φόβο για τον φασισμό τους και η οργή έχει πονέσει τα μιλλήγγια μου.Την υπερασπίζω με όλο τον πόνο του βιώματος μου κι έχοντας πλήρως μεταμορφωθεί από την επίδραση του.
Εγώ ο ίδιος είμαι ο παθόν και το θύμα αυτής της ιστορίας με όργανα βασανιστηρίου μου και θύτες μου τους μπάτσους του κράτους (με πρώτους τους ΔΙΑΣ) και ένα κτίριο κολασηριο -αυτό της Πέτρου Ράλλη- το Μεταγωγών. (εκεί δηλαδή που στιβάζονται μόνο μετανάστες…)
Όμως ας τα πάρουμε με την σειρά τους.
Την Τρίτη (ή ήταν Τετάρτη; Το τρομερό με αυτό που έπαθα είναι ότι έχασα πλήρως την αίσθηση του χρόνου και την φυσιολογική διαδοχή των ημερών…Επίσης η μνήμη μου δεν λέει να βάλει σε πλήρως τακτοποιημένη  σειρά όλα αυτά που μου συνέβησαν καθώς μου συνέβησαν τόσα πολλά σε δυο μέρες και με τέτοια τρομερή διαδοχή που όλο αυτό έχει γίνει ένα κουβάρι φρέσκων αναμνήσεων μέσα μου…)

17 Απρίλη βρισκόμουν στην περιοχή του Βοτανικού για να βγάλω ένα έξτρα μεροκάματο.
Είμαι 37 χρόνων και δουλεύω σαν εργάτης από τα 14 μου.
Από τα 22 μου δουλεύω σαν μισθωτός οδηγός φορτηγών και κάποιες φορές και ξεφορτωτής.
Δεν θα έλεγα ότι ήμουν ιδιαίτερα πολιτικοποιημένος.

Δίκη ΣΠΦ - 13η συνεδρίαση, Παρασκευή 20.4.12

Μια συγκλονιστική επιστολή της Αθηνάς Τσάκαλου, μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, σφράγισε τη σημερινή συνεδρίαση του τρομοδικείου του Κορυδαλλού, μολονότι δεν διαβάστηκε. Με περηφάνια και αγωνιστικό σθένος η Αθηνά Τσάκαλου αρνήθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο, το οποίο την κάλεσε ως μάρτυρα. Η επιστολή της κατατέθηκε από το συνήγορο υπεράσπισης, ενώ η ίδια η Αθ. Τσάκαλου ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα, για να μην τολμήσει κανένας να την κατηγορήσει για δειλία. Ο πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η επιστολή κατατίθεται στα πρακτικά και δεν τόλμησε να διατυπώσει καμιά απειλή εναντίον της. Ολόκληρη η επιστολή θα δημοσιευτεί στο τέλος αυτού του ρεπορτάζ, γιατί νομίζουμε πως πρέπει να τη μάθει ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Τέτοιες τοποθετήσεις δεν πρέπει ν’ αραχνιάζουν στους γκρίζους φακέλους κάποιων δικογραφιών.

