ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!

ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ!!!
adespotos1@hotmail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα επόμενα στρατόπεδα που θα φτιάξουν θα είναι για να φυλακίσουν άστεγους και άνεργους; (Βίντεο)

 «Η λύση είναι μία. Να τους απελάσουμε (σ.σ.: τους μετανάστες). Και μέχρι τότε, υπάρχουν νησιά για να τους φιλοξενήσουν».

Γ. Καρατζαφύρερ.

Δεν θα σχολιάσουμε ιδιαίτερα την σημερινή δήλωση του Χρυσοχοϊδη ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα λειτουργήσει στην Αττική το πρώτο στρατόπεδο εγκλεισμού μεταναστών. Αλλωστε το ρεπορτάζ στο βίντεο που παραθέτουμε είναι αναλυτικότατο.
Όπως επίσης είναι πολύ καλή η σχετική τοποθέτηση που έκαναν Κούρδοι και Τούρκοιπου ζουν στην Ελλάδα.

Είναι φανερό ότι επιχειρείται μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της λεγόμενης κοινής γνώμης την στιγμή που το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών εντείνει τις επιθέσεις του ενάντια στην εργατική τάξη, τον κόσμο της δουλειάς και τα λαϊκά στρώματα. Θέλουν όλη η προεκλογική περίοδος να κυλίσει με ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ των αστικών κομμάτων –άλλωστε ουσιαστικές διαφορές δεν έχουν-. Το ζητούμενο είναι αν θα τους αφήσουμε να τους περάσει.

" Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος .Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα ,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... "

 Μπέρτολ Μπρεχτ 



Ποιοι επιζητούν απεγνωσμένα μια “νέα Marfin” και αναβολή των εκλογών;


Εάν πράγματι το πολιτικό σύστημα ήθελε να πάει σε εκλογές, δεν θα μπορούσε να επιλέξει πιο ιδανική ημερομηνία από την 29η Απριλίου. Κι αυτό γιατί ο εορτασμός του Πάσχα και η σύντομη επιστροφή στη περιφέρεια θα είχε κατευνάσει τα πάθη και την ένταση, σε κάποιο βαθμό.
Το αυτονόητο δηλαδή: και σύντομη προεκλογική περίοδο και χαμηλοί τόνοι. Αντί να επιλέξουν την πιο ανώδυνη ημερομηνία επιχειρούν για μια ακόμη φορά να αναβάλλουν τις εκλογές εμπλέκοντας στους βρώμικους σχεδιασμούς τους την εκρηκτική Πρωτομαγιά.
Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά. Παρακράτος σε συνεργασία με ξένες μυστικές υπηρεσίες και την συγκάλυψη των τριών κομμάτων-ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΛΑΟΣ- αναζητούν απεγνωσμένα μια «νέα Marfin».

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ


Στην Βρετανία ήδη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, δηλαδή να αγοράσουν τροφή ή να πληρώνουν ενοίκιο. Η λιτότητα που επιβάλλεται και στην Αγγλία, δυσκολεύει δικαιούχους επιδομάτων να κατοικήσουν σε 800.000 κατοικίες.
Στην Γερμανία, την χώρα που θέλει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και μάλιστα προσπαθεί να παρουσιαστεί ως παράδειγμα, 7 εκατ. άνθρωποι δουλεύουν με μισθό κάτω από 400 ευρώ. Για κοινωνικές παροχές ούτε λόγος. Μια ιδιότυπη κοινωνική ομάδα που ζει όπως οι σκλάβοι και ουσιαστικά αποκλείονται από την κοινωνική ζωή.
Στην Πορτογαλία, ήδη ο πρωθυπουργός τους, παρακίνησε τους νέους να μεταναστεύσουν προς αναζήτηση εργασίας. Για να πάνε που; Στις “πολιτισμένες” χώρες του Βορρά; Την ίδια ώρα αυξάνεται ο αριθμός των νέων που μεταναστεύουν από την Ελλάδα, προς ευρωπαϊκές χώρες. Ο νεοφιλελευθερισμός δημιουργεί φτώχεια, αλλά και μετανάστες.