Η συνεδρίαση άρχισε με απόντες τους απεργούς πείνας Χρήστο Τσάκαλο και Δαμιανό Μπολάνο, δήλωση των οποίων διάβασε ο Γ. Νικολόπουλος. Προηγουμένως δήλωσε έκανε ο Μ. Νικολόπουλος, ζητώντας διακοπή μιας βδομάδας, λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιούν τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ («και ο αναρχικός επαναστάτης Θεόφιλος Μαυρόπουλος, με τον οποίο στον αγώνα για την αξιοπρέπεια βαδίζουμε μαζί και εντός των τειχών»).  Ο Μ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι η απεργία πείνας γίνεται με οργανωμένο τρόπο (τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ μπαίνουν σταδιακά στην απεργία πείνας) και έχει ως αίτημα τη μεταγωγή των Γεράσιμου Τσάκαλου και Παναγιώτη Αργυρού από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού. «Στο δικαστήριο λέμε να διακόψει την διαδικασία σήμερα, αφού η απουσία των συντρόφων μας είναι κομβική στη θεώρηση μας πως αυτό το στρατοδικείο είναι για εμάς ένα δημόσιο βήμα για τις ιδέες μας και τις αντιλήψεις μας. Οι απεργοί προφανώς δεν μπορούν να μετακινηθούν, άρα και γι’ αυτό δεν μπορούν να παραστούν. Οσο η απεργία πείνας συνεχίζεται αυτό το δικαστήριο δεν πρέπει να συνεχιστεί. Ας διακόψει για μια βδομάδα για να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν», κατέληξε ο Μ. Νικολόπουλος.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Απάντηση στους λασπολόγους- ψηφοθήρες




Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνει τον βαθύ προβληματισμό του για το απαράδεκτο ολίσθημα κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς, του Συριζα και του Ανταρσυα, να συνασπίζονται σε μια λασπολογική-ψηφοθηρική βάση, όχι ενάντια στη χούντα των τραπεζιτών, στο μνημόνιο, την τρόικα και όλα αυτά που μας μαυρίζουν τη ζωή, αλλά ενάντια στο Κίνημα μας.
Ενώ στην αρχή πίστεψαν, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δε θα είχε την οργανωτική δυναμική να συμμετάσχει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές όπως μέσα από τις δημοκρατικές του διαδικασίες είχε αποφασίσει, η συνέχεια τους διέψευσε.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες χάρη στην ορμή και το πάθος των εκατοντάδων συναγωνιστών ανά την Ελλάδα που αγωνίστηκαν για να πετύχει αυτός ο στόχος. Αποτέλεσμα: Η πανελλαδική κάθοδος του Κινήματος Δεν Πληρώνω με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές.
Η πρώτη αντίδραση των κομμάτων αυτών ήταν να προσπαθήσουν να προσεταιριστούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω κάνοντάς σε μέλη μας παρασκηνιακές προτάσεις συνεργασίας.
Η προσπάθειά τους αυτή δεν καρποφόρησε.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κάτω τα χέρια από το Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ

Σήμερα, 20 Απρίλη, στις 6 πμ, πλήθος κατασταλτικών δυνάμεων με τρεις εισαγγελείς απέκλεισαν όλη την περιοχή των Εξαρχείων, ξυπνώντας μνήμες της εγκαθίδρυσης της Χούντας το ʼ67. Υλοποιώντας άμεσα και για πρώτη φορά την εντολή του εισαγγελέα Αρείου Πάγου Τέντε και με την αγαστή συνεργασία της εισαγγελέως Ράϊκου προχώρησαν στη σφράγιση του Κοινωνικού Κέντρου ΒΟΞ, χρησιμοποιώντας το πιλοτικά για να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα καταστολής των καταλήψεων και των ανοικτών κοινωνικών χώρων όπου λειτουργούν αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα, αλλά και ευρύτερων αγώνων που χρησιμοποιούν την κατάληψη ως μέσο αγώνα. Το ΒΟΞ ήταν η αρχή.


Μετά από εισαγγελικούς εκβιασμούς η Διοίκηση του ΙΚΑ προέβει σε μήνυση κατά του κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου ΒΟΞ προσφέροντας έτσι και τυπικά τη νομιμοποίηση της ήδη προαποφασισμένης εκκένωσης. Ήδη το εγχείρημα αυτό στοχοποιήθηκε όπως και άλλες καταλήψεις στο πρόσφατο παρελθόν με αφορμή επερωτήσεις μνημονιακών και μη βουλευτών αλλά πάντα πρόθυμων να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη «διατήρηση του νόμου και της τάξης».

Έχουμε την οργή...


Έχουμε την οργή...
Έχουμε την οργή… Μια οργή σαστισμένη που αναζητά ακόμη το μονοπάτι της ενηλικίωσης. Βολοδέρνει μεταξύ της φλόγας, της μουρμούρας, των πανό και του διαδικτύου. 

Μια οργή στην εφηβική της ηλικία είναι μια επικίνδυνη οργή. Δικαιολογημένη πέρα ως πέρα αλλά επικίνδυνη. Δεν γνωρίζει ακόμη τους εχθρούς της ή ακόμη κι αν τους γνωρίζει, δεν ξέρει πώς να τους αντιμετωπίσει. Βροντοφωνάζει την ανάγκη της να τους στείλει εις το πυρ το εξώτερον αλλά δεν έχει κατασταλάξει ως προς τους αντικαταστάτες τους. Όταν γκρεμίζεις, πρέπει να είσαι έτοιμος να χτίσεις. Όταν καις, πρέπει να είσαι έτοιμος να αναστηλώσεις. Με μπάζα και στάχτες δεν χτίζονται κοινωνίες.

Έχουμε την οργή… Μια οργή μουδιασμένη που αναζητά ακόμη την ταυτότητά της. Αμφιταλαντεύεται μεταξύ του ανατολίτικου, κοτζαμπάσικου DNA της και των δεκαετιών των χρυσών αγελάδων που είχαν γάλα ευρωπαϊκών λιπαρών και αρώματος

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΧΝΑΣ;

Η χαρά του ευγενούς Τρολ


απο το Πόσο Ακόμα;(όσο χρειάζεται.)
Θέμις Ευαγγελία Κ. Σκορδέλη, Τραπεζικός, Υποψόφια Χρυσής Αυγής,
Themissk7@gmail.com
Ευκαιρία για τρολάρισμα. στείλτε ημέηλ, αλλά μην τα ξεκινάτε με χέσιμο απευθείας… βάλτε λιγο τέχνη μέσα… ξεκινήστε με όμορφα λόγια και γυρίστε το έπειτα σε χριστοπαναγίες να πάθει λίγο τσιλιλι να μην ξέρει ποτέ τι να περιμένει.
Δείτε φάτσα και δημιουργείστε:

Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα και λοιπές διατάξεις


Ας παραβλέψουμε το γεγονός πως η εν λόγω νομοθετική ρύθμιση που αφορά τον υπολογισμό του ειδικού φόρου από τις κινηματογραφικές αίθουσες περιλαμβάνεται σε έναν νόμο (4049/ΦΕΚ 35/Α/23.2.2012) υπό τον γενικό τίτλο «Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του Ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις».
Προφανώς είναι και αυτό ακόμη μια πράξη στο θέατρο του παραλόγου που επιμένει να συγχέει τον Πολιτισμό με τον Τουρισμό και τώρα με τον Αθλητισμό, την ίδια στιγμή που προεκλογικές εξαγγελίες τολμούν για ακόμη μια φορά να ρίχνουν στάχτη στα μάτια ανυποψίαστων και υποψιασμένων μιλώντας για τον Πολιτισμό (;) της Ελλάδας ως «βαριά βιομηχανία». Ισως εδώ κολλάει το ντόπινγκ, αν το σκεφτεί κανείς καλύτερα!
Η παράγραφος 2 του άρθρου 44 του νόμου αναφέρει κατά λέξη τα εξής:

ALEX ANDREYEV-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Μια εναλλακτική πραγματικότητα μας παρουσιάζει μέσα από τα έργα του ο Ρώσος δημιουργός Alex Andreyev. Με μεγάλες δόσεις σουρεαλισμού και ολίγον από την horror θεματολογία, χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να αποδώσει την ιδιαίτερη οπτική του. Από παραδοσιακές πένες και πινέλα, ως πειραματισμούς με την ψηφιακή τέχνη (Corel, Photoshop). Αστικά τοπία υπό πρίσμα τύπου matrix και παράξενα πλάσματα, μέχρι διαστρεβλωμένα κτίρια. Πραγματικά σπουδαία η δουλειά του.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

MNHMONIAKH APIΣΤΕΡΑ

Ήταν ο κάποτε ο Βαγγέλης...