Οι γελωτοποιοί της εξουσίας



Πόσοι επηρεάζονται σήμερα από τον «απλουστευτικό» διαχωρισμό πολιτικών προσώπων και δυνάμεων σε υπέρ και κατά του μνημονίου; Ποιον εξυπηρετεί το «τσουβάλιασμα» στις αντιμνημονιακές δυνάμεις, του ΚΚΕ, κομμάτων της «Αριστεράς», του Καρατζαφέρη (μέχρι νεωτέρας), του Καμμένου (σήμερα), ακόμα και της… Χρυσής Αυγής; Αρκεί να φωνάξει κανείς ένα σύνθημα «όχι στο μνημόνιο» και είμαστε διατεθειμένοι να σβήσουμε μονομιάς από τη μνήμη μας, τη μέχρι πριν λίγες ώρες πορεία τους;
Ξεχνάμε αν αυτοί οι ίδιοι υπηρέτησαν την πολιτική που έφερε τα μνημόνια, ξεχνάμε αν υπέγραφαν μέχρι χτες όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια, αν υπηρέτησαν για χρόνια, από υψηλές θέσεις το σύστημα;

Το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού έχει βαλθεί τόσα χρόνια με την πολιτική του συμπεριφορά, να επιβεβαιώνει πανηγυρικά τη ρήση ενός πρώην πρωθυπουργού ότι «ο ελληνικός λαός φημίζεται για την κοντή μνήμη του». Στις επερχόμενες εκλογές μένει να δούμε αν και πόσο μίκρυνε το μέγεθος αυτού του κομματιού. Τρίβουν τα χέρια τους η άρχουσα τάξη και οι διαχειριστές της εξουσίας της από την άνθηση αυτού του «φαινομένου».

Yγειονομική βόμβα




Οι μετανάστες δεν είναι υγειονομική βόμβα. Η μόνη υγειονομική βόμβα που υπάρχει στη χώρα είναι το Mega. Όσο υπάρχει αυτή η εστία μόλυνσης, να ξέρετε πως η χώρα κινδυνεύει με αφανισμό.



pitsirikos

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ


Το παραπάνω έγγραφο, ανήκει στην Κ.Υ.Π. και αναφέρεται στην μισθοδοσία. Τα ονόματα που περιλαμβάνει είναι γνωστά και μη εξαιρετέα. 
Μεταξύ άλλων συναντάμε τον εθνικιστή-ναζί Πλεύρη, τον φύρερ-Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής και τον Μιχαλόπουλο, εκδότη της εμετικής χουντικής φυλλάδας “Ελεύθερη Ώρα”.
Υπάρχουν και μερικοί όχι τόσο γνωστοί, όπως ο Πολύδωρος Δάκογλου, ιδρυτής του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος και ο Ιωάννης Παπαδάκης πάλαι ποτέ διοικητής της Αντιτρομοκρατικής.
Φαίνεται, πως κράτος και “πατριώτες” έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Μπορεί και ο πλέον δύσπιστος να κατανοήσει τους λόγους που οι εθνικιστές παριστάνουν τους αντισυστημικούς. Χουντικοί, νεοναζί, νοσταλγοί του Χίτλερ και θιασώτες αστυνομοκρατούμενων πολιτευμάτων, χθες συνεργάζονταν με το κράτος και σήμερα το “μάχονται”, στο όνομα του έθνους.

"Είμαι ένα βήμα πριν τραβήξω την σκανδάλη"


Διαβάστε αναλυτικά την γραπτή απάντηση υπαλλήλου στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Τι γράφει στην επιστολή του (Pic)
Οι ιστορίες απόγνωσης που προκαλεί η οικονομική κρίση και έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.
Απλοί συνάνθρωποί μας που έχασαν τη δουλειά τους ή που απλά αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, λόγω των απανωτών μέτρων λιτότητας, στρέφονται σε ακραίες λύσεις. 
Μία από αυτές τις ιστορίες καθημερινής τρέλας είχε παραλήπτη υπάλληλο του επιμελητηρίου Φθιώτιδας.
Η επιστολή που έφτασε εκεί, όπως ήταν φυσικό, σόκαρε και όταν οι υπάλληλοι τη διάβασαν, συγκλονίστηκαν…
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος έγραψε πάνω σε έγγραφο ταχυπληρωμής τα "εσώψυχά" του και το επέστρεψε στους αρμόδιους, με την ευχή να του αγοράσουν "ένα εισιτήριο για να φύγει μακριά"
Η επιστολή του υπαλλήλου ανέφερε:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


ΟΤΑΝ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΜΑΤΑΝΑΣΤΗ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΙΜΙΚΗΡΗ 

Μέλος της ΕΓ της ΚΠΕ του ΣΥΝ, μέλος της ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ
Με τις επερχόμενες εκλογές επανεμφανίσθηκαν και πάλι οι διάφοροι ''σωτήρες'' που θέλουν να απαλλάξουν εδώ και τώρα την ελληνική κοινωνία και προπαντός τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας από την λεγόμενη «λαθρομετανάστευση».
Μιλούν για «λαθρομετανάστευση» λες και οι ανθρώπινες ζωές μπορεί ποτέ να είναι λαθραίες. Μιλούν αυτοί που πλημμυρίζουν από υποκρισία, αυτοί που δεν παραλείπουν να κάνουν μαθήματα χριστιανοσύνης και αγάπης...και από την άλλη προτείνουν τον νόμο της ζούγκλας με οπλισμένους όλους τους πολίτες για να επιβάλουν τον νόμο και την τάξη από μόνοι τους.
Δεν καταλαβαίνει ο κ. Καρατζαφέρης και τα διάφορα φασιστοειδή αποβράσματα ότι με αυτές τις λογικές όχι μόνο δεν αντιμετωπίζονται τα διάφορα ζητήματα αλλά το αντίθετο οξύνονται ακόμα περισσότερο. Παράλληλα τα φερέφωνα του σάπιου δικομματικού συστήματος προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εκλογικά τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια νεοέλληνες που ζουν μέσα στις υποβαθμισμένες περιοχές των ελληνικών μεγαλουπόλεων. Προβλήματα που γεννιούνται από την φτώχεια και την εξαθλίωση χιλιάδων εργαζομένων από τις πολιτικές του άγριου νεοφιλελευθερισμού που όλες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις Ν,Δ εφάρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ακροδεξιός… Κουφοντίνας και άλλα δεινά


Όποιος τολμήσει να μιλήσει για νέα Κατοχή της χώρας, εφάμιλλη από διάφορες πλευρές με τη Γερμανική Κατοχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και για την αναγκαιότητα “Μετώπου εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης”, από διάφορες επαναστατικές πλευρές λοιδορείται και τελικά θεωρείται… ακροδεξιός. Παραθέτουμε λοιπόν τη συνέντευξη του Κουφοντίνα στην εφημερίδα Το Χωνί και στον δημοσιογράφο Γιώργο Χριστοφορίδη, αναδημοσιεύοντας την από το Ιντιμίντια. Σ’ αυτήν ο Κουφοντίνας υποστηρίζει τα ίδια ακριβώς πράγματα με αυτούς που λοιδορούνται ως ακροδεξιοί. Ας μας πούν λοιπόν αυτοί που δογματίζουν ασύστολα και στην πραγματικότητα εφαρμόζουν ολοκληρωτικές πραχτικές στην αντιμετώπιση της διαφορετικής άποψης και που δεν ενδιαφέρονται στη πραγματικότητα για τα ζόρια και τη δυστυχία των ανθρώπων στη σημερινή Ελλάδα, αλλά πως να επικρατήσει το επαναστατικό μοντέλο που έχουν στο μυαλό τους, ο Κουφοντίνας είναι ακροδεξιός γι’ αυτούς; Ασφαλώς θα ψελλίσουν, αν πούν κάτι, ότι ο Κουφοντίνας κάνει λάθος. Πολύ ωραία, ασφαλώς και μπορεί να κάνει λάθος (άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, έχει κάνει πολλά ήδη). Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι οτιδήποτε περιέχει τη λέξη “εθνικό” ή την υποψία περί “εθνικού” (π.χ. θεωρούν ότι όποιος μιλάει για κατοχή, εννοεί στη συνέχεια και “εθνική” αντίσταση και αυτό – το “εθνική” -  είναι κακιά λέξη που κάνει τζιζ!) να θεωρείται ακροδεξιά στάση και συμπεριφορά, η διαφορά είναι τεράστια. Και δείχνει τον μεγάλο παραλογισμό και πιθανά κάτι πολύ περισσότερο. Πρέπει να συλλογισθούμε σοβαρά: Είναι επαναστατική μια τέτοια σκέψη και συμπεριφορά ή είναι μια καθαρά νεο-ολοκληρωτική πραχτική;

Η φωτογραφία της ημέρας

Η παράσταση των χεριών

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ 39η ΦΟΡΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Σφράγισε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Θρύλος μας, με τη νίκη 0-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο!


Ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε το 19ο φετινό του γκολ του στο πρωτάθλημα και η φιέστα τίτλου άρχισε από το Αγρίνιο και θα τελειώσει στον...Πειραιά!


Ανώτερος σε όλα τον αγώνα ο Θρύλος, είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει νωρίτερα τον αγώνα, απέναντι σε ένα Παναιτωλικό που παίζει την παραμονή του στην κατηγορία.


Ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ στο α’ ημίχρονο (22’ Μανιάτης, 35’ Μιραλάς) που ακυρώθηκαν σωστά, δεν απειλήθηκε καθόλου από την γηπεδούχο ομάδα και έφτασε εύκολα στο θρόνο του και στην απ'ευθείας είσοδο στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.


Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, ο Ολυμπιακός είχε "πνίξει" τον Παναιτωλικό αφού οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν μπει με το πόδι στο γκάζι.


Στο 55' ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ που τον έχρισε πρωταθλητή με τον Κέβιν Μιραλάς να πλασάρει υποδειγματικά τον Τζενάμο μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Ζαν Μακούν.


Ο Ολυμπιακός, εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απάντησε και στους...πονηρούς που πίστεψαν ότι η παρουσία του Τάκη Λεμονή στο πάγκο του Παναιτωλικού θα μπορούσε να παίξει τον… ρόλο της. Αυτά,ας τα ψάξουν αλλού...


Οι τρεις αγωνιστικές που απομένουν, εκτός από φιέστες, θα είναι και ευκαιρία για τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος...


ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΑΣ!


Για να δείτε το γκολ, πατήστε ΕΔΩ



http://olympiacos-blog.blogspot.com

Στο δρόμο, στο δρόμο, να σπάσουμε τον τρόμο!

γράφει ο πιτσιρίκος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, αφού οι Αθηναίοι ακολούθησαν την προτροπή του Αντώνη Σαμαρά και ξεχύθηκαν στους δρόμους για να ανακαταλάβουν την πόλη τους από τους μετανάστες. Οι Αθηναίοι φάνηκαν σήμερα πολύ γενναίοι, αφού κυκλοφορούσαν με θάρρος ανάμεσα σε βρομερούς μετανάστες που έχουν AIDS, φυματίωση, χολέρα, ελονοσία, πανώλη, λέπρα, σύφιλη, βλεννόρροια, ποδάγρα, ιλαρά, μαγουλάδες και καλαζάρ.

Βέβαια, οι Αθηναίοι ανακατέλαβαν την πόλη τους αλλά άφησαν αφύλαχτα τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα οι σιχαμεροί μετανάστες όχι μόνο να μπουκάρουν μέσα στα σπίτια των Αθηναίων και να τα ρημάξουν αλλά και να αφήσουν μέσα στα σπίτια ένα σωρό θανατηφόρες αρρώστιες.

Προσοχή! Κανένας Αθηναίος δεν πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του! Πρέπει πρώτα να γίνει απολύμανση στα σπίτια σας! Απόψε να κοιμηθείτε έξω! Αλλά κι έξω έχει μετανάστες με αρρώστιες! Καλύτερα να φύγετε από την Αθήνα και να επιστρέψετε τον Σεπτέμβριο!

Παρέμβαση του ΔΝΤ στις ελληνικές εκλογές.


Παρέμβαση του ΔΝΤ στις ελληνικές εκλογές.
Το ΔΝΤ επεμβαίνει με την σειρά του στις ελληνικές εκλογές, μετά τη Μέρκελ και όλους τους αξιωματούχους της Ευρωζώνης αδιακρίτως. Εμφανίζεται μάλιστα να θεωρεί όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις ως λαϊκισμούς που δεν πρέπει να εφαρμοσθούν. Αυτό διαμηνύει το ΔΝΤ στα κόμματα που έχουν υπερψηφίσει το μνημόνιο στη χώρα μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle.

Παρόλο που το ΔΝΤ έχει αποφασίσει να μην παρεμβαίνει με δηλώσεις του στην πολιτική ζωή του τόπου και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ταμείο «προτρέπει» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟK να μην προχωρήσουν σε λαϊκισμούς κατά την προεκλογική περίοδο.

χορατατζήδες

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΗΤΕΣ


Keny Arkana - Victoria