Ήταν ο κάποτε ο Βαγγέλης, ένας άνθρωπος με πολύ υψηλό IQ. Λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας του λοιπόν δεν άντεχε τους γύρω του γιατί κάθε κίνηση τους τη θεωρούσε χαζή. Αγανακτισμένος λοιπόν πηγαίνει στο γιατρό.

Βαγγέλης: Γιατρέ έχω πολύ υψηλό IQ και δεν αντέχω τους γύρω μου.

Γιατρός: Και τι μπορώ να κάνω για 'σένα;.

Βαγγέλης: Θέλω να μειώσεις το επίπεδο του IQ μου.

Γιατρός: Γνωρίζω κάποια μέθοδο μείωσης IQ, όμως είσαι σίγουρος;

Βαγγέλης: Ναι γιατρέ, δεν αντέχω άλλο। Θέλω να φέρεις το IQ μου στο επίπεδο που έχει ο μέσος όρος του πλανήτη.

Βάζει λοιπόν ο γιατρός τον Βαγγέλη σε μια καρέκλα, τον συνδέει με κάτι καλώδια, και αρχίζει την μείωση του IQ του με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ ταυτόχρονα ελέγχει σε μια οθόνη το επίπεδο του IQ του Βαγγέλη ούτως ώστε να σταματήσει όταν φτάσει σε φυσιολογικά επίπεδα.

Για την αλληλεγγύη στους αναρχικούς απεργούς πείνας | Πολύκαρπος Γεωργιάδης


Φέτος το Πάσχα, το επιχειρηματικό- δημοσιογραφικό- πολιτικό σύμπλεγμα επέλεξε ως τηλεοπτικό επιτάφιο την περιφορά του πολιτικού πτώματος του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον οποίο θυσιάζει ως Ιφιγένεια για να πνεύσει ούριος άνεμος στην ταραγμένη θάλασσα της αστικής πολιτικής. Την ίδια ώρα, όμως, κάπου μακριά από τον τηλεοπτικό κανιβαλισμό, της μίζες των εξοπλιστικών, τις οφσόρ, τα εγκλήματα του λευκού κολάρου και τις προεκλογικές παράτες, κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται για την προσωπική τους αξιοπρέπεια  και την αποδέσμευσή τους από το κατασταλτικό αμόκ του κρατικού μηχανισμού. Το αστυνομικό- δικαστικό σύμπλεγμα, έναν μήνα περίπου πριν την παρέλευση του 18μήνου ορισμένων κατηγορούμενων για την υπόθεση Σ.Π.Φ. (σχετικών ή ασχέτων με την εν λόγω ομάδα), αποφάσισε μ’ ένα νομικίστικο τέχνασμα να παρατείνει την προφυλάκισή τους πέραν του κανονικού ορίου (χωρίς καν δίκη).

Για τον Δημήτρη που έφυγε...

Aπο Cogito ergo sum


Μετά από τόσα που έχουν κιόλας ειπωθεί, μπορεί να φαίνεται περιττό αλλά δεν μπορώ να μη γράψω δυο γραμμές θλίψης για τον θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου. Αυθεντική θλίψη, απ' αυτή που δεν χρειάζεται να την εξηγήσεις σε κανέναν, μιας κι όσοι την νοιώθουν δεν χρειάζονται εξηγήσεις ενώ για τους υπόλοιπους κάθε εξήγηση πάει στράφι.

Αν θυμάμαι καλά, ήταν κάπου στα τέλη τής δεκαετίας τού '80 όταν ο Δημήτρης Μητροπάνος βρέθηκε στην Πάτρα για να τραγουδήσει στο κατάμεστο Αρχαίο Ωδείο. Θα θυμάμαι πάντα εκείνη την βραδυά για δυο λόγους. Πρώτα-πρώτα, παρά το ότι έχω παρακολουθήσει αμέτρητες συναυλίες, εκείνη ήταν η μοναδική φορά που είδα καλλιτέχνη να επιστρέφει στην σκηνή τέσσερις φορές! Ακούγεται απίστευτο αλλά εκείνο το βράδυ ο Μητροπάνος "αναγκάστηκε" από τον κόσμο να κάνει τέσσερα encore!

Η TV ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ [vid]


 Ακόμη και όταν κοιμάσαι το μυαλό σου λειτουργει 4 φορές περισσότερο από την ώρα που βλέπεις τηλεόραση. Αυτό σημαίνει την ώρα που η κριτική σου ικανότητα είναι πολύ περιορισμένη ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ μέσω της τηλεόρασης.




Η "τακτική συλλογή πληροφοριών" απο τα κοινωνικά μέσα: κατασκοπεία και προπαγάνδα μέσω Facebook και Twitter

Τα λεγόμενα κοινωνικά μέσα Facebook και Twitter χρησιμοποιούνται απο τις μυστικές υπηρεσίες (CIA, Mossad κ.α.) για την δημιουργία "διαφωνίας στον κυβερνοχώρο", την αποσταθεροποίηση των πολιτικών εχθρών του Ηγεμόνα και για covert operations. Όλα στο όνομα της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Προοίμιο

Εμείς σαν παιδιά στην Ξάνθη μετα το σχολείο παίζαμε μπάλα και το απόγευμα βγαίναμε για βόλτα. Σήμερα η νεολαία ασχολείται με τον κυβερνοχώρο και τα "κοινωνικά μέσα" Facebook και Twitter για να βρει καμμιά εικονική γκόμενα ή για να οργανώσει συλλαλητήρια, να κάνει καταλήψεις ή ακόμη και επιθέσεις ενάντια στούς μπάτσους και τα γουρούνια. Θεωρώντας μάλιστα, ότι το παίζει επαναστάτης και Τσε Γουεβάρα. 
Παίρνω πολλά άρθρα για ανάρτηση, που οι αποστολείς τους τα έχουν προηγουμένως αναρτήσει σ' αυτά τα βοθροκάναλα της κατασκοπείας και της παραπλάνησης της νεολαίας. Και τα απορρίπτω. Facebook και Twitter εδώ, ΟΧΙ. Γιατί; Διότι είναι καταστροφικά για την πατρίδα μας και βέβαια για όλες τις αλλες χώρες, που ακόμη δεν προσκύνησαν. 

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-Μέρος 2ο: Η ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ


Δεν είναι ούτε δυο εβδομάδες, όπου δημοσιογράφος σε τοπικό κανάλι των Ιωαννίνων, είχε για καλεσμένο εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια. Το να δίνεται ο λόγος σε νεοναζί που δεν θα άφηναν κανέναν να εκφράζει καν αντίλογο, αν είχαν δύναμη και εξουσία, δηλαδή σε εχθρούς της δημοκρατίας, είναι ένα πολυεπίπεδο πρόβλημα.
Καταρχάς, βρισκόμαστε στην εποχή, όπου το ακραίο πουλάει. Δημοσιογράφοι στο όνομα της ψεύτικης πολυφωνίας, καλούν στις εκπομπές τους φασίστες (πρώην και νυν), όντας και οι ίδιοι καθώς φαίνεται κρυφοί θαυμαστές. Ακόμη και το κανάλι “Kontra” ήταν έτοιμο να δώσει εβδομαδιαία εκπομπή στους ναζί, μέχρι που αποκαλύφθηκε και τελικά δεν έγινε ποτέ. Ο Τράγκας έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του αλλά και στο περιοδικό του. Ο Χίος το ίδιο. Καλά δεν μιλάμε για αστέρες της δημοσιογραφίας, αλλά δυστυχώς έχουν τηλεθέαση κυρίως από μικροαστούς και φοβισμένους μεσοαστούς.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-Μέρος 1ο: ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ


Η σχέση της αστυνομίας με ναζιστικές και εν γένει φασιστικές ομάδες έχει γίνει φανερή σε έναν μακροσκελή κατάλογο περιστατικών. Σχέση όχι απλά συμπάθειας, αλλά…αγάπης. Ακόμη και σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” γίνεται λόγος για συγκάλυψη αστυνομικών (και όχι μόνο) προς τον διαβόητο Περίανδρο, ένα από τα γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει διαπράξει κακουργήματα.
Επίσης δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση που η νεοναζιστική οργάνωση διατηρεί καλές σχέσεις με αξιωματικούς του στρατού. Μερικοί από σώματα ασφαλείας έχουν μάλιστα συμμετέχει σε ψηφοδέλτιά τους.
Οκτώβριος 1991
Αστυνομικοί των ΜΑΤ με τη βοήθεια ακροδεξιών «αγανακτισμένων» πολιτών πολιορκούν επί ώρες το Πολυτεχνείο. Τα επεισόδια κατέληξαν στον εμπρησμό της πρυτανείας.

17/Απρίλη-Τέτοια μέρα, πριν ενα χρονο "φεύγει" ο Νίκος Παπάζογλου, τώρα ο Δημήτρης Μητροπάνος...Διαβολεμένη σύμπτωση

Φωτογραφία για Πέρασε ένας χρόνος από το τελευταίο αντίο στο Νίκο Παπάζογλου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα απο την ημέρα που έφυγε απο τη ζωή ο αγαπημένος Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, Νίκος Παπάζογλου Τι σύμπτωση! Σήμερα ακολουθεί τον δρόμο του…και ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Συνομήλικοι και επιτυχημένοι και δύο αφήνουν το έργο τους να μας θυμίζει το σημαντικό πέρασμά.

Δημήτρης Μητροπάνος - Αντίο


Αυτό δεν είναι πια ζωή, είναι φορτίο, βαρύ και για τους δύο!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό δεν είναι πια ζωή, με πλοίο μοιάζει, που έγειρε και μπάζει, αντίο...αντίο!!!!!!!



ΑΝΤΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

Τα ναζιστικά γουρούνια του Ισραήλ κτυπούν ευρωπαίους ακτιβιστές… Οι ευρωπαίοι πολιτικοί; Υπάλληλοι του ναζιστικού καθεστώτος! [vid]



sibilla

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Με τη χρυση αυγή...τρως και τζάμπα [vid]

Έχε πίστη AKΗΣ...όπως ο Εφραιμ!!!

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, δημοσιογράφοι και... "σταρλετίτσες". ΜΑΥΡΙΣΤΕ τα κόμματα της showbiz!



Για τα κόμματα του «δικομματισμού» οι εκλογές ήταν πάντα θέμα εντυπώσεων. Η μάχη δινόταν για την εικόνα. Η συνταγή παλιά και επιτυχημένη. Επικοινωνιολόγοι και διάφοροι άλλοι «ειδικοί» σχεδίαζαν την προεκλογική εκστρατεία κομμάτων και προσώπων. Αναλάμβαναν να παραπλανήσουν το λαό με τεχνητά διλήμματα, συγκαλυμμένους εκβιασμούς, κατασκευάζοντας δήθεν διαφορές μεταξύ των δυο «μεγάλων» κομμάτων. Προέβαλαν  ασήμαντους ανθρώπους σαν «σοβαρούς»  και «άξιους» πολιτικούς. Κατάφερναν μέχρι τώρα να εγκλωβίζουν το λαό και να τον κατευθύνουν προς την κάλπη με τους δικούς τους όρους. Η πλύση εγκεφάλου μέσω της εικόνας έφερνε τα επιθυμητά, για τα κόμματα του κεφαλαίου, αποτελέσματα. Σημαντική θέση στο «παιχνίδι» αυτό κατείχαν πάντοτε οι προβεβλημένοι από τα ΜΜΕ –λόγω της δουλειάς τους αλλά και όχι μόνο γι’ αυτό- «επώνυμοι» και άνθρωποι του lifestyle.

Σε λένε το κορίτσι του ΛΆΟΣ

Με τη συμμετοχή της Βάνας Μπάρμπα στα ψηφοδέλτια του ΛΆΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε άνοιγμα στις κρεβατογεμίστρες. Η προσχώρηση στο ΛΆΟΣ της συζύγου του Πασχάλη, Αλίκης Αρβανιτίδη, φέρνει μια ισορροπία στο κόμμα, αφού η υποψηφιότητά της θα συγκινήσει όλες τις αναποφάσιστες κερατωμένες.


του πιτσιρίκου

Τα βασανιστήρια στη Δύση και ο θάνατος στην πυρά


Όπως σας υποσχέθηκα από τις προηγούμενες σχετικές με τα βασανιστήρια αναρτήσεις ήρθε η ώρα να δούμε και όλα όσα η πολιτεία έπρεπε να μας είχε διδάξει στο σχολείο, αλλά απέφυγε αποκρύπτοντας την αλήθεια για να μην θιγεί ο έτερος θρησκευτικός ηγέτης που συντηρεί το σύστημα της καθεστηκυίας τάξης.
Διαλέγω δυο αποσπάσματα από το βιβλίο μου «ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» που εστιάζονται ακριβώς στην ιστορία αυτή, σαν ένα δείγμα για όσα μας απέκρυψαν και συνεχίζουν με κουτοπονηριά να μας αποκρύπτουν!

ΠΗΓΗ: Απόστολος Λυμπερίδης
"ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ"
Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ

Παρά τα προοδευτικά αυτά βήματα και την επικείμενη στροφή προς τον άνθρωπο, την τέχνη, την έρευνα και τις επιστήμες που δειλά-δειλά ξεπροβάλλουν, η Δυτική Εκκλησία ένιωσε τους τριγμούς της εποχής τόσο ώστε άμεσα να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον τους. Τα θεμέλια της εκκλησίας σείστηκαν. Όσο η βάση του θρησκευτικού, κοινωνικού και οικονομικού οικοδομήματος θίγεται είναι φανερό ότι τα θεμέλια των θεσμών της καθεστηκυίας τάξης κλονίζονται. Μπροστά σε μια τέτοια απειλή, η Εκκλησία, κανένας δε θα περίμενε να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, ελπίζοντας στο θεό. Μπροστά στην προάσπιση των συμφερόντων της, η ηγεσία της Εκκλησίας, δεν είχε ενδοιασμούς και ηθικούς φραγμούς. Τα μέτρα καταστολής μπορεί να θίγουν το φιλοσοφικό της κορμό όμως, όπως έχει δείξει η ιστορία, η ηγεσία της και εν συνεχεία όλο το πλήρωμα της Εκκλησίας, χωρίς αναστολές και ενδοιασμούς ποδοπατεί κάθε νόμο δικαίου και ηθικής.

Η ΠΟΛΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ


Την πρώτη φορά που άκουσα την έκφραση νόμιζα πως ήταν το κατάλοιπο παλιού σουφισμού. Από εκείνα τα κλισέ που ταλαιπωρήθηκαν περιπλανώμενα από το Γούντστοκ μέχρι τα Μάταλα κι επέζησαν ως σήμερα, ζαλισμένα από αρωματικά στικ, ανθιάματα και ταξίδια πέντε ημερών στο Θιβέτ σε τιμή ευκαιρίας. Μια σοβαρή κυρία με είχε κοιτάξει με όλη της τη συμπάθεια και μου είχε πει πως μου στέλνει όλη της τη θετική ενέργεια. Και μάλλον πίστευε πως επιδρούσε με καθοριστικό τρόπο σε αυτό που αποτελούσε τη ροή της προσωπικής μου ιστορίας. 
Έκτοτε, ακούω την έκφραση να κυκλοφορεί γύρω μου με τη συχνότητα που εξαγγέλλονται οικονομικά μέτρα. Η «θετική ενέργεια» εμφανίζεται ως η τσαχπινιά με την οποία οι λεπτεπίλεπτες διαθέσεις θα ξεφύγουν από τον σκληρό εναγκαλισμό της ζωής.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Τον έλληνα γείτονά μου, τον λένε γκασταρμπάιτερ
























Η πραγματικότητα έχει δυο πρόσωπα. Το ένα είναι το στυγνό της κυρίας Μέρκελ που συνοψίζει τις παγκόσμιες επιλογές του καπιταλισμού που βρίσκουν πεδίο εφαρμογών στη χώρα μέσω των απανωτών μνημονιακών μέτρων και το άλλο το αισιόδοξο των απέραντων ευκαιριών του μετανάστη. Ένας κόσμος μετακινούμενος, ευέλικτος και προσαρμοστικός φαίνεται να βρίσκεται δίπλα σε ένα γκλόμπαλ και ...αντιρατσιστικό όραμα για ειρήνη, ευημερία και ανάπτυξη. Το δημοσίευμα του κυρίου Prof. Ernst Elitz είναι ενδεικτικό αλλά αρκετά αντιπροσωπευτικό μέσα στην αλαζονεία του. Μέσα από τον ίδιο πυρήνα της τρομοκράτησης των λαών ξεπροβάλει το μαστίγιο και το καρότο της ευτυχούς μετανάστευσης. Διαβάστε το σταελληνικά και απολαύστε το στα γερμανικά για να κάνετε και εξάσκηση… 
(από την ταινία "Katzelmacher" ή "Ο Έλληνας γείτονας")

 γκ

«Γιαγιά, παππού όχι ΠΑΣΟΚ- ΝΔ! Σκέψου τα εγγόνια σου»


Κείμενο – προειδοποίηση προς τους ηλικιωμένους ενόψει εκλογών ανήρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Χάρρυ Κλυνν.
Το κείμενο κυκλοφορεί μέσω του διαδικτύου και προτρέπει τους ηλικιωμένους να σκεφτούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους πριν ψηφίσουν.
Διαβάστε το και διαδώστε το …




Φοβόσασταν τους κομμουνιστές και ήρθαν οι καπιταλιστές να σας πάρουνε τα σπίτια!


Του Στέλιου Ελληνιάδη – “Δρόμος της Αριστεράς”
Ελεγαν ότι αν έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία, θα πάρουν τα σπίτια των εργαζομένων. Τώρα, αφού τους έπεισαν να πάρουν δάνεια, τους αφαιρούν τη δουλειά, τους μειώνουν μισθούς και συντάξεις και κόβουν το εφάπαξ.
Αποτέλεσμα, εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις και ήδη χιλιάδες σπίτια απειλούνται με κατασχέσεις που έχουν αναβληθεί μόνο προσωρινά. Αλλά και τις δόσεις να πληρώνεις κανονικά, πληρώνεις με βάση μια τιμή που δεν ισχύει πια. 
Η αξία του σπιτιού σου πέφτει συνεχώς. Δανείστηκες και πληρώνεις για διαμέρισμα 130 χιλιάδων ευρώ που σήμερα έχει αξία 80 και αύριο θα έχει 50 και -πολύ πιθανό- μεθαύριο 30, αλλά εσύ χρωστάς και θα πληρώνεις με βάση το 130 που ήταν η αξία του δύο χρόνια πριν! Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, παγίδευσαν τους ιδιοκτήτες με τους ημιυπαίθριους χώρους και τώρα ετοιμάζονται να αυξήσουν τις αντικειμενικές αξίες ώστε να πληρώνεις φόρο για μια αξία πολλαπλάσια της πραγματικής.